Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΣ: ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (VIDEO)

Πηγή: https://www.loutraki365.gr/


By Αλέξανδρος Κανδρής

Τους λόγους για τους οποίους τόσο ο ίδιος όσο και τα μέλη του συνδυασμού του, δεν έδωσαν το παρών στο δημοτικό συμβούλιο της 1ης Νοεμβρίου 2021, ανακοίνωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού "Αλλάζουμε Μαζί", Γιάννης Καραπανάγος, κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν οι επικεφαλής τεσσάρων δημοτικών παρατάξεων...

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

Η παράταξή μας παρούσα, σήμερα, σε μια πρωτόγνωρη πρωτοβουλία, για τα δεδομένα της τοπικής αυτοδιοίκησης, από κοινού με άλλες τρεις δημοτικές παρατάξεις, ενημερώνει τους συνδημότες και την κοινή γνώμη για τα κακώς κείμενα, εκφράζοντας ταυτόχρονα την αγανάκτησή της, την αγωνία της και τον έντονο προβληματισμό της για την κακογραμμένη και κακοστημένη παράσταση της Δημοτικής Αρχής, που σκηνοθετεί o πρωταγωνιστής κ. Γεώργιος Γκιώνης αυτά τα δύο χρόνια της θητείας του και αφορά τη διαχείριση των μεγάλων προβλημάτων και το μέλλον αυτού του τόπου.
H παράταξη ‘‘αλλάzουμε ΜΑΖΙ’’, οι δημοτικοί της σύμβουλοι και συνδημότες μας αρνούνται πεισματικά τον ρόλο του κομπάρσου, του διακοσμητικού στοιχείου και του χειροκροτητή και διεκδικούν συνεχώς, σε πείσμα των καταστάσεων και των καιρών, τα προβλεπόμενα δικαιώματά τους από τον κανονισμό λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου, τον κώδικα δεοντολογίας, τις Αρχές και τις Αξίες της Πολιτικής αλλά και από το ίδιο το Σύνταγμα.
Είμαστε πεπεισμένοι ότι δεν μπορούμε, τόσο εμείς όσο και οι συνδημότες μας, να συνεχίσουμε να είμαστε όμηροι και εγκλωβισμένοι στις επιλογές της Δημαρχοκεντρικής αρχής, δηλαδή του ενός ανδρός. Έχουμε χρέος να υψώσουμε τείχη προστασίας των δημοκρατικών θεσμών, του κύρους του Δημοτικού Συμβουλίου και της εύρυθμης λειτουργίας του Δήμου μας για να σταματήσει η αυθαιρεσία και επιτέλους να ξεκινήσει η παραγωγή πολιτικού λόγου και έργου, αντάξιου του φημισμένου Δήμου μας, ανατρέποντας τη σημερινή εικόνα της στασιμότητας, της υποβάθμισης, της περιφρόνησης και της δυσφήμισης.

Αγαπητοί Συνδημότες,

Σας καλούμε συμπαραστάτες στον κοινό αγώνα για την εγκαθίδρυση ενός τοπικού πολιτικού συστήματος αξιών με πιστότητα, καθώς και για την προστασία και σεβασμό των θεσμών αλλά και εσάς των ιδίων. Κι΄αυτό είναι μονόδρομος για όλους μας.

Δείτε το video:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.