Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

π. ΛΙΒΥΟΣ: ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ...!


Σκέψεις για την νέα χρονιά:

Το σημαντικότερο όλων είναι να μην ξεχνάμε ότι η κάθε μέρα είναι μικρογραφία ολάκερης της ζωής μας. Οπότε εάν θέλω να έχω μια όμορφη ζωή προσπαθώ κάθε μέρα να είμαι έστω και ελάχιστα καλύτερα. Το βράδυ να με βρίσκει καλύτερο από το πρωί.
Γινόμαστε αυτό που σκεφτόμαστε. Γι’ αυτό εκεί που οι άλλοι βλέπουν δυσκολίες και βυθίζονται στην γκρίνια εσύ να βλέπεις ευκαιρίες και μαθήματα ζωής. Ο σωστός χρόνος για σένα δεν σημαίνει ότι είναι και για τον Θεό. Εμπιστεύσου Τον. Ακολούθησε την ροή.
Την κόλαση την σκάβουμε εμείς οι ίδιοι με την γκρίνια μας.
Οι περισσότεροι ζούμε όλη τη ζωή μας φορώντας μία μάσκα η οποία κρύβει τον πραγματικό μας εαυτό. Ματώνουμε, πληγωνόμαστε, ακυρωνόμαστε για να δημιουργήσουμε την εικόνα ενός ατόμου που θέλουν οι άλλοι να είμαστε. Αντί να ζούμε τη ζωή που μας ανήκει καταλήγουμε να ζούμε τη ζωή των άλλων και έτσι αργοπεθαίνουμε.
Γιατί ο πιο φρικτός θάνατος και η πιο βαθιά κόλαση είναι «όταν πεθαίνεις και συναντάς τον άνθρωπο που θα μπορούσες να γίνεις και δεν τόλμησες ποτέ…».
«Κάνεις στην τελευταία του πνοή δεν εύχεται να είχε περισσότερα χρήματα στην τράπεζα ή μεγαλύτερο αυτοκίνητο. Αντίθετα ευχόμαστε να είχαμε ζήσει μια αυθεντική ζωή με θάρρος και αγάπη….»

Πηγή: https://el-gr.facebook.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.