Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

VIOLET RAY: Η ΧΑΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ!

Επιμέλεια: Αθανάσιος Πρωτοπαπππάς 

Η Violet Ray είναι μια παλαιά ιατρική συσκευή ηλεκτροθεραπείας που χρησιμοποιήθηκε από τα τέλη του 19ου αιώνα, μέχρι περίπου το 1950 όταν το FDA κατέστρεψε όλους τους κατασκευαστές και τις συσκευές.
Η κατασκευή τους διαθέτει συνήθως ένα μικρό πηνίο Tesla εκκένωσης και ένα σπινθηριστή για να εφαρμόσει μια υψηλή τάση, με υψηλή συχνότητα και χαμηλό ρεύμα στο ανθρώπινο σώμα μέσω κούφιων γυάλινων ηλεκτροδίων γεμισμένα με ευγενή αέρια για θεραπευτικούς σκοπούς.
Η βασική της κατασκευή εφευρέθηκε από τον Nikola Tesla πριν το 1900.
Παρουσίασε τα πρωτότυπα στην Παγκόσμια Έκθεση Columbian το 1893.
Ο Nikola Tesla ήταν μια μεγαλοφυΐα που παρατήρησε ότι ο υψίσυχνος ηλεκτρισμός είχε σημαντικά αποτελέσματα στην υγεία. Το 1892 συναντήθηκε με τον Paul Oudin στο Παρίσι όπου συζήτησαν την κατασκευή θεραπευτικών υψίσυχνων ταλαντωτών. Μήνες αργότερα ο Oudin παρουσίασε την πρώτη συσκευή που έγινε γνωστή ως Violet Ray. Ο Paul Oudin άρχισε να πειραματίζεται με διαταραχές του δέρματος και βρήκε ότι η ακμή, το έκζεμα και η ψωρίαση θεραπεύονταν εύκολα με την νέα συσκευή. Βρείτε τα άρθρα που ‘χουμε ήδη στο terrapapers.com γι’ αυτόν τον μεγάλο άνθρωπο ερευνητή και εφευρέτη και μελετήστε τα.
Μετά από λίγες θεραπείες μπαλώματα του δέρματος άρχιζαν να σπάνε και να εξαφανίζονται εντελώς σε δύο έως τρεις μήνες με την νέα συσκευή. Όταν οι συσκευές χρησιμοποιήθηκαν να σπινθηρίσουν κονδυλώματα η καρκίνο του δέρματος, οι ανωμαλίες συχνά εξαφανίζονταν μέσα σε εβδομάδες. Η Violet Ray συχνά καταπολεμούσε τον πόνο και μάλιστα αρκετές φορές θεωρήθηκε ως θαύμα.
Ο συνδυασμός των φορτισμένων σωματιδίων και της υψηλής συχνότητας παράγει ένα ήπιο θερμαντικό αποτέλεσμα στο σώμα. Αυτή η θέρμανση των ιστών του σώματος που ονομάζεται διαθερμία, αυξάνει την κυκλοφορία, διαστέλλει τα επιφανειακά αιμοφόρα αγγεία και προάγει την θεραπεία.
Η Violet Ray στην πραγματικότητα φορτίζει την μπαταρία του σώματος σας αναγκάζοντας τα κύτταρα να ανοίξουν περισσότερο από το συνηθισμένο και έτσι επιτρέποντας τους να απαλλαγούν από τις τοξίνες πιο εύκολα.
Η Violet Ray οδηγεί την ηλεκτρο – ενεργητική δύναμη της ζωής στο σώμα όπως ο Πολυκυματικός Ταλαντωτής του Lakhovsky. (Δες το άρθρο μου στο τεύχος 149 του Σεπτεμβρίου του περιοδικού Strange). Ο Tesla χρησιμοποιούσε καθημερινά αυτήν την αναζωογονητική συσκευή, κυριολεκτικά ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
Ενώ ο Πολυκυματικός Ταλαντωτής του Lakhovsky ποτέ δεν παρήχθη μαζικά χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον από τους γιατρούς από το 1900 μέχρι το 1950 που το FDA φρόντισε να τις εξαφανίσει. Βλέπετε ότι οι πολυεθνικές της φαρμακοβιομηχανίας θα είχαν αλλιώς πεθάνει. Πάλι καλά που υπάρχουμε κι εμείς οι σινομωσιολογικοπαρανοοϊκοί αυτόκλητοι ερευνητές να τα βγάζουμε στην φόρα.
Για να ξεκινήσουμε, ας δούμε ποιες είναι οι πρωτεύουσες χρήσεις και εφαρμογές αυτής της μοντέρνας ενεργειακής τεχνολογίας.
Γενικές Ιδιότητες
Ελάττωση η εξουδετέρωση του χρόνιου ηλεκτρομαγνητικού στρες που προκαλείται από το ρεύμα που κυκλοφορεί στο ηλεκτρικό σύστημα των πόλεων και των σπιτιών μας (Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση).
Καθαρίζει η «αναδομεί» το φυσικό περιβάλλον του σπιτιού, του γραφείου η ένα περιβάλλον θεραπείας, όπου τυχόν χρησιμοποιείται.
Συντονίζει το μυαλό και το σώμα σε μια υψηλότερη δόνηση σαν μέρος του πρωτόκολλου θεραπείας για εκφυλιστικές ασθένειες, συναισθηματική ανισορροπία ή ψυχικές διαταραχές.
Ενισχύει οποιαδήποτε πνευματική πρακτική με μεγαλύτερη σύνδεση με τον εαυτό και το πνεύμα.
Συντονίζει τα ειδικά ενεργειακά κέντρα του σώματος ή «chakras» για να καθαρίσει τη στασιμότητα και να ενθαρρύνει τη ροή της ενέργειας ή «chi».
Να ενισχύσει και να πολλαπλασιάσει την αποτελεσματικότητα του θεραπειών βελονισμού.
