Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ!

  • Γράφει ο Ιωάννης Καραπανάγος

Αρχή, για την κορυφή της επιτυχίας, η πώληση όλων των προσκλήσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Περαχώρας, πολλές μέρες πριν τον αποκριάτικο χορό του.
''Sold out'' έγραφαν οι αναρτήσεις των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου στο Facebook και αυτό αποδείχτηκε βλέποντας την κατάμεστη αίθουσα του κέντρου ''ΝΕΡΑΪΔΑ'', στο Λουτράκι, την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023.
Οι κάτοικοι της Περαχώρας αγκάλιασαν την εκδήλωση, διασκέδασαν και έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την επανεμφάνιση του Συλλόγου στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας και κατ' επέκταση από τις δράσεις του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 
Τα πρόσωπά τους αντανακλούσαν την χαρούμενη ατμόσφαιρα, που επικρατούσε, με χαρακτηριστικά γνωρίσματα τον χορό, τις αποκριάτικες εμφανίσεις, τα χαμόγελα αισιοδοξίας. 
Επιπλέον, τραγούδησαν και χόρεψαν, αναβιώνοντας την παράδοση του χωριού μας.
Τις εντυπώσεις έκλεψαν το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου, η νέα γενιά του ιστορικού χωριού μας, με επικεφαλής τον Ασημάκη Θώδη, ντυμένο νύφη και η σατυρική παράσταση του ''Qatar Gate'', με πρωταγωνίστρια την Μαρίνα Δρίτσα-Σισκαμάνη, η οποία ντυμένη Εύα Καϊλή απέδωσε, ως επαγγελματίας ηθοποιός τον ρόλο της, συνοδευόμενη, επί σκηνής, από τη Γιούλη Λογοθέτη, τη Μίνα Κόλλια, τον Γιάννη Λογοθέτη τον Μιχάλη Κλεπετσάνη και τον Χρήστο Κολλιάκο.
Παρόντες ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γεώργιος Οικονόμου, ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Γκιώνης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Αναστάσιος Σακελλαρίου, Αθανάσιος Παπαθανασίου, Σωτήριος Πέρρας, οι Επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων κα Μαρία Πρωτοπαππά, κ.κ. Ιωάννης Καραπανάγος (συντάκτης του παρόντος) Βασίλειος Βασιλείου, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Γλυκοφρύδης, ο διαχειριστής της ιστοσελίδας http://www.agioitheodoroi.gr/ κ. Γεώργιος Γρηγοράκος με τη σύζυγό του Ελένη, ο διαχειριστής της ιστοσελίδας https://www.loutraki365.gr/ κ. Αλέξανδρος Κανδρής με τη συνεργάτιδά του κα Μίνα Γιαννούλη, ο διαχειριστής της ιστοσελίδας https://www.perahora.gr/ κ. Γιάννης Αικατερίνης, η Πρόεδρος και η Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Λουτρακίου ''ΜΕΛΑΓΚΑΒΙ'', κυρίες Αναστασία Στούλη και κα Μαρία Σκλάβου, καθώς και μέλη του Διοικητικού του Συμβουλίου, μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου ''Πράθι'' Αγίων Θεοδώρων. 

Συγχαρητήρια στην Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Περαχώρας κα Αθανασία Κολλιάκου, στον Αντιπρόεδρο κ. Γιάννη Λογοθέτη, στη Γενική Γραμματέα κα Νίκη Λάππα, στην Ταμία κα Μαρίκα Κολλιάκου και στα μέλη κ.κ. Χρήστο Κολλιάκο, Μιχάλη Κλεπετσάνη και Παναγιώτη Παππά που επιμελήθηκαν μια αξέχαστη βραδιά!
Και του χρόνου με υγεία!
















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.