Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΟΔΗΓΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ!

Ρεπορτάζ: Γιάννης Β. Καραπανάγος

Από αριστερά: Μαρία Καραμπέτσου-Πρωτοπαππά, Ρούλα Παππά-Βασιλείου, Μαρία Θηβαίου, Μάγδα Κόντη, Δήμητρα Βασιλείου
Η εκδήλωση του Τοπικού Τμήματος Λουτρακίου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού (Σ.Ε.Ο.), για το κλείσιμο της Οδηγικής Χρονιάς 2013-2014, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, με απόλυτη επιτυχία, στο παραθαλάσσιο Coctail Bar ''CAYO BLANCO'', στο Λουτράκι.
Η αθρόα συμμετοχή, η ζεστή φιλοξενία και τα χαμόγελα των διοργανωτών-εκπροσώπων της πιο μεγάλης παρέας του κόσμου, ο χορός και το τραγούδι ήταν τα χαρακτηριστικά της γνωρίσματα, ενώ την όλη εικόνα που επικρατούσε συμπλήρωναν το ηλιοβασίλεμα, το γαλάζιο του Κορινθιακού κόλπου και ο ήχος από τα κύματα της θάλασσας.
Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους καλεσμένους στην είσοδο του καταστήματος. Ένα μικρό αναμνηστικό, χρήσιμο για να στολίζει τις καλοκαιρινές βραδιές, προσφέρθηκε σε όλους. 
Η Νεανική Ομάδα του Χορευτικού Τμήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Περαχώρας
Την εκδήλωση προλόγισε η Πρόεδρος του Τοπικού Τμήματος κα Μαρία Θηβαίου, σε συνεργασία με την Αντιπρόεδρο κα Ελένη Σακελλαρίου και στη συνέχεια μια νεανική ομάδα του χορευτικού τμήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Περαχώρας προκάλεσε κύματα ενθουσιασμού, παρουσιάζοντας ελληνικούς χορούς και καταχειροκροτήθηκε.
Ακολούθως, η Νατάσσα Γκολφίνου, με την υπέροχη φωνή της και τα τραγούδια που επέλεξε, μας ταξίδεψε στο χρόνο, ενώ ο Κωνσταντίνος Πρωτοπαππάς κτυπούσε τα πλήκτρα με μοναδική μαεστρία, ολοκληρώνοντας τη μουσική πανδαισία. 

Χαιρετισμός της Προέδρου του Τοπικού Τμήματος Λουτρακίου κας Μαρίας Θηβαίου:

«Φίλες και Φίλοι καλησπέρα σας,

Νάμαστε και πάλι στο κλείσιμο της Οδηγικής μας χρονιάς.
Μια χρονιά που πέρασε γρήγορα και στην οποία ήσασταν πάντα δίπλα μας.
Πραγματικά η στήριξή σας μας δίνει κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε.
Να σας θυμίσουμε ότι με τη δική σας στήριξη φέτος στηρίζουμε και εμείς με τη σειρά μας, ως τοπικό συμβούλιο, όλες τις ομάδες εξ ολοκλήρου για να πραγματοποιήσουν διήμερα, διανυκτερεύσεις, καθώς και την 10ήμερη κατασκήνωση των Μεγάλων Οδηγών.
Δεν πρέπει να παραλείψουμε ότι δίπλα μας είναι πάντα και η εκάστοτε Δημοτική αρχή και ο κ. Λογοθέτης και ο κ. Γκιώνης, και ο κ. Παύλου παλιότερα, με την επιχορήγηση που δικαιούμεθα μικρή μεν αλλά αρκετή για να μας ανακουφίζει και να χρησιμοποιείται για τις ανάγκες των ομάδων. Επίσης δεν πρέπει να ξεχάσουμε και τους επιχειρηματίες της πόλης μας που βοηθούν ο καθένας με το δικό του τρόπο.
Μέσα απ΄αυτήν την διαδικασία λοιπόν δίνουμε τη δυνατότητα στα παιδιά να διασκεδάσουν, να κάνουν φίλους, να δοκιμάσουν τις αντοχές τους, να γνωρίσουν τη φύση, τον κόσμο γύρω τους και φυσικά ν΄αποκτήσουν εμπειρίες. 
Μαρίκα Γεωργίου, Γιάννης Αντωνίου, εκπρόσωποι του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Περαχώρας
Επίσης να ευχαριστήσουμε την ακούραστη Έφορό μας Παναγιώτα Αντωνίου που μαζί με τα πρόθυμα Στελέχη την Πόπη Παντελέων, την Μαργαρίτα Παυλοπούλου, την Φένια Μητρομάρα και την Μαρία Καραμπέτσου δίνουν ζωή στις ομάδες μας, αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια για τις προσπάθειες τους.»
Και φυσικά τα Μέλη της Ομάδας Συνεργασίας πάντα δίπλα μας, όπου και όποτε χρειαστεί, βάζουν τα δυνατά τους.
Επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω τα Μέλη του Τοπικού μας Τμήματος που είμαστε μια δεμένη και καλή παρέα.
Συγνώμη αν σας κουράσαμε.
Συνεχίζουμε λοιπόν. Απόψε θα μας κρατήσουν συντροφιά παιδιά του χορευτικού τμήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Περαχώρας και θα χορέψουν για μας.
Μετά το χορό συνεχίζουμε με τραγούδι, με τη φωνή της γνωστής μας Νατάσσας Γκολφίνου που την συνοδεύει στα πλήκτρα ο Κωνσταντίνος Πρωτοπαππάς. 
Νατάσσα Γκολφίνου, Κωνσταντίνος Πρωτοπαππάς
Σ΄αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους υπευθύνους του χώρου που μας φιλοξενεί, τον Ηλία Μανώλη και τους αφούς Βασιλόπουλους, καθώς και το προσωπικό του μαγαζιού.
Όπως γράφουμε και στο αναμνηστικό μας, συντονιστείτε με τα στοιχεία του καλοκαιριού και αφήστε την καρδιά σας ανοιχτή να μοιραστεί και να χαρεί.
Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι!!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.