Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

ΠΟΣΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΡΕ;

Πηγή: loutrakiodusseas.blogspot.gr

Έλεος! Ένα ακόμα νέο παιδί, μόλις 25 ετών, έχασε χθες το μεσημέρι τη ζωή του στο δρόμο καρμανιόλα στην περιοχή του Κανταρέ. Στο δρόμο που όλα επιτρέπονται, αρκεί ο καθένας να κάνει τη δουλειά του χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες των πράξεων του...
Στο σημείο που τα οχήματα του δρόμου, τα καταστήματα και οι λουόμενοι της παραλίας βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει.
Ένα όχημα, για να αποφύγει ένα άλλο, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησε τον άτυχο νεαρό που βρισκόταν κανονικά στο δρόμο στο ρεύμα προς Κόρινθο. Σίγουρα δεν περίμενε τι θα συναντούσε μπροστά του και δεν περίμενε ότι μια ζεστή μέρα του Αυγούστου, μια άτυχη στιγμή θα έκοβε το νήμα της ζωής του τόσο απλά, τόσο πρόωρα μέσα σε δύο δευτερόλεπτα.
Όλοι μετά το ατύχημα είχαν κάτι να πουν… Ότι οι οδηγοί δεν προσέχουν, ότι ο καθένας σταματάει όπου βρει, ότι οι προσπεράσεις δίνουν και παίρνουν χωρίς καμία φειδώ και χωρίς να σκέφτεται ο οδηγός πόσο επικίνδυνο είναι αυτό. Τι να τα κάνεις όμως τώρα τα λόγια; Τι θα πουν όλοι αυτοί στη μάνα αυτού του παιδιού που το κηδεύει σήμερα; Ότι ήταν μια άτυχη στιγμή; Μια απροσεξία; Αν έχετε τα κότσια πηγαίνετε να της το πείτε… Και μαζί ας πούμε και μια συγγνώμη, όλοι μαζί, που δεν θα ξαναδεί το αγγελούδι της. Επειδή απλά δεν αντιδρούμε και δεν διεκδικούμε τα αυτονόητα στους δρόμους καρμανιόλες.

Ντροπή σας και ντροπή μας…

Γ.Ρ.

Πηγή: moriasnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.