Καθαρίζει και κάνει την δουλειά του zapper στο αίμα για να εξαλείψει τους ιούς, βακτήρια και άλλα παθογόνα.
Αντί Γήρανση του δέρματος
Μειώνει τον ερεθισμό του δέρματος.
Εξαλείφει την ακμή και τα σπυράκια
Επιταχύνει την κυκλοφορία του αίματος και βελτιώνει τον μεταβολισμό.
Έχει τη λειτουργία της αντι-γήρανσης, εναντίον των ρυτίδων και της σύσφιξης του δέρματος.
Βελτιώνει την σμηγματόρροια, η τιμή του pH του δέρματος γίνεται ουδέτερη.
Ενισχύει την δραστηριότητα των λεμφικών αδένων, και παρέχουν τροφή για την επιδερμίδα, αποβάλοντας επιβλαβείς ουσίες από το δέρμα.
Έχει ακόμη πολλές άλλες εφαρμογές που θα δούμε παρακάτω.
Οι φωτογραφίες 1-13 αφορούν σύγχρονες συσκευές.
Οι υπόλοιπες αφορούν αυτές που κατασκευάστηκαν απο το 1900 -1950 ! 













Η Φιλοσοφία της Violet Ray: Ανεξάρτητοι ερευνητές και βιοφυσικοί όπως ο Thomas Valone, Ph.D., έχουν επιβεβαιώσει ότι η Τεχνολογία Υψηλής Συχνότητας της Violet Ray ξεπερνά όλες τους άλλους τρόπους στον τομέα της Βιοηλεκτρομαγνητικής τεχνολογίας.
Οι περισσότερες καινούργιες Βιοηλεκτρομαγνητικές συσκευές Violet Ray βασίζονται στην δουλειά του βιοφυσικού Thomas Valone (Ph.D., P.E., συγγραφέα του Bioelectromagnetic Healing), στα πειράματα του Nikola Tesla (1856-1943), και στην πατέντα Azure patent #6,217,604 (August 2005) με τίτλο:
«Μέθοδος για τη θεραπεία νοσηρών καταστάσεων, ιδιαίτερα του AIDS, χρησιμοποιώντας μια ηλεκτρομαγνητική γεννήτρια ».
Η τεχνολογία Violet Ray ενεργοποιεί το σώμα με ένα τέτοιο τρόπο, που με μια μικρής διάρκειας έκθεση χρησιμοποιώντας γυάλινα ηλεκτρόδια με Ευγενή αέρια, μεταφέρει αντιοξειδωτικά ηλεκτρόνια στους ιστούς, με τις μελέτες να δείχνουν ότι εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες.
Οι περισσότεροι άνθρωποι βρίσκουν την Τεχνολογία Violet Ray αναζωογονητική κι απολυμαντική. Είναι γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι την χρησιμοποιούν κάθε ημέρα για να αυξήσουν την ATP (Adenosine Triphosphate), TMP (Thymidine Monophosphate) και να αυξήσουν την αντίσταση του οργανισμού.
Σε όλη την διάρκεια από τις αρχές του 1900, μέχρι το τέλος του 1950 που το FDA (η σύγχρονη Ιερά Εξέταση) τις κατέστρεψε, χιλιάδες ηλεκτρικές συσκευές εφευρέθηκαν και χρησιμοποιούνταν από τους γιατρούς για να βελτιώσουν αποτελεσματικά μια ποικιλία από ασθένειες και μολύνσεις.
Σημερινές συσκευές της Violet Ray: Υπάρχουν σήμερα συσκευές Violet Ray. Ελάχιστες όμως είναι σωστές ή έχουν παραπάνω από 5 γυάλινα ηλεκτρόδια. Συνήθως αυτές με τα 5 ηλεκτρόδια αν είναι κατασκευάσματα της Άπω Ανατολής τα αποφεύγετε γιατί είναι της πλάκας. Υπάρχουν κάποιες Αμερικανικές και Ευρωπαϊκές που είναι σωστές.
Η καλύτερη περίπτωση είναι ηλεκτρόδια Violet Ray που δουλεύουν συνδυαστικά με ένα Πολυκυματικό Ταλαντωτή Lakhovsky όπως έγραψα στο σχετικό άρθρο μου, του περιοδικού Strange no149 του Σεπτεμβρίου. Σε αυτήν την περίπτωση είναι διαθέσιμα ΔΕΚΑΔΕΣ ηλεκτρόδια και μάλιστα με ρυθμιζόμενη ισχύ ενός ΩΚΕΑΝΟΥ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ.
Το FDA αναγκαστικά αναγνωρίζει σήμερα την Violet Ray μόνο για μείωση – εξαφάνιση των ρυτίδων και για τα μαλλιά. Πάλι καλά.
Η χρήση της συνιστάται απο 2 εως 10 λεπτά το πολύ σε κάθε συνεδρία αναλόγως της παθήσεως.
Ο Σημερινός Πόλεμος κατά της Violet Ray: Καθώς αυξάνει η συνειδητοποίηση των θεραπευτών για τα ευεργετικά αποτελέσματα της Violet Ray αυξάνει και ο υπόγειος πόλεμος εναντίον της. Τι καλύτερος τρόπος από το να διαδώσουν μέσω διαφόρων site στο ιντερνέτ ηλιθίων ότι χρησιμεύει για ερωτικά βοηθήματα με τα διάφορα ηλεκτρόδια που διαθέτει. Απολύτως ψευδές.
Ο υπόγειος πόλεμος κατά του Nicola Tesla συνεχίζεται 60 τόσα χρόνια μετά τον θάνατο του. Τον τρέμουν ακόμη και πεθαμένο!
