Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ!

Πηγή: moriasnews.gr


–Ενισχύονται οι υποψίες για εμπόριο ξυλείας–στο στόχαστρο και αμυγδαλιές!

Εικόνες από τα κομμένα ελαιόδεντρα στην ευρύτερη περιοχή της Περαχώρας δίνει σήμερα στην δημοσιότητα ο Morias συνεχίζοντας την αναφορά στο ζήτημα που έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις και ανέδειξε στις 19 Ιανουαρίου 2018 για την κοπή ελαιόδεντρων από επιτηδείους με σκοπό την εμπορία της ξυλείας

«Εξαφανίζονται» ελαιόδεντρα μέσα στη νύχτα! Ένα χωριό ξεσηκώνεται!


Πλιάτσικο σε ελαιοκαλλιέργειες παρατηρείται στην ευρύτερη περιοχή του Οσίου Παταπίου τα τελευταία 24ωρα με την αγανάκτηση των ιδιοκτητών να ξεχειλίζει. Τελευταίο περιστατικό καταγράφεται τη νύχτα της 16ης Ιανουαρίου όταν ιδιοκτήτης ελαιώνα έφτασε στο κτήμα του και διαπίστωσε πως 4 δέντρα είχαν κοπεί από την ρίζα! Η καταστροφή είναι μεγάλη και υπάρχουν φόβοι πως αν το  Συνεχίστε να διαβάζετε το. 
«Εξαφανίζονται» ελαιόδεντρα μέσα στη νύχτα! Ένα χωριό ξεσηκώνεται!

Δείτε φωτογραφίες από τα σημεία της καταστροφής





Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές και δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής ενώ τα όσα αναφέρονται από τους κατοίκους της περιοχής στα social media δείχνουν και το μέγεθος της οργής. 
Υπάρχουν ερωτήματα (εύλογα) ακόμα και για τους ελέγχους των υπηρεσιών σε οχήματα που κουβαλούν ξυλεία αλλά και αναφορές για επιδρομή των επιτηδείων σε κτήματα με αμυγδαλιές!

χ.τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.