Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

ΛΑΜΠΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΤΟΥΣ 2022!

  • Γράφει ο Ιωάννης Καραπανάγος
Το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος έχει αποδείξει, στα χρόνια της θητείας του, ότι σέβεται το παρελθόν, σταθμίζει το παρόν και χαράσσει με αισιοδοξία το μέλλον. Τα μέλη του, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γεώργιο Τζατζάκη, είναι άξιοι συνεχιστές μιας λαμπρής διαδρομής 35 ετών, πασχίζοντας, κατά τον ελεύθερο χρόνο τους, να υπηρετούν τον ερασιτεχνικό αστυνομικό αθλητισμό, με όραμα και αποφασιστικότητα.
Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Αθλητικής Ένωσης Αστυνομιών (USPE) και Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, Αστυνόμος Α΄ Γεώργιος Τζατζάκης

Αλέξανδρος Βλάχος, Γεώργιος Τζατζάκης

Η πρόσφατη επάξια εκλογή του Προέδρου της Ένωσης, στο αξίωμα του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών (USPE), αποτελεί ύψιστη τιμή για τη Χώρα μας, την Ελληνική Αστυνομία και την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, σε συνδυασμό με την εκλογή του Γενικού Γραμματέα της Ένωσης κ. Ρήγα Ουσταμπασίδη στην Τεχνική Επιτροπή της USPE, από το έτος 2012 και δικαίωση μιας απόλυτα επιτυχημένης διαδρομής σε διοικητικό επίπεδο, καθώς και σε επίπεδο υψηλών διακρίσεων του Αθλητικού Δυναμικού της Ένωσης, σε Ελλάδα, σε Πανευρωπαϊκούς, Παγκόσμιους και Διεθνείς Αγώνες Αστυνομικών, αφού Έλληνες Αστυνομικοί μας έκαναν υπερήφανους, σε ατομικά και ομαδικά αθλήματα, ανεβαίνοντας στο βάθρο των νικητών, υψώνοντας την Ελληνική Σημαία και τιμώντας τη Στολή του Έλληνα Αστυνομικού.

Για τις σπουδαίες αυτές διακρίσεις η Αθλητική Ένωση διοργάνωσε για πρώτη φορά, επί θητείας του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου, λαμπρή εκδήλωση, που χαρακτηρίστηκε ''Γιορτή του Αστυνομικού Αθλητισμού'', κόβοντας την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της και τιμώντας αθλήτριες και αθλητές ατομικών και ομαδικών αθλημάτων, χορηγούς, τον Πρώτο Πρόεδρο της Αθλητικής Ένωσης κ. Αλέξανδρο Βλάχο και τα μέλη της Συμβουλευτικής Επιτροπής Αθανάσιο Κοκκαλάκη, Ιωάννη Καραπανάγο και Διονύσιο Γεωργακόπουλο, στην Αθήνα και στην αίθουσα δεξιώσεων Β09 Christmas Catering, την Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023.
Από τις βραβεύσεις Αθλητριών και Αθλητών

Άψογοι οι συντονιστές της εκδήλωσης, ο Αντιπρόεδρος Δημήτριος Αβανίδης και ο Γενικός Γραμματέας Ρήγας Ουσταμπασίδης.


Επιπλέον, μετά την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, με την ευλογία του Προϊσταμένου της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, Αρχιμανδρίτου Αλέξιου Κουρτέση, ο λόγος δόθηκε στον Ιωάννη Καραπανάγο, Υποστράτηγο ε.α. (συντάκτης του παρόντος), ο οποίος φανερά συγκινημένος αναφέρθηκε, μέσα από ένα σύντομο ταξίδι αναδρομής στο παρελθόν, στην πρωτοβουλία που ανέλαβε για την ίδρυση της Αθλητικής Ένωσης, καθώς και στις διαδικασίες για την υλοποίηση της ιδέας αυτής, το έτος 1988.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γεώργιος Πατούλης, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού Υποστράτηγος Χρήστος Κονδύλης και ο Υποστράτηγος (Υγειονομικού) Αθανάσιος Μπαδέκας, η Επικεφαλής του Θεματικού Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας κα Ιωάννα Γκελεστάθη, Εκπρόσωποι Ομοσπονδιών και Αθλητικοί Παράγοντες, καθώς και μέλη της Αθλητικής Ένωσης, μεταξύ των οποίων η Αστυνόμος Α΄ Μαρία Καρπαθάκη, Πρέσβειρα BeActive Hellas, ενώ χαιρετιστήρια μηνύματα, εκτός από τους προαναφερομένους, απηύθυναν ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης και η Υφυπουργός Υγείας κα Ζωή Ράπτη.
Αθανάσιος Κοκκαλάκης, Γεώργιος Τζατζάκης, Ιωάννης Καραπανάγος

Αθανάσιος Κοκκαλάκης, Αλέξανδρος Βλάχος, Ιωάννης Καραπανάγος, Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχαήλ Καραμαλάκης

Από τους χαιρετισμούς που απηύθυναν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου κ. Μιχαήλ Καραμαλάκης και ο εκπρόσωπος του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Υποστράτηγος Χρήστος Κονδύλης, κατέστη σαφές, ότι τόσο η Πολιτική όσο και η Φυσική Ηγεσία του Υπουργείου είναι απόλυτα ικανοποιημένες, από τους ακούραστους εργάτες του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης και ότι προτίθενται να συνεχίσουν την συμπαράστασή τους στο σπουδαίο έργο που επιτελείται και σφραγίζεται, κάθε φορά, από τις μεγάλες διακρίσεις του Αθλητικού Δυναμικού της Ένωσης, με σκοπό την ανάπτυξη και την προαγωγή του ερασιτεχνικού Αστυνομικού Αθλητισμού.
Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχαήλ Καραμαλάκης

Ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γεώργιος Πατούλης

Ο Υποστράτηγος Χρήστος Κονδύλης

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος αποτελούν οι:
1.- Πρόεδρος - ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ Γεώργιος
2.- Αντιπρόεδρος - ΑΒΑΝΙΔΗΣ Δημήτριος
3.- Β΄ Αντιπρόεδρος - ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ Δημήτριος
4.- Γενικός Γραμματέας - ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ Ρήγας
5.- Ταμίας - ΖΑΚΕΣΤΙΔΗΣ Κωνσταντίνος
6.- Μέλος Αναπλ. Γεν. Γραμματέα - ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ Δημήτριος
7.- Μέλος Αναπλ. Ταμία - ΣΟΥΛΟΣ Απόστολος
8.- Μέλος Οργανωτικός Γραμματέας - ΜΑΝΟΥΡΑΣ Νικόλαος
9.- Μέλος Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων - ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης
10.- Μέλος - ΖΑΧΑΡΗΣ Γεώργιος
11.- Μέλος - ΣΦΥΡΛΑΣ Απόστολος



Θερμά Συγχαρητήρια στο Διοικητικό Συμβούλιο και στο Αθλητικό Δυναμικό της Ένωσης για τις σπουδαίες διακρίσεις σε Ελλάδα και Εξωτερικό!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.