Τα Οφέλη της Δονητικής Ιατρικής: Για να αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε το τι μπορεί να κάνει η Δονητική Ιατρική για εσάς, βοηθά να αντιληφθούμε ότι το ανθρώπινο σώμα είναι στην πραγματικότητα μια μαγευτική μηχανική κβαντικής μηχανικής. Δεν είμαστε τίποτε άλλο παρά μια Δονητική Ενεργειακή Μηχανή.
Οι άνθρωποι αποτελούνται από κύτταρα, που είναι φτιαγμένα από άτομα, τα οποία αποτελούνται από σωματίδια, και αυτά τα σωματίδια είναι στην πραγματικότητα δονούμενη ενέργεια. Κάθε άτομο είναι ένα κύμα πιθανότητας, και το περισσότερο από το υλικό που αποκαλούμε φυσική ύλη στην πραγματικότητα είναι κενό διάστημα. Αποτελούμαστε πιο πολύ από κενό διάστημα παρά φυσική ύλη, είμαστε περισσότερο δονήσεις παρά μάζα. Έτσι, μπορούμε να επηρεαζόμαστε έντονα είτε θετικά, είτε αρνητικά από την δονητική ενέργεια.
Η υπεριώδης ακτινοβολία του ηλίου για παράδειγμα, βοηθά να έχουμε υγιή διάθεση, λειτουργία του νου, την λειτουργία του ενδοκρινικού συστήματος και τους κύκλους του ύπνου. Τα φωτόνια του ήλιου επίσης μας βοηθάνε στην δημιουργία της βιταμίνης D, που προλαμβάνει τον καρκίνο, τον διαβήτη, την κατάθλιψη και την απώλεια της οστικής μάζας. Η υπέρυθρη ακτινοβολία έχει αποδειχτεί ότι επιταχύνει την επούλωση των πληγών και των τραυμάτων. Ήδη η NASA δοκιμάζει υπέρυθρα LED για να επιταχύνει την ανάπτυξη των φυτών στο διάστημα. Ανακάλυψαν ήδη ότι το Υπεριώδες Φως Σκοτώνει τον Ebola
Η ηλεκτρομαγνητική ενέργεια επηρεάζει κάθε ζωντανό σύστημα, και το φώς μόνο είναι ένα στενό κομμάτι του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος. Στα τελευταία εκατό περίπου χρόνια, πολλοί ανοιχτόμυαλοι ιατροί πιονιέροι έψαξαν για άλλες θεραπευτικές εφαρμογές της δονητικής ενέργειας. Αυτό περιλαμβάνει ανθρώπους όπως ο John Sarno, ειδικός στην υγεία σώματος και νου, και ο Richard Gerber ο συγγραφέας του «Vibrational Medicine.»
Σήμερα γίνεται πολύ πειραματική δουλειά στην θεραπεία με το φώς, τον ήχο και τον ηλεκτρισμό. Ήδη γνωρίζουμε για παράδειγμα, ότι οι ηλεκτρικοί παλμοί και τα ηχητικά κύματα επιταχύνουν γρήγορα την θεραπεία των οστών. Γνωρίζουμε ότι το υπέρυθρο φως στην περιοχή των 600-700 νανομέτρων επιταχύνει την θεραπεία των πληγών της σάρκας. Επίσης ξέρουμε ότι το περιβαλλοντικό στρες από τον θόρυβο, ζώντας κοντά σε αεροδρόμιο, η ηλεκτρική παρεμβολή, ζώντας κοντά σε ηλεκτρικούς πυλώνες υψηλής τάσεως, είναι επιβλαβής για την υγεία. Μια πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι οι άνδρες που χρησιμοποιούν συχνά το κινητό τους τηλέφωνο έχουν δραστική μείωση στην ποσότητα του σπέρματος λόγω της ακτινοβολίας του κινητού τηλεφώνου.
Αυτό κόβεται μαχαίρι, με ένα μενταγιόν οργονίτη του orgonodrome, όχι με τα μικρά «οργονιτάκια» που κολάνε επάνω στο τηλέφωνο, είναι άχρηστα, γιατί έχουν μικρή μάζα και ειναι τοποθετημένα στο λάθος σημείο. Ενα μενταγιόν καλοφτιαγμένου οργονίτη μόνο, μπορεί να κόψει την ακτινοβολία του κινητού τηλεφώνου, φορεμένου στον θύμο αδένα, όχι στην τσέπη και υπάρχουν χρήστες, που το έχουν μετρήσει, ειδικά σε συνδυασμό με ένα mini MWO orgonodrome, εξαφανίζει κάθε ηλεκτομαγνητική ακτινοβολία, απόλυτα μετρήσιμο και τεκμηριωμένο.
Η «Γήινη» συχνότητα σαν βάση θεραπείας: Ζώντας στην μοντέρνα κοινωνία που μας βομβαρδίζει με τόση ηλεκτρομαγνητική ενέργεια, ουσιαστικά σήμερα υπάρχει μια ηλεκτρονική κουβέρτα επάνω μας και κάτι πρέπει να κάνουμε γι αυτό, φαίνεται όλο και περισσότερο ότι αν συντονιστούμε με την «ενέργεια της Γης» είναι καθολικά θεραπευτικό. Οι άνθρωποι που εγκαταλείπουν τις μεγάλες, θορυβώδεις πόλεις και μετακομίζουν στην εξοχή απολαμβάνουν εκπληκτική βελτίωση της υγείας τους. Οι άνθρωποι που έρχονται σε επαφή με την γη μέσω της κηπουρικής, τις δραστηριότητες στην ύπαιθρο η καταναλώνουν φυσικές τροφές είναι πιο υγιείς από τους άλλους. Σχεδόν όλοι συμφωνούν ότι ένα πράσινο δάσος που σφύζει από ζωή, ηρεμεί και θεραπεύει το μυαλό και το σώμα.
