Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΚΡΗΤΗ: ΤΟ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΣΟΥΗΔΩΝ!

Ύμνος για την Ελλάδα ενόψει και της τουριστικής περιόδου το άρθρο της πιο εμπορικής Σουηδικής εφημερίδας-Σε αυτό οι αναγνώστες ψηφίζουν για το ομορφότερο ελληνικό νησί...Ακόμα μία διαφήμιση για τη χώρα μας και μάλιστα σε μία από τις μεγαλύτερες σουηδικές εφημερίδες. Συγκεκριμένα, στην ηλεκτρονική έκδοση της σουηδικής εφημερίδας Expressen (με κυκλοφορία 248.600 φύλλα η ημερήσια και 329.900 η κυριακάτικη/ανεξάρτητη, φιλελεύθερη απογευματινή) δημοσιεύεται άρθρο με τίτλο «Τα δέκα καλύτερα ελληνικά νησιά».
Όπως αναφέρεται σε ενημερωτικό έγγραφο του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας της πρεσβείας μας στη Στοκχόλμη, παρουσιάζονται στο δημοσίευμα δέκα ελληνικά νησιά κατά σειρά προτεραιότητας (σ.σ. προτίμησης αναγνωστών/ όσων συμμετείχαν στην ψηφοφορία του Kalimera.se) και προβάλλονται εν συντομία τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε νησιού. Πρόκειται για τα νησιά:

1. Κρήτη
2. Νάξος
3. Αμοργός
4. Κάρπαθος
5. Σάμος
6. Ρόδος
7. Τήλος
8. Σκιάθος
9. Σκόπελος και
10. Σαντορίνη
Μεταξύ άλλων, επισημαίνεται πως η Κρήτη αποτελεί το μεγαλύτερο ελληνικό νησί, ενώ η Νάξος διαθέτει υπέροχες παραλίες, μερικές εξ αυτών είναι ιδανικές για γουίντ σέρφινγκ, καθώς και όμορφα/ γραφικά χωριά. Επιπλέον, γίνεται αναφορά στα γυρίσματα της ταινίας «The Big Blue» που πραγματοποιήθηκαν στην Αμοργό, ενώ παράλληλα υπογραμμίζεται η ομορφιά της φύσης στην Κάρπαθο και τα ιστορικά αξιοθέατα της Σάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.