Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ LOUTRAKI365!

Πηγή: https://www.loutraki365.gr


By Αλέξανδρος Κανδρής

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην Ημερίδα για τη σεισμικότητα στην Ελλάδα και τον Κορινθιακό Κόλπο, που διοργάνωσε το Loutraki365.gr την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023, στο Πνευματικό Κέντρο Περαχώρας, που γέμισε ασφυκτικά...

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι:

Ο πατέρας Τσαμπίκος Πετρόπουλος, εφημέριος της Περαχώρας, ο Βουλευτής Κορινθίας, με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Κωνσταντίνος Κόλλιας, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Γιώργος Οικονόμου και Γιώργος Πετρίτσης, η ειδική σύμβουλος του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κα. Ιωάννα Κασίμη, ο πρώην Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Απόστολος Παπαφωτίου, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Σωτηρία Κορδαλή, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Σακελλαρίου Αναστάσιος, Πέρρας Σωτήρης, Ράτης Σπύρος, οι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων, κ.κ. Ιωάννης Καραπανάγος, Βασίλης Βασιλείου και Χρήστος Ασημακόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Πέτρου, Αθανάσιος Μουζάκης και Αλκιβιάδης Δρίτσας, ο πρόεδρος της Κοινότητας Πισίων κ.. Λάμπρου Δημήτρης και Αγίων Θεοδώρων, Άρης Κωνσταντής - Σκουλικαρίτης, ο τοπικός σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας, Λουτρακίου - Περαχώρας, κ. Γιάννης Αλεξανδρής, η υποψήφια βουλευτής και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κορινθίας, κα. Κατερίνα Φαρμάκη, ο υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ και πρώην Δήμαρχος Νεμέας, κ. Βαγγέλης Ανδριανάκος, η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και Αν. Γραμματέας Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Κατερίνα Ταγαρά, η Υποψήφια Βουλευτής Ν. Κορινθίας με το κόμμα “Ελεύθεροι Ξανά”, κα Μαριάνθη (Μαριλύν) Μάρτη, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Δέδες, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αγίων Θεοδώρων, κα. Δήμητρα Σταμούλη και μέλη του Δ.Σ, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Περαχώρας, κα. Αθανασία Κολλιάκου και μέλη του Δ.Σ, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Ίβυκου, κ. Ιωάννης Κακούρος συνοδευόμενος από μέλη του Δ.Σ., η κα.Βάνα Παντελέου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λουτρακίου "Μελαγκάβι", οι εκπρόσωποι του Δ.Σ. του Λαογραφικού Μουσείου Περαχώρας, κα. Μαρίκα Γεωργίου και Θανάσης Ροβήλος, μέλη του Exprerience Perachora, Κωνσταντίνα Ράπτη και Χρυσούλα Παππά, η διευθύντρια του Δημοτικού σχολείου Περαχώρας, κα Αγγελική Βουδούρη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Περαχώρας και εθελοντής δασοπυροσβέστης, κ. Νίκος Κοριατόπουλος, εκπρόσωπος του Συλλόγου Εθελοντών Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου Περαχώρας, η πρόεδρος του Σωματείου Λόγου και Τέχνης "Αλκυονίδες", κα. Όλγα Κονομόδη, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου "Ξένιος Ζευς", κ. Κωνσταντίνος Χατζόπουλος, ο Πρέδρος του Εργατοτεχνικού Προσωπικού Δήμων Ν. Κορινθίας, Παναγιώτης Πέππας, εκπρόσωποι από την ομάδα Διάσωσης Ν. Κορινθίας, ο ιατρός του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου και του Περιφερειακού Ιατρείου Αλμυρής, κ. Πάνος Κοντόπουλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Κορινθίας και πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Κορινθίας, Χρήστος Βλαχοπάνος και εκπρόσωποι του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Περαχώρας.
Χαιρετιστήρια μηνύματα απέστειλαν ο Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας, Χρίστος Δήμας και ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας, Ταξίαρχος Χαράλαμπος Τετράδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.