Η εξήγηση πίσω από όλο αυτό είναι ότι η ίδια η γη βουίζει σε μια συγκεκριμένη συχνότητα, πολύ κάτω από την ακουστική αντίληψη των ανθρώπων, που αποκαλείται συντονισμός (η συναρτήσεις) Schumann. Μπορείτε να διαβάσετε για αυτήν στην Wikipedia. Αν πολλαπλασιάσετε αυτή την συχνότητα συντονισμού Shumann με πολλαπλάσια του δύο, μπορείτε να πάρετε υψηλότερες αρμονικές της ίδιας συχνότητας, περίπου όπως μια υψηλότερη οκτάβα στο πιάνο.
Θεώρησα δόκιμο να σας παραθέσω περιληπτικά ένα εγχειρίδιο της Violet Ray του 1930, για να καταλάβετε από πότε οι άνθρωποι ήξεραν, μέχρι να πλακώσουν οι πολυεθνικές και η κονόμα, των φαρμακευτικών βιομηχανιών για να μας στείλουν μια ώρα γρηγορότερα στον αγύριστο, ενώ μέχρι τότε να είμαστε υπάκουοι άρρωστοι.
Από εγχειρίδιο της Master Violet Ray του 1930: Μια από τις πιο εκπληκτικές εξελίξεις στην θαυμαστή επιστήμη του ηλεκτρισμού είναι αυτή της μηχανής Violet Ray υψίσυχνης γεννήτριας. Μπορεί να ειπωθεί ότι η Violet Ray ότι είναι μια διασπορά ηλεκτρικού ρεύματος τεραστίας ισχύος και αντιστάσεως, σε εκατομμύρια μικροσκοπικές μονάδες που μπορούν να εφαρμοστούν στα πιο ντελικάτα μέρη του σώματος χωρίς την παραμικρή βλάβη. Καθώς εφαρμόζεται στο ανθρώπινο σώμα, τα αποτελέσματα βρέθηκαν να έχουν τεράστια οφέλη σε αναρίθμητες περιπτώσεις.
Οι αιτίες των Ανθρώπινων Παθήσεων: Όλες οι ανθρώπινες παθήσεις, με εξαίρεση τις ιδιαίτερα μεταδοτικές ασθένειες και τα λοιμώδη νοσήματα, ανιχνεύονται στην κακή κυκλοφορία και το βρώμικο αίμα. Όταν κανείς ασκείται, κοιμάται καλά και έχει κανονική όρεξη, σπάνια αποδυναμώνεται και αρρωσταίνει γιατί το αίμα τροφοδοτεί με επάρκεια κάθε μέρος του σώματος τροφοδοτώντας και προστατεύοντας το σώμα από κάθε τάση αδυναμίας.
Καθώς ο άνθρωπος γερνάει ξεχνά την φυσική άσκηση και αποσύρεται σε ένα πιο ήσυχο τρόπο ζωής και πιο απομονωμένο. Η κυκλοφορία του αίματος υποφέρει αντίστοιχα και αντί να πηγαίνει σε όλο το σώμα, ένα ποσοστό μαζεύεται στις εσωτερικές περιοχές και καθίσταται στάσιμο λόγω των ακαθαρσιών αποβάλλονται από το σώμα. Αυτές οι ακαθαρσίες απορροφούνται από τους ιστούς και δημιουργείται μια κατάσταση αυτοδηλητηριάσεως, που έχει σαν αποτέλεσμα ότι το σώμα αρχίζει να καταρρέει, τα πεπτικά όργανα αδυνατούν να λειτουργήσουν σωστά, τα εσωτερικά όργανα γίνονται υποτονικά και αδύναμα, και αναπτύσσονται αδυναμίες οι οποίες προσιδιάζουν σε άνδρες ή γυναίκες. Η εξασθενημένη κατάσταση του αίματος και των ζωτικών οργάνων αφήνει το σώμα εύκολα επιρρεπές σε κάθε αρρώστια που μπορεί να εκτεθεί.
Αντιμετωπίζοντας Αυτές τις Αιτίες με την Χρήση της Violet Ray: Η Violet Ray μας έχει δώσει μια μέθοδο που μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος στο σώμα και να ξανά κυκλοφορήσει στο σώμα με ανανεωμένο σθένος. Όταν χρειάζεται η θεραπεία μπορεί να επικεντρωθεί σε οποιοδήποτε όργανο, μυ ή νεύρο όσο ευαίσθητο και αν είναι, και εξασφαλίζεται το ίδιο αποτέλεσμα. Με αυτή την θεραπεία οι ακαθαρσίες ξεπλένονται από μια πλούσια και θερμή ροή του αίματος που τρέφει και διεγείρει τους ιστούς και δημιουργείται από το διεισδυτικό ρεύμα της Violet Ray, φθάνοντας στα κύτταρα που δίνουν ζωή στον ιστό και τα αναγκάζει να δονούνται.
Το λιμνασμένο αίμα τίθεται σε κίνηση και τα δηλητήρια που εμπεριέχονται απομακρύνονται από τις διαδικασίες καθαρισμού της φύσεως. Το αίμα έτσι ελευθερώνεται από τα δηλητήρια και μπορεί να προσλάβει οξυγόνο από τους πνεύμονες και θρεπτικά συστατικά από τα πεπτικά όργανα και επιστρέφει φορτωμένο με υλικά που κτίζουν τους ιστούς σε κάθε μέρος του σώματος. Με αυτόν τον τρόπο νέος ιστός δημιουργείται για να αντικαταστήσει τον ιστό που έχει καταστραφεί από την αρρώστια και αποβάλλεται από την κυκλοφορία του αίματος.
Αυτή η διαδικασία διεγέρσεως αποκαλείται «κυτταρικό μασάζ» διότι λόγω του γεγονότος ότι η δόνηση ή συσταλτική επίδραση επεκτείνεται επί των μεμονωμένων κυττάρων που απαρτίζουν τον ιστό, και όχι σε μεμονωμένους μύες. Αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος γιατί το υψηλής συχνότητας ρεύμα παράγει τόσο αισθητή επίδραση στην διατροφή και στην γενική υγεία. Το κυτταρικό μασάζ είναι πολύ πιο διεισδυτικό και ευεργετικό από το μασάζ που προκαλείτε με μηχανική δόνηση.
