Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΤΣΕΧΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ!

  • Επιμέλεια: Ιωάννης Καραπανάγος
Ο Πρέσβης της Τσεχικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα κ. Jakub Karfik επισκέφθηκε το Λουτράκι, συνοδευόμενος από την κα Lucie Kuligova, Διευθύντρια του Τσέχικου κέντρου Αθηνών, μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος Λουτρακίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Πέτρου Οικονόμου, την Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021.
Είχε προηγηθεί επίσκεψη του Πρέσβη στην Αρχαία Κόρινθο και στη συνέχεια συνάντησή του, συνοδευόμενος από τον κ. Οικονόμου, με τον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Βασίλη Νανόπουλο, στο Δημαρχείο Κορίνθου.
Ο κ. Οικονόμου, άψογος οικοδεσπότης, διοργάνωσε μία σεμνή τελετή σε αίθουσα του ξενοδοχείου του, προς τιμήν του κ. Karfik, για την άριστη συνεργασία και την προσφορά της πρεσβείας σε θέματα ανθρωπιστικής βοήθειας, απονέμοντάς του αναμνηστική πλακέτα και τη φανέλα του Ερυθρού Σταυρού.
Δύο μέλη της Φιλαρμονικής Λουτρακίου, οι μαθήτριες Γεωργία Πάνου και Μαρία Σταύρου, υπό την εποπτεία του Αρχιμουσικού κ. Πελοπίδα Μαυρόπουλου, υποδέχτηκαν τον Πρέσβη, στην είσοδο του ξενοδοχείου, με κλασικό ρεπερτόριο από φλάουτο.


Σημειώνεται ότι ο κ. Karfik, κατά την επίσκεψή του στο Λουτράκι, πρόσφερε υγειονομικό υλικό στο Μουσικό Σχολείο Κορίνθου.
Παρόντες ο Πατέρας Τσαμπίκος Π. Πετρόπουλος, ο Πρόεδρος του Ομίλου Απογόνων του 1821 κ. Κωνσταντίνος Πλαπούτας, η Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Κορίνθου κα Ειρήνη Καραπατά, ο Αρχιτέκτονας και Μέλος του Δ.Σ. κ. Μίλτος Παπαδημητρόπουλος, η Εθελόντρια του Ερυθρού Σταυρού και Μέλος του Παραρτήματος κα Ιωάννα Λάζου και ο συντάκτης του παρόντος.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.