Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΜΟΥ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ''ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ''.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Λουτράκι, 28.3.2014

                    Συνάντηση της “Πρωτοβουλίας Πολιτών”
                   Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων
                   με τον Σύλλογο “Ξένιος Ζευς”.

Την αγωνία τους για την τουριστική ανάπτυξη και γενικότερα το μέλλον του Δήμου μας εξέφρασαν οι εκπρόσωποι του Συλλόγου “Ξένιος Ζευς” στη συνάντηση που είχαν με τον Δημήτρη Στάμου, υποψήφιο Δήμαρχο της Δημοτικής Κίνησης “Πρωτοβουλία Πολιτών” Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, στις 27 Μαρτίου στο Ξενοδοχείο “Plaza”.
Παρόν ήταν σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, το οποίο απαρτίζεται από τους κυρίους Γιώργο Οικονόμου - Πρόεδρο, Γιάννη Κόντη - Αντιπρόεδρο, Δημήτρη Θυμή - Γραμματέα, Κασσιανή Κόντη - Ταμία και Δημήτρη Γεωργίου - Μέλος, ενώ παρευρέθησαν άλλα τρία μέλη, οι κύριοι Χρήστος Μελέτης, Σωκράτης Φραγκιάς και Κώστας Χατζόπουλος. Από την “Πρωτοβουλία Πολιτών”, τον Δημήτρη Στάμου συνόδευσαν οι Ηλίας Κοφινάς και Γιάννης Παντελέων.
Η εποικοδομητική αυτή συνάντηση διήρκεσε περισσότερο από τρεις ώρες και συζητήθηκαν διεξοδικά η τουριστική ταυτότητα της πόλης του Λουτρακίου, το μεταλλικό και το ιαματικό νερό, τα αναπτυξιακά προγράμματα (ΕΣΠΑ κλπ.) η αστυνόμευση, το κυκλοφοριακό, το πολεοδομικό, το θέμα του Καζίνο και οι πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν για την αναγέννηση της πόλης και γενικότερα του δήμου.
Κλείνοντας αυτήν την πρώτη συνάντηση, οι εκπρόσωποι του Συλλόγου “Ξένιος Ζευς” δεσμεύτηκαν να αποστείλλουν τις προτάσεις τους, ώστε η “Πρωτοβουλία Πολιτών” να τις επεξεργαστεί προκειμένου να συμπεριληφθούν στο πρόγραμμά της.

Γραφείο Τύπου
“Πρωτοβουλία Πολιτών”
Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ.Θεοδώρων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.