Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟΣ;

ΤΑ ΒΟΛΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Απόλυτη φτώχια, αίμα, οδύνη, πόλεμος και μοναδική επιλογή "ειρήνης" ο εθνικός ακρωτηριασμός

Με την πυρηνική βόμβα των κόκκινων δανείων έτοιμη να εκραγεί και με φόντο μια κυβέρνηση επίμονων καθεστωτικών ιδεοληπτών ο περίφημος George Sorosαφού χρησιμοποίησε κατά το δοκούν τα πιόνια του ετοιμάζεται να αλλάξει το χάρτη της πυριτιδαποθήκης των Βαλκανίων.


Από τον Βασίλη Μπόνιο

Οι δανειστές χωρίς να κρατούν τα προσχήματα σκηνοθέτησαν την πιο χυδαία έξοδο χώρας στις αγορές. Μια έξοδος η οποία περισσότερο μοιάζει με έξοδο του Μεσολογγίου μια και σε λίγους μήνες από σήμερα αυτή θα είναι η μοναδική επιλογή του Ελληνα-λαού!
Στο μεταξύ θα έχει προηγηθεί και η αγορά ενός Νόμπελ Ειρήνης για τους Τσίπρα-Ζάεφ ως αναγνώριση για την συμβολή τους στα μελλοντικά δεινά της περιοχής. Με αντίστοιχα βραβεία και διακρίσεις είχαν φλομώσει και τον Γιώργο Παπανδρέου, όπως θυμάσθε.
Δυστυχώς για την ιστορική συνέχεια της χώρας τόσο οι δανειστές όσο και ο Σόρος που έκανε δώρο στον Ζάεφ την Βόρεια Μακεδονία βρήκαν απέναντί τους ένα πολιτικά καθυστερημένο, βουλιμικό και σαρδανάπαλο πολιτικό προσωπικό.
Βάλτε την Γεροβασίλη και την Κουντουρά απέναντι στον Σόρος για να αντιληφθείτε το μέγεθος των ιστορικών απωλειών που περιμένουν την Ελλάδα.
Από την άλλη με 200 δις κόκκινα δάνεια στις τράπεζες η σικέ έξοδος στις αγορές μοιάζει με εφιάλτη.
Πράγματι ο Τσίπρας και η κυβέρνησή του υπήρξαν τα πιο βολικά εργαλεία των παραπάνω σχεδιασμών.
Το οδυνηρό είναι ότι οι συνέπειες των παραπάνω ξαφνικά ένα πρωί θα μεταφρασθούν στην απόλυτη φτώχια, σε αίμα, οδύνη, πόλεμο και με μοναδική επιλογή “ειρήνης” τον εθνικό ακρωτηριασμό.
Μια φτωχοποιημένη σακάτικη κοινωνία δίχως αντιστάσεις οδεύει στο μοιραίο μέλλον της που κάποιοι τρίτοι σχεδίασαν για εκείνη με τη βοήθεια πρόθυμων εργαλείων εντός των τειχών του πελατειακού κράτους…



Πηγή: https://kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.