Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

ΚΑΡΜΙΚΗ ΕΥΛΟΓΙΑ!

Γράφτηκε από την Βασιλική Μπούζα

pixel2013 /pixabay

Λατρεύω τους ανθρώπους, ειδικά όταν ανακαλύπτω το ψύχος της καρδιάς τους.
Αυτό που τους κάνει δύσκαμπτους, ακλόνητους και αποζητά την παραμικρή ρωγμή για να εξεφράσει τις ευαισθησίες και τις επιθυμίες τους.
Μια ενδοσκοπική ματιά είναι αρκετή να απογυμνώσει τις βασανισμένες ψυχές και να αποκαλύψει την φλόγα της δημιουργίας μέσα τους.
Εκείνης της ζωοδόχου δύναμης, η οποία κινείται από τις έμψυχες χορδές της συμπαντικής ενσυναίσθησης καθώς περιπλέκει τα μονοπάτια της καθημερινότητας προς την αυγή του μέλλοντος.
Λέξεις, φθόγγοι, χτύποι του ρολογιού, άτσαλο πεντάγραμμο, ένα κουβάρι ιδέες τα σπάργανα της ευτυχίας. Η ευλογία της φύσης, η τελειότητα στην γήινη ανάσα του πλανήτη. Από το γάργαρο ύδωρ του ορμητικού καταρράκτη στα μικροσκοπικά φυλλώματα του δάσους. Δροσοσταλίδες, χαμόγελα ευτυχίας στην ζούγκλα της τροφικής αλυσίδας. Η αγάπη για όλα τα πλάσματα του κόσμου! Για την χάρη της καρμικής ευλογίας στα πολύτιμα αγαθά της μητέρας φύσης,

  Βασιλική Μπούζα

Με λένε Βασιλική Μπούζα και κατοικώ στο Πέραμα του Πειραιά. Λατρεύω την φανταστική λογοτεχνία, κι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου είμαι είτε με ένα βιβλίο κι ένα στυλό στο χέρι. Οδεύω προς την έκδοση του πρώτου ολοκληρωμένου συγγραφικού έργου μου και έχω συμμετάσχει στις ανθολογίες: Μαγικοί Χοροί, Θρύλοι του Σύμπαντος VI, Σκοτάδι, Το ξύπνημα.

Πηγή: https://aisthisis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.