Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ-''ΕΓΩ ΤΟΝ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΣΑ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ''


Το θρίλερ με το εξαφανισμένο Boeing της Malaysia Airlines συνεχίζεται μόνο που αυτή τη φορά το δικό του λιθαράκι στις έρευνες βάζει κι ένας Έλληνας!

Παντού υπάρχει τελικά ένας Έλληνας! Ο Θάνος Κοντογιάννης, είναι φίλος του Μαλαισιανού πιλότου του Boeing που αγνοείται εδώ και δυο εβδομάδες.


Πρόκειται για τον άνθρωπο που τον βοήθησε δίνοντάς του οδηγίες βήμα - βήμα να φτιάξει τον δικό του προσομοιωτή πτήσης αφού εργάζεται σε εταιρεία με εξαρτήματα προσομοιωτών στην Καλιφόρνια.
Οι δυο τους ανέπτυξαν μία φιλική σχέση μεταξύ τους. Μάλιστα οι φωτογραφίες που έκαναν το γύρο του διαδικτύου με τον Μαλαισιανό πιλότο στον προσομοιωτή, ήταν φωτογραφίες τις οποίες ο πιλότος έστελνε στον Έλληνα φίλο του για να του δείχνει την πρόοδό του στην κατασκευή του προσομοιωτή!
Μετά και απ΄όσα ακούγονται για ενδεχόμενη εμπλοκή του πιλότου στην εξαφάνιση του Boeing, ο Θάνος Κοντογιώργης υπερασπίζεται το φίλο του. Δηλώνει αρκετά ενοχλημένος με όσα ακούγονται και τονίζει πως πρόκειται για ένα καλό άνθρωπο και οικογενειάρχη με μεγάλο ενδιαφέρον για τη δουλειά του που δεν θα ήταν ποτέ στις προθέσεις του να προκαλέσει τίποτα απ΄όσα έχουν ακουστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.