Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

ΠΑΓΚΑΛΟΣ: "ΜΑΖΙ ΤΑ ΤΡΩΜΕ ΑΒΕΡΤΑ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ, ΟΧΙ "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ"



«Το ''μαζί τα φάγαμε'' είναι τελείως λάθος. Αν το ξανάγραφα και το ξαναέλεγα θα ήταν ''μαζί τα τρώμε''» δήλωσε ο πρώην υπουργός, Θεόδωρος Πάγκαλος
σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι είναι απαράδεκτο να μπαίνεις σε μια κυβέρνηση και ταυτόχρονα να της ασκείς κριτική: «Όταν μπαίνεις στην κυβέρνηση, είσαι στο μοναστήρι. Δεν γίνεται και μοναστήρι και σεξ… Γίνεται;» διερωτήθηκε. 
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα, τόνισε μεταξύ άλλων: 
«Αυτό που είπα, το ''μαζί τα φάγαμε'', είναι τελείως λάθος. Αν το ξανάγραφα και το ξαναέλεγα, θα ήταν ''μαζί τα τρώμε''. Βέβαια τα τρώμε ακόμα, αβέρτα! Και το ξέρει όλος ο λαός που μας ακούει…» 
Σχολιάζοντας το νέο υπουργικό σχήμα, έπλεξε το εγκώμιο του νέου υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, λέγοντας ότι είναι «αξιοσημείωτη επιλογή τεχνοκράτη, με μεγάλη κυβερνητική πείρα και διεθνές κύρος, αξιολογότατος και με ικανότητα να κυκλοφορήσει σε διεθνείς χώρους». 
Για τον Ανδρέα Λοβέρδο ανέφερε ότι έχει μακρά πορεία και ότι έχει δώσει εξετάσεις, ενώ για τον Αργύρη Ντινόπουλο σχολίασε ότι δεν του αρέσει το στυλ του εξαιτίας της αποστολής που είχε οργανώσει στα Ίμια. Για τον κ. Βορίδη είπε ότι «είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος, αλλά έχω μία επιφύλαξη: όταν κατέβηκε στις εκλογές, στη δική μου περιφέρεια, επέδειξε μια ελαστικότητα απέναντι σε ψηφοθηρικές τοποθετήσεις, διότι όπου πήγαινε, ήταν με τα αιτήματα κάθε περιοχής. Ήταν υπερβολικά ευέλικτος. Και το ίδιο ήταν και στο υπουργείο του». 
Αναφερόμενος στις εξελίξεις, ο Θ. Πάγκαλος πρόσθεσε: «Το θέμα είναι να αποφύγουμε τη δημιουργία ελλειμμάτων και να έχουμε σοβαρότητα και συνέπεια πολιτικών, στα πλαίσια μιας ενιαίας πολιτικής που έχει χαραχθεί και υποστηρίζεται από τους συμμάχους μας στην ΕΕ και από τα δύο (κυβερνητικά) κόμματα στο μέλλον. Να είσαι σε μία κυβέρνηση και να κάνεις κριτική στην κυβέρνηση που μπαίνεις, είναι απαράδεκτο. Όταν μπαίνεις στην κυβέρνηση, είσαι στο μοναστήρι. Δεν γίνεται και μοναστήρι και σεξ… Γίνεται;». 
Τέλος, για τις εξελίξεις στη ΔΗΜΑΡ σχολίασε πως τον εντυπωσιάζει και τον γοητεύει «η επιμονή των ανθρώπων αυτών που παραμένουν μέσα στην αίθουσα. Όλοι αυτοί κάθονται και ακούνε τον κ. Κουβέλη, ο οποίος κάνει το εξής: παραιτείται και μετά πηγαίνει και παρακαλάει να μη γίνει δεκτή η παραίτησή του. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό...». 

Πηγή: Ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.