Εφαρμογή της Violet Ray: Η Violet Ray εφαρμόζεται μέσω γυάλινων ηλεκτροδίων με κενό αέρος και γεμισμένα με ευγενή αέρια. Τα ηλεκτρόδια διαχέουν το ρεύμα με σπρέυ σπινθήρων με ένα όμορφο βαθύ βιολετί χρώμα. Αυτά τα σπρέυ δονούνται εκατομμύρια φορές το δευτερόλεπτο. Αυτή η ταχύτατη δόνηση είναι αυτό που προκαλεί την ευχάριστη αναζωογονητική και διορθωτική δράση που προέρχεται από τις θεραπείες και περιγράφεται ως κυτταρικό μασάζ. Μερικά λεπτά εφαρμογής κάθε μέρα, απλά κρατώντας, απλώς κρατώντας το γυάλινο ηλεκτρόδιο στο χέρι δίνει μια τόνωση στο σύστημα που κάνει πολλά για να καταπολεμήσει την αρρώστια και να διατηρήσει το σώμα σε υγιή κατάσταση. Σε βαθμό που η πρόληψη είναι επιθυμητή χίλιες φορές παρά η θεραπεία.
Η Violet Ray, ενώ προσδίδει όλη αυτήν την μεγάλη ηλεκτρική ισχύ στο σώμα, το κάνει χωρίς τον ελάχιστο πόνο, σοκ η σύσπαση των μυών. Η εφαρμογή της αντίθετα παράγει μια ευχάριστη αίσθηση και αυτό είναι που την έχει κάνει τόσο αποδεκτή στους θεραπευτές όλης της χώρας ως μέρος του εξοπλισμού τους (εδώ μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για το 1930). Η μηχανή είναι έτοιμη να δουλέψει βάζοντας την στην πρίζα.
Μέθοδοι εφαρμογής της Violet Ray
Τρείς διαφορετικές μέθοδοι εφαρμογής είναι σε γενική χρήση, σύμφωνα με τις παρούσες συνθήκες και τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Πρώτον: ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Είναι δεδομένο ότι γίνεται με τα κατάλληλα γυάλινα ηλεκτρόδια που είναι φτιαγμένα για αυτό τον σκοπό. Μια ευεργετική ζέστη προκαλείται από την δράση της Violet Ray, τα τριχοειδή αγγεία του δέρματος ενεργοποιούνται κατά την διάρκεια της εφαρμογής και λίγη ώρα αργότερα μετά το τέλος της εφαρμογής. Κάθε τοπική εφαρμογή με τα ηλεκτρόδια κοινού είναι ένα αποτελεσματικό αντισηπτικό κυρίως λόγω του όζοντος που δημιουργείται.
Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της Violet Ray είναι το γεγονός ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με εξαιρετικά αποτελέσματα σε τοπικές συνθήκες. Όταν εφαρμοσθεί σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος, δίνει ως ένα σημείο μια γενική θεραπεία ενεργοποιώντας το κυκλοφοριακό. Στην αντιμετώπιση των τοπικών συνθηκών, αυτά τα αποτελέσματα αυξάνουν πολύ κάνοντας μια τοπική θεραπεία στο όργανο που πάσχει. Υποθέστε ότι κάποιος υποφέρει από ρευματικό πόνο στον ώμο και εφαρμόζεται την Violet Ray στο σημείο που πονάει.
Το αποτέλεσμα σημειώνεται, θα έχει μια άμεση αίσθηση θερμότητας. Μετά από μια ολιγόλεπτη θεραπεία θα παρατηρήσετε ότι το όργανο που θεραπεύεται γίνεται ελαφρώς κόκκινο από το αίμα που στέλνεται εκεί σε ανταπόκριση στην διέγερση που εξασφαλίζεται από την θεραπεία. Το σώμα διαπερνάται από ακτινοβολίας ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας ενός ωκεανού συχνοτήτων, αποκαθιστώντας την ενέργεια και τη ζωτικότητα σε ολόκληρο το σύστημα.
Δεύτερον: ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Ολόκληρο το σώμα είναι κορεσμένο από ηλεκτρική ενέργεια απλώς κρατώντας τα ηλεκτρόδια στα χέρια τους. Αυτό παράγει ένα ηρεμιστικό αποτέλεσμα. Τα Υψηλής Συχνότητος ρεύματα της Violet Ray έχουν την τάση να εγκαθιστούν μια κανονική ισορροπία σε ολόκληρο το νευρικό σύστημα. Η αρτηριακή πίεση κατά την διάρκεια της γενικής θεραπείας συνήθως αυξάνει ελαφρά ενώ πέφτει μετά από λίγη ώρα. Γενικές θεραπείες συνιστώνται σε όλες τις νευρικές διαταραχές και αρρώστιες.
Τρίτον: ΕΜΜΕΣΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Συνδυάζει τοπικές και γενικές θεραπείες και απαιτεί δύο ανθρώπους. Ο θεραπευόμενος κρατά το ηλεκτρόδιο σταθερά στο χέρι του. Ένα δεύτερο άτομο μπορεί να τραβά είτε με το χέρι του, είτε τα δάχτυλα του, η είτε από άλλο ηλεκτρόδιο το υψίσυχνο ρεύμα προς το επιθυμητό σημείο στο σώμα του ασθενούς. Έτσι επιτυγχάνονται επιλεκτικά αποτελέσματα.
