Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ !

Πηγή: https://enloutrakio.gr/

Μείζονος δημοκρατικής σημασίας είναι οι ενέργειες που πραγματοποιεί με ευσυνειδησία και σοβαρότητα από την πρώτη στιγμή της εισόδου του στο δημοτικό συμβούλιο, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Αλλάζουμε Μαζί” κ. Γιάννης Καραπανάγος. 
Πάμφωτες ενέργειες, που συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, καθώς συμπληρωματικά με την χθεσινή απόρριψη (με δελτίο τύπου) των πρακτικών που απαξιώνουν τον κορυφαίο θεσμό της δημοκρατίας που δεν είναι άλλος από το δημοτικό συμβούλιο, αυτόν τον καιρό, ο κ. Καραπανάγος με τους συνεργάτες του, πραγματοποιούν κύκλο επαφών για εποικοδομητικές κι δημοκρατικές συζητήσεις με φορείς και πολίτες, ώστε να καταγραφούν για να καταρτιστούν με τον πιο πρόσφορο τρόπο, οι λύσεις των προβλημάτων που απασχολούν την κοινωνία.
Αξίζει να υπογραμμιστεί πως η σοβαρότητα των ασταμάτητων πολιτικών ενεργειών του κ. Γιάννη Καραπανάγου και των συνεργατών του, έχουν αναγνωριστεί σε μεγάλο βαθμό, όχι μόνο από το σύνολο της κοινωνίας και των τοπικών μέσων που προβάλουν τις ωφέλιμες και δημοκρατικές για τον τόπο πολιτικές παρεμβάσεις, αλλά ακόμα και από άλλες πολιτικές δυνάμεις του τόπου, αφού κανένας δεν μπορεί να τους προσάψει το παραμικρό. 
Γεγονός που καταδεικνύει και το modus operandi της πολιτικής φιλοσοφίας του κ. Γιάννη Καραπανάγου και των συνεργατών του, οι οποίοι είναι φανερό πως το μόνο που επιδιώκουν είναι να είναι ωφέλιμοι και όχι επιζήμιοι για την κοινωνία! 
Είναι δε τόσος ο πανικός που επικράτησε σε μερικούς προπαγανδιστές, από την απήχηση που έχει η πολιτική παράταξη του κ. Γιάννη Καραπανάγου (3ος με ποσοστό κοντά στο 17% σε πρόσφατη σφυγμομέτρηση του Loutraki 365) οι οποίοι προσπάθησαν να τον πλήξουν, με ανυπόστατους ψιθύρους για να διαλύσουν τον συνδυασμό, διαδίδοντας στην πολιτική πιάτσα, πως δήθεν ο επικεφαλής της παράταξης “Αλλάζουμε Μαζί ” τα είχε βρει είτε με τη μία μεριά, είτε με την άλλη πλευρά, για την καρέκλα του αντιδημάρχου! 
Φθηνά αφηγήματα που διαψεύστηκαν πανηγυρικά και από την επίσημη αναγγελία του κ. Γιάννη Καραπανάγου για υποψηφιότητα διεκδίκησης του δημαρχιακού θώκου με ανεξάρτητη πορεία και στις επόμενες δημοτικές εκλογές, όπως είχε συμβεί και το 2019! 
Φυσικά ευχή όλων των υγιώς σκεπτόμενων πολιτών είναι, να ακολουθήσουν όλες οι παρατάξεις το παράδειγμα του κ. Γιάννη Καραπανάγου, ώστε να πάμε σε μια προεκλογική περίοδο χωρίς πόλωση κι τοξικότητα, στην οποία θα πρυτανεύσει ο διαγκωνισμός εποικοδομητικών προτάσεων και ιδεών προς το συμφέρον του τόπου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.