Κυριακή 9 Απριλίου 2023

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΣ: ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ (VIDEO)

Πηγή: https://www.loutraki365.gr/


By Αλέξανδρος Κανδρής

Τις δικές του προτάσεις σχετικά με τα έντονα προβλήματα της καθημερινότητας, αλλά και στα κακώς κείμενα και τις παραλείψεις της δημοτικής αρχής, στάθηκε κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Αλλάζουμε Μαζί", Γιάννης Καραπανάγος...
Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο "φλέγον" ζήτημα του νερού της Περαχώρας και απευθυνόμενος προς τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ.Αγ.Θ., Δημήτρη Πρωτονοτάριο, τόνισε ότι ένα χρόνο μετά, ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση. Επίσης, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, σχετικά με την καλοκαιρινή περίοδο και τον προγραμματισμό που πρέπει να γίνει για το Αστυνομικό τμήμα, τα Πυροφυλάκεια και το κυκλοφοριακό πρόβλημα.
Τέλος, στάθηκε στην άσχημη εικόνα που παρουσιάζει το σιντριβάνι στην πλατεία της 25ης Μαρτίου, το κτίριο των δημοτικών πηγών που είναι γεμάτο graffity, αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στο Νεκροταφείο Περαχώρας, καθώς στην είσοδό του, υπάρχουν εγκαταλελειμμένα κιόσκια, τα οποία λειτουργούν ως εστίες μόλυνσης.
Δείτε αναλυτικά την τοποθέτησή του:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.