Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

ΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, Ο ΣΠΥΡΟΣ ΡΑΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟ!

Πηγή: https://enloutrakio.gr/

Καταλυτικής σημασίας ήταν η παρουσία του κ. Σπύρου Ράτη, σε ακόμα μία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού ο άριστα διαβασμένος αντιδήμαρχος των Αγίων Θεοδώρων, σε διάφορα θέματα που τέθηκαν, σχετικά με το εξελισσόμενο έργο του προαστιακού, έδωσε και πάλι μεστές απαντήσεις, οι οποίες δεν μπόρεσαν να αμφισβητηθούν!Αποδεικνύοντας έτσι, την αταλάντευτη στήριξή του στο συγκεκριμένο έργο, του Λουτρακίου, με την ίδια ευκολία που υποστηρίζει τα θέματα της γενέτειρας περιοχής του!
Ακολούθως και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Αλλάζουμε Μαζί” κ. Γιάννης Καραπανάγος, ο οποίος υπενθυμίζουμε, πως είναι από τους δημοτικούς συμβούλους που με τις μεγαλειώδεις τοποθετήσεις του, έχει συμβάλει τα μέγιστα, προκειμένου να αποσαφηνίζονται κατά καιρούς τα πράγματα γύρω από το εν λόγω έργο, έθεσε και αυτός με την σειρά του στην προχθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ τα πράγματα στη σωστή τους βάση, και μάλιστα απέσπασε την σύμφωνη γνώμη του δημάρχου, για να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε το κρίσιμο αυτό συγκοινωνιακό έργο για τον δήμο Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων, να ολοκληρωθεί εντός του 2023, όπως προβλέπει το αναθεωρημένο χρονοδιάγραμμα της ΕΡΓΟΣΕ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.