Α: ΣΑΝ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΟ
Ως ηρεμιστικό επιτυγχάνει καταπραϋντικό αποτέλεσμα που είναι μεγάλο πλεονέκτημα στις νευροπάθειες. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί τοπικά κρατώντας το ηλεκτρόδιο σε επαφή με το μέρος που θεραπεύεται. Ο ασθενής μπορεί να απαλλαγεί από τις επώδυνες αισθήσεις, τα ερεθισμένα νεύρα ηρεμούν και ανακουφίζονται. Διαταραχές του νευρικού συστήματος γρήγορα και επηρεάζονται ευεργετικά από μια καταπραϋντική θεραπεία.
Β: ΤΟΝΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΩΤΙΚΟ
Ένα τονωτικό αποτέλεσμα δημιουργείται όταν το ηλεκτρόδιο σηκώνεται ελαφρά κατά της διάρκεια της εφαρμογής ή χρησιμοποιείται μέσω των ρούχων ή τοποθετείται ένα ύφασμα πάνω από την περιοχή. Το μήκος των τονωτικών σπινθήρων εξαρτάται από το πάχος του υφάσματος μεταξύ του ηλεκτροδίου και του σώματος. Το ύφασμα εξασφαλίζει το μήκος των σπινθήρων. Η τόνωση προκαλείται από πολλούς μικρούς σπινθήρες και αποκαλείται Σπρέι Υψηλής Συχνότητας. Προκαλούν μια ευχάριστη και γαργαλιστική αίσθηση και βομβαρδίζουν την περιοχή που καλύπτουν έχοντας σαν αποτέλεσμα ένα πολύ ωφέλιμο θερμαντικό αποτέλεσμα.
Επίσης δημιουργεί όζον που μπαίνει απ ευθείας στον ιστό, προκαλώντας τον οζονισμό (αύξηση οξυγόνου) στο αίμα. Αυτοί οι σπινθήρες σκοτώνουν τα βακτηρίδια και εξουδετερώνουν τις μολύνσεις. Βοηθά στις ρευματοπάθειες, το λουμπάγκο και την μερική παράλυση. Διαταραχές στο δέρμα όπου η κυκλοφορία δυσχεραίνεται βοηθιέται από την ελαφρά διέγερση. Ένα σκέτο μαντήλι προκαλεί αρκετή αντίσταση σε αυτές τις περιπτώσεις. Μια συνηθισμένη πετσέτα χρησιμοποιείται σε παρόμοιες περιπτώσεις.
Το χάσιμο βάρους, η έλλειψη ορέξεως, η γενική αδυναμία, και η κόπωση ως κανόνα δείχνουν την ύπαρξη αναιμίας η φτωχό αίμα και κακή κυκλοφορία, γενικά πεσμένη υγεία. Η Violet Ray κυρίως αυξάνει την κυκλοφορία τους αίματος. Κάτι που το ταλαιπωρημένο σώμα δεν μπορεί να το κάνει φυσικά. Έτσι οι ιοί πολεμιούνται και καταστρέφονται, τα δηλητήρια διαλύονται και αποβάλλονται.
Γ. ΣΑΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ
Όταν η Violet Ray έρχεται σε επαφή με το οξυγόνο του αέρα, αλλάζει μέρος του σε όζον, μια συμπυκνωμένη μορφή του οξυγόνου που είναι πολλές φορές πιο ενεργό από αυτό του αέρα. Το οξυγόνο στο αίμα έχει την αξιοσημείωτη ιδιότητα να καίει τα νεκρά κύτταρα χωρίς να πειράζει τα υγιή, και είναι το μόνο αντισηπτικό που είναι γνωστό να περνά απ ευθείας στο σώμα και να έχει αυτήν την ιδιότητα.
Το ειδικό ηλεκτρόδιο για αναπνοές δίνει πολύ όζον στο αίμα και βοηθά στις αναπνευστικές διαταραχές. Περνάει στους πνεύμονες και επιτίθεται στα άρρωστα κύτταρα τα αναγκάζει να οξειδωθούν και να φύγουν με τον εκπνεόμενο αέρα. Χρησιμεύει πολύ για το άσθμα την αλλεργική ρινίτιδα και όλες τις περιπτώσεις που αφορούν τον λαιμό και την μύτη.
Εάν δεν αισθάνεστε καλά δεν μπορείτε να είσαστε και όμορφοι. Πολλές γυναίκες το καταλαβαίνουν αυτό και χρησιμοποιούν συχνά την Violet Ray. Τα αποτελέσματα που επιτυγχάνονατι μέσω αυτών των απλών εφαρμογών θα είναι αποκάλυψις για σας και σε ένα σημαντικά μικρό χρόνο θα φέρεται το σώμα σας, την υγεία σας και την εμφάνιση στην κατάσταση που η φύση έχει σχεδιάσει. Πλούσιο, κόκκινο αίμα φθάνει στο δέρμα σας χάρις στην χρήση της Violet Ray. Τρέφει τους ιστούς και τα κύτταρα και φέρνει την ακτινοβολία της υγείας και της ομορφιάς στο δέρμα σας. Όλες οι ατέλειες του προσώπου σας εξαφανίοζνται γρήγορα.
Πρακτικά κάθε ασθένεια του τριχωτού της κεφαλής, όπως η πυρίτιδα, η πτώση των μαλλιών κλπ, ανιχνεύεται στην κακή κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής. Οι ρίζες τρέφονται μέσω του αίματος, που ρέει από τριχοειδή αγγεία. Λόγω της μικρότητας τους φράζουν εύκολα, σαν αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι έχουν κάποια αρρώστια του τριχωτού της κεφαλής. Για να τις θεραπεύσουμε είναι αναγκαίο να αφαιρέσουμε την αιτία που είναι η φτωχή διατροφή λόγω της κακής κυκλοφορίας. Η Violet Ray είναι η ιδανική θεραπεία.
