Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΑΚΗΣ ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ!

Δεμένος με χοντρές αλυσίδες και με λουκέτα στα χέρια παρουσιάστηκε στην Ευρωβουλή, ο ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης, κατά τη συζήτηση που έγινε για την έκθεση των ελεγκτών της τρόικας, που εγκρίθηκε με μεγάλη πλειοψηφία.

Ο κ.Χατζημαρκάκης, πρώην μέλος των Γερμανών Φιλελευθέρων, θέλησε να διαμαρτυρηθεί με αυτό τον τρόπο για τα «λουκέτα» σε εκατοντάδες εμπορικά καταστήματα και άλλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, λόγω της ύφεσης, η οποία αποδίδεται εν πολλοίς στις προτάσεις οικονομικής πολιτικής που έκανε η τρόικα.

«Ποιο είναι το έργο της τρόικας στην Ελλάδα; Βάζει λουκέτο στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Τέσσερις στις δέκα μικρομεσαίες επιχειρήσεις πάνε για κλείσιμο, όταν έχουν κλείσει ήδη τουλάχιστον 150.000».

Ο ίδιος τόνισε πως το ποσοστό ανεργίας στους νέους έφτασε στο 67%, ενώ η τρόικα «βάζει λουκέτο στη ζωή των Ελλήνων».

«Λουκέτο στην τρόικα! Να σπάσουμε τα λουκέτα!» φέρεται να φώναζε ο κ. Χατζημαρκάκης ενώπιον της Ολομέλειας της Ευρωβουλής.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Χατζημαρκάκης, πριν από μερικές ημέρες, είχε εμφανιστεί στο ευρωκοινοβούλιο, φορώντας αντιασφυξιογόνο μάσκα για να διαμαρτυρηθεί για την επεξεργασία των χημικών της Συρίας ανοιχτά της Κρήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.