Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΖΟΥΡΑΡΙ!

Το σύνηθες γλωσσολογικό του ύφος ακολουθεί και στην επιστολή αναγκαστικής παραίτησή του, που έστειλε ο Κ. Ζουράρις στον πρωθυπουργό και την Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης. 
«Ερίδματε (σ.σ. καλοδομημένε) πρωθυπουργέ και σύντροφε υποβάλλω σήμερα 14.1.2018 την από την θέση του υφυπουργού επί της παιδείας παραίτησίν μου, η οποία διευκολύνει, ως εικός την κυβερνητική αλληλεγγύη και, συνάμφω το πολιτικό μου αυτεξούσιον. Μετά της προσηκούσης τιμής, Κώστας Γ. Ζουράρις» αναφέρει στην επιστολή του ο υφυπουργός Παιδείας σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών. Η παραίτηση-καρατόμηση Ζουράρι επήλθε μετά το σάλο και τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι προσβλητικές του αναφορές στους οπαδούς του Ολυμπιακού και του ΄Αρη σε συνέντευξή του σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης. 
Το θέμα σήκωσε πρωί πρωί ο βουλευτής Πειραιά των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος ζητώντας την κεφαλί επί πίνακι του κ. Ζουράρι. Η σκυτάλη πέρασε στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ που πληροφορήθηκε ότι τα γραφεία της Θεσσαλονίκης είχαν κατακλυστεί από υβριστικά e. mail για το κόμμα και τον συνεργαζόμενο κ. Ζουράρι. 
Έτσι ο Πάνος Καμμένος τηλεφώνησε στον Κώστα Ζουράρι και του ζήτησε να παραιτηθεί από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας. Για να διασφαλίσει την έκβαση της υπόθεσης ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μίλησε και με τον πρωθυπουργό θέτοντας θέμα αποπομπής του υφυπουργού αν δεν παραιτηθεί. 
Τελικώς το θέμα διευθετήθηκε με την «αναγκαστική παραίτηση» του κ. Ζουράρι. Το αν η παραίτηση- αποπομπή οδηγεί σε έναν μίνι ανασχηματισμό μένει να φανεί αύριο μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου οπότε παραπέμπουν κυβερνητικές πηγές για τις αποφάσεις του κ. Τσίπρα. [thema] [parapolitika] [toc]


Πηγή: http://www.tilestwra.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.