Για την θεραπεία του τριχωτού της κεφαλής υπάρχει ένα ειδικό ηλεκτρόδιο σε μορφή χτένας που ταιριάζει στο σχήμα της κεφαλής και περνά εύκολα μέσα από τα μαλλιά. Εκατομμύρια μικροσκοπικών σπινθήρων πηδούν από το ηλεκτρόδιο στο τριχωτό της κεφαλής, μεταφέροντας μαζί τους αγνό όζον που δρα σαν βακτηριοκτόνος παράγοντας και καταστρέφει όποιον ξένο οργανισμό υπάρχει εκεί. Τα μικροσκοπικά νεύρα τριχοειδή αγγεία υφίστανται ένα απαλό μασάζ, το αίμα αρχίζει να ρέει και τροφή φθάνει στις ρίζες των τριχών. Το μαλλί γρήγορα παίρνει μια φυσική, γυαλιστερή και υγιή εμφάνιση. Η χρήση της Violet Ray για μερικά λεπτά την ημέρα κάνει το μαλλί σας πυκνό, υγιές και όμορφο.
Νευρίτιδα: Η νευρίτιδα όπως είναι αντιληπτό, είναι ο ρευματισμός των νεύρων. Αν και κάθε νεύρο μπορεί να έχει πρόβλημα, το όνομα νευρίτιδα περιορίζεται σχεδόν μόνον στην φλεγμονή των βραχιόνιων νεύρων. Όταν κανείς σηκώσει τα χέρια του απότομα αισθάνεται διαπεραστικούς πόνους στους ώμους και τα χέρια. Τοπική ανακούφιση επιτυγχάνεται με την εφαρμογή ζέστης, αλλά θεραπεία υπάρχει μόνον με το σταμάτημα της φλεγμονής.
Η θεραπεία επιτυγχάνεται με ένα πολύ απαλό ρεύμα που εφαρμόζεται στην περιοχή περίπου τρία λεπτά αρκετές φορές την ημέρα. Καθόσον αυτά τα νεύρα αντιδρούν πολύ γρήγορα, οι πρώτες λίγες θεραπείες πρέπει να είναι ήπιες και μικρού χρόνου, αλλά καθώς τα νεύρα συνηθίζουν στην θεραπεία αυξάνουμε την ισχύ και τον χρόνο. Η Violet Ray εξουδετερώνει την φλεγμονή και την αιτία της αρρώστιας.
Ρευματισμός – Λουμπάγκο: Μια λειτουργία του αίματος είναι να διαλύει και να απομακρύνει τα δηλητήρια. Όταν η κυκλοφορία γίνεται υποτονική από τα δηλητήρια, αντί να απομακρυνθούν αποτίθενται στο σύστημα, συχνά στις κλειδώσεις. Στην αρχή υπάρχει μια ελαφρά ενόχληση, αλλά η συνεχής εναπόθεση πρήζει τις κλειδώσεις και τις κάνει άκαμπτες και επώδυνες. Η κατάσταση ονομάζεται Αρθριτική Ρευματοπάθεια που επιδρά και στους μυς με παρόμοιο τρόπο που καταλήγει σε μια κατάσταση που ονομάζεται Μυϊκή Ρευματοπάθεια.
Η εφαρμογή της Violet Ray επαναφέρει την κυκλοφορία, οδηγεί το οξυγόνο κατ ευθείαν στο αίμα, με αποτέλεσμα την διάλυση των δηλητηριωδών εναποθέσεων και έτσι τερματίζει την φλεγμονή.
Πονοκέφαλοι – Αϋπνία – Ομίχλη του εγκεφάλου: Ο πονοκέφαλος είναι σύμπτωμα και όχι αρρώστια. Ελάχιστα φάρμακα κάνουν κάτι και μερικά πειράζουν την καρδιά ενώ άλλα καταστρέφουν τα ερυθρά αιμοσφαίρια. Η Violet Ray αφαιρεί τον πόνο και επαναφέρει την σωστή διατροφή των κυττάρων και την γενική υγεία. Αυτός αυτός ο κανόνας, σε περιπτώσεις που ο πόνος ξαναγυρνά χρειάζεται πιο επίμονη θεραπεία.
Μεταβολισμός – Το Μυστικό της Υγείας: Η τέλεια υγεία εξαρτάται από τον μεταβολισμό. Η ανθρώπινη ενέργεια παράγεται από την οξείδωση, η το κάψιμο ορισμένων στοιχείων στα κύτταρα και τους ιστούς. Αυτή η διαδικασία παράγει την ζέστη του σώματος. Για να διατηρηθεί η υγεία αυτά τα υλικά που καίγονται πρέπει συνεχώς να αντικαθίστανται από την φύση. Συχνά όμως αυτή η διαδικασία διαταράσσεται από την έλλειψη κάποιου στοιχείου η από την συσσώρευση κάποιου άλλου. Τα όργανα που επηρεάζονται είναι επιρρεπή στην αρρώστια. Στην συνέχεια γίνονται επίπεδα, πλαδαρά και πρήζονται και δεν μπορούν να λειτουργήσουν φυσιολογικά.
Η βιολογική ηλικία ενός ατόμου εξαρτάται από τον μεταβολισμό του. Η διαταραχή του επιφέρει πτώση της ζωτικότητας. Η διαδικασία φθοράς αυξάνει με την ηλικία. Με την κατάλληλη φροντίδα πάντως η αναβολή οι ζημιές τη μεγάλης ηλικίας μπορούν να αναβάλλονται επ αόριστον. Ο μεταβολισμός εξαρτάται σε μεγάλο μέρος από την ποιότητα και την σωστή κυκλοφορία του αίματος. Ένα σωστό ποσόν οξυγόνου είναι αναγκαίο στο αίμα για να δημιουργεί τις οξειδώσεις και να παρέχει ενέργεια. Επίσης αντικαθιστά τα οξειδωμένα στοιχεία και καταπολεμά τους ιούς και τα βακτήρια.
