Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

''ΑΝΑΣΑ'' ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 49 ΤΟΥ Κ.Ο.Κ.!

Δίνοντας την επίσημη πρώτη εκκίνηση στο Ράλλυ Ακρόπολις 2014, στον Ισθμό της Κορίνθου.

Σημαντική τροπολογία που δίνει βάσιμες ελπίδες για την παραμονή και διεξαγωγή του Ράλλυ Ακρόπολις στην Ελλάδα και τα επόμενα χρόνια κατέθεσε ο Βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας, με θέμα την τροποποίηση του άρθρου 49 του ΚΟΚ.
Ο Υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλους υπογράμμισε από την Βουλή για την τροπολογία ότι:
«κατατέθηκε από τον συνάδελφο Βουλευτή κ. Χρίστο Δήμα, είναι μία τροπολογία που πραγματικά εμείς τη στηρίζουμε και την υποστηρίζουμε γιατί είμαστε σε ένα κομβικό σημείο. Μιλάω για το άρθρο 49 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας…είναι επείγουσα ανάγκη να τροποποιήσουμε το Άρθρο 49, διότι είναι κρίμα για άλλη μια φορά να μην μπορεί η χώρα μας να συμμετέχει σε ένα διεθνή αγώνα αυτοκινήτων όπως είναι το Ράλλυ Ακρόπολις.
Με αυτή λοιπόν, την τροπολογία και με τις προτάσεις τις οποίες έχει εισηγηθεί η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού -γιατί αυτή προτείνει τον τρόπο με τον οποίο θα προχωρήσει η διεκδίκηση του Ράλλυ Ακρόπολις λύνουμε τα θέματα που αφορούν τους διεθνείς αγώνες αυτοκινήτου.
Νομίζω ότι η πρόταση η οποία κατατέθηκε από τον αγαπητό συνάδελφο είναι μία πρόταση με την οποία συμφωνούμε απόλυτα.»
Επίσης η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος εκφράζει την εκτίμηση και ικανοποίηση της προς τα πολιτικά πρόσωπα για την καταλυτική συνεισφορά στην ιστορική αυτή αλλαγή, που αφορά στο θεσμικό πλαίσιο του μηχανοκίνητου Αθλητισμού στη χώρα μας.
Απελευθερωμένοι από δεσμεύσεις του παρελθόντος, με την υποστήριξη του Υπουργείου Αθλητισμού, του υφυπουργού, κ. Αδριανού και των υπηρεσιακών παραγόντων της Γ.Γ.Α., μπορούμε πλέον να είμαστε αισιόδοξοι για τη διοργάνωση εθνικών και διεθνών διοργανώσεων προς όφελος της χώρας μας, του κοινωνικού συνόλου, των 2.650 εγγεγραμμένων αθλητών-οδηγών αγώνων, των 104 αθλητικών σωματείων και των άνω των 1.000 στελεχών, αλυταρχών, αγωνοδικών και κριτών οι οποίοι στηρίζουν τους ελληνικούς και διεθνείς αγώνες που διοργανώνονται στην Ελλάδα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.