Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Ο ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ''ΜΕΛΑΓΚΑΒΙ''!

  • Γράφει ο Ιωάννης Καραπανάγος

Ο Αποκριάτικος Χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Λουτρακίου ''ΜΕΛΑΓΚΑΒΙ'' πραγματοποιήθηκε, σημειώνοντας απόλυτη επιτυχία, στο Λουτράκι, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων ''Castello'', την Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2023.
Η όλη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, του οποίου τα μέλη, με επικεφαλής την Πρόεδρο κα Αναστασία Στούλη και τη Γενική Γραμματέα κα Μαρία Σκλάβου, σκόρπιζαν, κατά την υποδοχή των καλεσμένων αλλά και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, αυθόρμητα και εγκάρδια χαμόγελα, προς κάθε κατεύθυνση, ήταν βασική προϋπόθεση για τη δημιουργία ενός φιλικού αποκριάτικου περιβάλλοντος, με αποτέλεσμα οι παρόντες να απολαύσουν το πρόγραμμα της εκδήλωσης, να χορέψουν και να ικανοποιηθούν από τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς.
Σημαντικό στοιχείο αναφοράς η παρουσίαση αποκριάτικων χορών από το παιδικό τμήμα του συλλόγου, οι χορευτές του οποίου εντυπωσίασαν με τις ικανότητές τους και καταχειροκροτήθηκαν.
Ο Ιωάννης Καραπανάγος (συντάκτης του παρόντος), στον σύντομο χαιρετισμό του, ανέφερε ότι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λουτρακίου ''ΜΕΛΑΓΚΑΒΙ'' λειτουργεί ως Φάρος Πολιτισμού και πέρα από τα σύνορα του Δήμου μας, διοργανώνοντας υψηλού επιπέδου εκδηλώσεις, όπως αυτές του προηγούμενου καλοκαιριού.

Παρόντες ο πρώην Βουλευτής του Νομού Κορινθίας κ. Γεώργιος Τσόγκας, ο Αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Παπαθανασίου, οι Επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων κα Μαρία Πρωτοπαππά και οι κ.κ. Ιωάννης Καραπανάγος και Βασίλειος Βασιλείου, η κα Χριστίνα Οικονόμου, Τομεάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού στην ΔΕΕΠ Κορινθίας, καθώς και η δημοσιογράφος του Loutraki365 κα Ευαγγελία Λεπεσιώτη.

Επιπλέον διακρίναμε, μεταξύ των άλλων, τις φιλικές συντροφιές Ελένης και Γεωργίου Γρηγοράκου, Αγγελικής και Γεωργίου Ζαχάρη, Αθανασίας και Γιάννη Λογοθέτη, Μαρίκας και Βασίλη Ραυτόπουλου, Σοφίας και Χρήστου Βασιλείου, καθώς και τις κυρίες Γεωργία Παντελέου, Γεωργία Κουκουλά, Ζήνα Τσερώνη, Μάχη Παπακωνσταντίνου, Φωτεινή Παππά, Χρυσούλα Παππά, Μίνα Γιαννούλη, Σούλα Λογοθέτη, Δήμητρα Λογοθέτη, Κατίνα Γλυκοφρύδη, Γιούλη Λογοθέτη, Αθανασία Πρωτοπαππά και Δήμητρα Λόη.

Συγχαρητήρια στο Διοικητικό Συμβούλιο! 






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.