Κάθε άτομο πρέπει να ανησυχεί και να γνωρίζει για τα συμπτώματα της μεγάλης ηλικίας. Αρκεί να πούμε ότι η πρώτη ένδειξη είναι η απώλεια της ζωηρότητας της μικρής ηλικίας, ακολουθούμενη από διαταραχές που με τον χρόνο γίνονται πιο σοβαρές. Είναι πολύ σημαντικό να ξεπερνά κανείς αυτά τα συμπτώματα στα πρώιμα στάδια τους. Η Violet Ray όχι μόνο προλαμβάνει την πρώιμη εμφάνιση αυτών των συμπτωμάτων, αλλά αφαιρεί την αιτία εάν χρησιμοποιηθεί σωστά.
Οι θεραπείες με την Violet Ray αυξάνουν το περιεχόμενο οξυγόνου στο αίμα, επιταχύνοντας την οξειδωτική διαδικασία στους ιστούς και απομακρύνει τα άχρηστα υλικά. Ενεργοποιεί κάθε κύτταρο, προκαλώντας το χτίσιμο νέων ιστών και βοηθάει στην αποβολή του επιπλέον πάχους και τις εναποθέσεις ξένων υλικών. Αποτρέπει τον σχηματισμό αδιάφορων ανόργανων υλικών στις φλέβες και τις αρτηρίες και αλλού στο σώμα. Με την υποβοήθηση των διαδικασιών της πέψης, αφομοίωσης και απέκκρισης μπορεί εύκολα να φανεί ότι θα διορθώσει την τάση για πρόωρη γήρανση από την ομαλοποίηση της κάθε λειτουργίας του σώματος.
Ασθένειες του Προστάτη: Μια οδυνηρή πάθηση κοινή στους άνδρες από την μέση ηλικία, στην οποία το υψίσυχνο ρεύμα ταιριάζει απόλυτα και αποκαθιστά τον αδένα στην σωστή του λειτουργία. Δυο ή τρεις θεραπείες την εβδομάδα με κενό ενός μηνός.
Νευρικές Παθήσεις: Αποτελεί το μεγαλύτερο πεδίο εφαρμογών των Υψίσιχνων ρευμάτων. Με την χρήση φαρμάκων υπάρχει το πρόβλημα των αντιδράσεων. Κανένας άνθρωπος δεν είναι ίδιος με τον άλλο και δεν μπορεί να έχει την ίδια θεραπεία. Μερικοί ανέχονται τα φάρμακα και άλλοι όχι. Ενώ η Violet Ray εφαρμόζεται και είναι ανεκτή από όλους. Το ήπιο, καταπραϋντικό, ανώδυνο ρεύμα της Violet Ray δίνει θετικό αποτέλεσμα. Ο φόβος εξαφανίζεται τελείως και το καταπραϋντικό ξεκούραστο αποτέλεσμα γίνεται δεκτό με χαρά. Οι περισσότερες νευρώσεις ωφελούνται από την Υψηλή Συχνότητα.
Δεν είναι ο σκοπός της Master Violet Ray να χρησιμοποιηθεί σαν υποκατάστατο των υπηρεσιών ενός διπλωματούχου γιατρού, (αναγκαίο disclaimer της εποχής).
Είδη Θεραπειών εφόσον κανείς διαθέτει όλα τα ειδικά ηλεκτρόδια
Πόδι του Αθλητή – Αλωπεκία – Ακμή – Αναιμία – Αμηνόρροια – Αποστήματα, σπυριά – Συμφύσεις – Άσθμα – Αταξία – Δερματομυκητίαση ή τριχοφυτία – Δοθιήνας ή καλόγερος Βλεφαρίτιδα – Μώλωπες – Κάλοι – Εγκαύματα – Ομίχλη του εγκεφάλου – Μαύρα στίγματα, σπυράκια – Βρογχίτιδα – Ψευδάνθρακας – Καταρράκτης – Ρινική Καταρροή – Χιονίστρες – Ψυχρά άκρα – Δυσκοιλιότητα – Πιτυρίδα – Κώφωση, Πόνος στα αυτιά – Έκζεμα – Κρυοπαγήματα – Βρογχοκήλη – Γονόρροια – Γρίπη – Ουρική αρθρίτιδα, Ποδάγρα – Γκρίζα μαλλιά – Αλλεργική Ρινίτιδα – Πονοκέφαλοι – Αιμορροΐδες – Έρπης ζωστήρ – Ανικανότητα – Αϋπνία – Ίκτερος – Λαρυγγίτις – Λουμπάγκο – Λευκόρροια – Νευραλγία – Νευρίτιδα – Παχυσαρκία – Παράλυσις – Φαρυγγίτις – Πλευρίτιδα – Ψωρίαση – Ρευματοπάθειες – Λειχήνας – Ουλές – Ισχιαλγία – Ιγμορίτιδα – Πονόλαιμος – Δυσκαμψία του αυχένα και τις αρθρώσεις – Αμυγδαλίτιδα – Κνίδωση – Κονδυλώματα – Κράμπα του συγγραφέα – Ραιβόκρανο – Ριτίδες.
Οι ηλεκτροθεραπείες από προπολεμικά και ο βιοσυντονισμός τα τελευταία 30 χρόνια έχουν αποδείξει την αξία τους για τις αφάρμακες και αναίμακτες θεραπείες.
Δείτε τα σχετικά άρθρα στο terrapapers.com αγοράστε τα τελευταία τεύχη του strange, χρησιμοποιήστε οργονίτες του orgonodrome και μετα αναρωτηθείτε.
Ελπίζω να καταλάβατε τι συμβαίνει και να ξανασκεφτείτε το πως πρέπει να θεραπεύεστε ή με ποιόν τρόπο να μένετε υγιείς πέρα από κάθε φαντασία.

Αναρτήθηκε από Ion Maggos // 16 Οκτωβρίου 2014 // 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.