Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΓΥΜΝΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

Γράφει ο Γιάννης Β. Καραπανάγος



Ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης έγραψε στο προσωπικό του facebook για την μη μετάδοση του συλλαλητηρίου, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, από μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς: 

«πραγματικά ήθελα να μάθω σαν Έλληνας αν δόθηκε εντολή ώστε κανένα μπουρδελοκαναλο να μην δείξει αυτό που γίνεται στην Θεσσαλονίκη τώρα?????» 
Το εύλογο αυτό ερώτημα βρήκε μεγάλη απήχηση από τους αναγνώστες, αφού είχε 484 κοινοποιήσεις μέχρι την ώρα που κατέγραψα αυτές τις σκέψεις μου, ως Έλληνας κι εγώ.
Ο κ. Γκιώνης ανέδειξε ένα μείζονος σημασίας ζήτημα, το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί και απασχολεί έντονα τους Έλληνες πολίτες, τουλάχιστον εκείνους που έχουν κριτική ικανότητα και οι περισσότεροι έχουν ήδη έτοιμη την απάντηση προς τον Δήμαρχό μας.



Ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας -Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης 

Η αντικειμενική και πλουραλιστική πληροφόρηση, από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και πολύ περισσότερο από μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς, είναι όνειρο θερινής νυχτός, αφού κάποιος ή κάποιοι, ανάλογα με τις περιστάσεις, προπαγανδίζουν απροκάλυπτα υπέρ της εκάστοτε κυβερνητικής πολιτικής, κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης.

Τα συμφέροντα πολλά και οι υπόγειες διαδρομές αόρατες. Κι αυτό γιατί ο ελληνικός λαός πρέπει να τιθασεύεται, να ελέγχεται και να κατευθύνεται για να περνούν τα μνημόνια, τα πολυνομοσχέδια και οι πρακτικές ενάντια των εργαζομένων. Να υπάρχουν εργαζόμενοι μήνες απλήρωτοι, για να εξαθλιωθούν και να ταπεινωθούν. Το Κράτος να μην παρεμβαίνει στους εργοδότες αλλά να νίπτει τας χείρας του, ως άλλος Πόντιος Πιλάτος. Και μην ξεχνάμε ότι η σημερινή μας κυβέρνηση είναι αριστερή… 

Η παγκοσμιοποίηση και η νέα ελληνική πραγματικότητα σε όλο της το μεγαλείο. Μεγάλοι τηλεοπτικοί σταθμοί δεν ξεχνούν να προβάλουν gay parade στη Χώρα μας, που συμμετέχουν σημαίνοντα πολιτικά πρόσωπα, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι της κακώς εννοούμενης διαφορετικότητας, δίνοντας ταυτόχρονα το δικαίωμα, απόλυτα δικαιολογημένα, στον κ. Γκιώνη να γράφει για «μπουρδελοκαναλο». Και προσθέτω ότι τα ίδια πολιτικά πρόσωπα απουσίαζαν από το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.


Να σημειώσω ότι την πρώτη δημόσια παραδοχή και συγνώμη προς τον λαό, για την στάση (προπαγάνδα, παραπληροφόρηση, απόκρυψη ειδήσεων, παρερμηνεία γεγονότων, αλλοίωση στοιχείων, καταπάτηση των κανόνων δεοντολογίας) που κράτησαν κατά τη διάρκεια των Μνημονίων αλλά και στην περίοδο του δημοψηφίσματος, εξέφρασαν τα στελέχη του Mega σε έκτακτο δελτίο των εργαζομένων και μάλιστα δύο φορές, πριν λίγες ημέρες.
Η επιτυχία, πέρα από κάθε προσδοκία, του συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης, με χαρακτηριστικά γνωρίσματα τον εθνικό παλμό και τις μεστές ομιλίες, μπορεί να λειτουργήσει ως σπίθα εθνικής ανάτασης και να στείλει σαφές μήνυμα στα ξένα αφεντικά της κυβέρνησης ότι μπορεί κάποιοι εκπρόσωποί τους να προκαλούν χυδαία και με περίσσειο θράσος τη νοημοσύνη μας αλλά τους διαφεύγει ότι το θηρίο γίνεται ανήμερο όταν ξυπνήσει από τη χειμερία του νάρκη. 
Δεν πρέπει να παραλείψω να επισημάνω και τον πόλεμο που δέχτηκαν οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου, από όλους εκείνους που έχουν θυσιάσει την εθνική τους συνείδηση στο βωμό των σκοπιμοτήτων και των συμφερόντων, με αιχμή του δόρατος δημόσια πρόσωπα να αποτρέπουν, με δηλώσεις τους, τη συμμετοχή στο συλλαλητήριο. 
Επίσης εκτιμώ ότι κάποιοι με την κατάλληλη προπαγάνδα τους και τα φερέφωνά τους θα επιχειρήσουν να μειώσουν την αξία της μεγαλειώδους συγκέντρωσης της Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε χωρίς κομματική καθοδήγηση και πειθαρχία. Γιατί τα κόμματα πολλά, αλλά η Πατρίδα μία. 
Επιπλέον, κάποιοι άλλοι εκπρόσωποι του εθνομηδενισμού και του νεωτερισμού δεν παραλείπουν να σπιλώνουν την εθνική συνείδηση και να χαρακτηρίζουν ακροδεξιούς, φασίστες ή χρυσαυγίτες όσους αγαπούν την Ελλάδα και είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, σέβονται τις θυσίες των προγόνων τους, την ένδοξη ιστορία της Χώρας τους και είναι ενάντια στο ξεπούλημα της εθνικής της κυριαρχίας. 
Ώρα λοιπόν να ξυπνήσουμε. Να απαξιώσουμε τους καναλάρχες και να κλείσουμε τους δέκτες όλων εκείνων των τηλεοράσεων που δεν μετέδωσαν το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, αλλά την ίδια ώρα πρόβαλαν:
Ερτ1: Το αλάτι της Γης
Ερτ2: Καλλιτεχνικό πατινάζ
Mega: Καταλάθος μπαμπάς
Αντ1: Θα βρεις το δάσκαλο σου (πολλοστή επανάληψη)
Alpha: Μια κυρία στα μπουζούκια
Star: Traction
Σκάι: 9 μήνες
Κατά τ' άλλα φουλ τηλεμάρκετινγκ
Η Θεσσαλονίκη ''βούλιαξε'' στο μεγαλύτερο συλλαλητήριο μετά το 1992. Για την Μακεδονία μας! Για την Μακεδονία μας τη μία την ελληνική που οφείλουμε να το βροντοφωνάξουμε με κάθε τρόπο, αποτρέποντας, με όλες μας τις δυνάμεις, εκχώρηση του ονόματός της.
Τέλος, απευθύνομαι στον κ. Γκιώνη, προτείνοντάς του να τολμήσει, ως Δημοτική Αρχή, να διοργανώσει συλλαλητήριο στο Λουτράκι, υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας.
Αγαπητέ φίλε και συμμαθητή Γιώργο, μπορείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.