Κυριακή 26 Απριλίου 2015

ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ ΧΩΡΑ...!

Γράφει ο Γιάννης Κυριακόπουλος

 Image result for λαθρομετανάστευση
Το τελευταίο διάστημα, έχει δραματικά αυξηθεί το κύμα λαθρομεταναστών που κατακλύζει τη χώρα μας και τα μεσογειακά παράλια. Ξεχειλίζει το Αιγαίο, απελπισία και ανθρώπινα ναυάγια.
Σαπιοκάραβα, σχεδίες και φουσκωτά, ξεβράζουν ρακένδυτους ναυαγούς, μα συνάμα άοπλους εισβολείς που παραβιάζουν τα σύνορα της χώρας.
Θύματα γεωπολιτικών συγκρούσεων, που εκτείνονται από τη Συρία έως το Αφγανιστάν και τα κράτη της Βόρειας Αφρικής, με στόχο την αλλαγή συνόρων ή καθεστώτων.
Περιφερειακές εστίες σύγκρουσης, κατ'ουσίαν όμως, αντιπαράθεσης των ισχυρών, με σκοπό τον καθορισμό σφαιρών επιρροής των παγκόσμια επικυρίαρχων κρατών.
Κατατρεγμένοι άνθρωποι, πειστήρια των μεθόδων επιβολής της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, που αφού αποφάσισε ερήμην τους να διαλύσει τα χωριά και τις πόλεις, τους ανάγκασε να εγκαταλείψουν τις εστίες τους και στην απελπισία τους να σωθούν, τους μετέτρεψε σε περιπλανόμενους μαζικά ''τουρίστες επιβίωσης''.
Ταυτόχρονα ανατρέπει βίαια τον πληθυσμιακό-φυλετικό κύρια μεσογειακό, ευρωπαικό χάρτη, διαταράσσοντας θρησκευτικές, κοινωνικές, πολιτισμικές και οικονομικές ισορροπίες.
Στο παγκόσμιο σχέδιο του κακού, πρωτοστατεί η γνωστή και πανταχού παρούσα Τουρκία πού έχει καταγγελθεί κατ' επανάληψη ως χορηγός, υποστηρικτής και τροφοδότης του Ισλαμικού Κράτους και άλλων μουσουλμάνων τρομοκρατών και η ''λεκάνη απορροής'' των προσφύγων της Άπω και Μέσης Ανατολής.
Απαθής επί σειρά ετών, η σύγχρονη αυτιστική ''Ενωμένη;'' Ευρώπη, ανέχεται στα ανατολικά σύνορά της την αμφισβήτηση πρώτα και στη συνέχεια την παραβίασή τους από λαθρομετανάστες που διακινούν δουλέμποροι υπό το σχεδιασμό και την καθοδήγηση των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας.
Συνεχίζει την πολιτική ανοχής, μη επιβάλλοντας κυρώσεις, προκειμένου η Τουρκία να μην ξεφορτώνει συστηματικά στα νησιά του Αιγαίου λαθρομετανάστες, αλλά να της επιστρέφονται, όπως επιστρέφονται στην Ελλάδα όταν καταφέρνουν να διαφύγουν από εδώ, στην Ευρώπη. Αναλώνεται σε ατέρμονες διαβουλεύσεις με τους κοινοτικούς θεσμούς που δημιούργησε, χάνοντας πλήρως την αίσθηση του παρόντος χρόνου. Εξάντλησε την παρέμβασή της, τοποθετώντας τον Δημήτρη Αβραμόπουλο στη θέση του Κοινοτικού Επιτρόπου Μετανάστευσης. 

Image result for λαθρομετανάστευση 
Η Ελλάδα ανάπηρη ήδη, στη προκρούστια κλίνη της τρόικας, ψυχορραγεί ανήμπορη να αντιδράσει στα αλεπάλληλα σόκ και ενώ σε πολιτικό επίπεδο έχει πλήρη αδυναμία σχεδιασμού διαχείρισης του τεράστιου αυτού όγκου λαθρομεταναστών, σε κοινωνικό είναι ορατή η αποχαύνωση και αποστασιοποίηση από τα συμβαίνοντα πέραν της οπτικής ακτίνας της ζώνης του καναπέ, όπου συνήθως βρίσκεται η τηλεόραση, που δείχνει εικόνες και σχόλια αποπροσανατολισμού, εμποδίζοντας μεθοδευμένα την κατανόηση του μεγέθους των γεγονότων, με την απλή λογική και την υπαγωγή μας στο κόσμο μιάς εικονικής πραγματικότητας, ενός matrix. Το αυτονόητο αντικαθίσταται με το αφελές.
Η αλληλουχία των γεγονότων χάνεται και όταν αυτά συμβούν, είναι τυχαία. Έτσι πορευόμαστε τα τελευταία χρόνια, απροετοίμαστοι και σε διαρκή αιφνιδιασμό από τυχαία γεγονότα.
Στην παρούσα φάση οι λαθρομετανάστες, ούτε στη χώρα τους επιστρέφονται, ούτε στην Τουρκία, ούτε στις ευρωπαϊκές χώρες που τους έταξαν οι δουλέμποροι και παραμένουν παγιδευμένοι στη Χώρα μας, κρατώντας την σε μια ιδιότυπη ομηρία, με ζοφερή προοπτική.
Τα κόμματα αναλώνονται, με πολιτικούς-κοινωνιολογικούς όρους να αναλύουν υπό το πρίσμα του ανθρωπισμού, του ρατσισμού ή του αντιρατσισμού, μια χαοτική πραγματικότητα που εξελίσσεται απροσδόκητα γρήγορα και επικίνδυνα για την ασφάλεια της Χώρας, των πολιτών, της δημόσιας υγείας, της οικονομίας και μάλιστα εν' όψη τουριστικής περιόδου όπου τα νησιά αντί τουριστών υποδέχονται λαθρομετανάστες. Υλοποιείται και γιγαντώνεται μπρός στα έκπληκτα μάτια μας, μια τεράστια ''ασύμετρη απειλή'' για την Χώρα, που έχει πάρει τη μορφή της ανθρώπινης βόμβας που ζεί ανάμεσά μας και κάποια στιγμή θα απασφαλιστεί.
Η φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων έχει ανατεθεί πλέον στο Λιμενικό, ενώ τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού, όταν έχουν καύσιμα, συνοδεύουν τα τούρκικα στις αιγαιοπελαγίτικες κρουαζιέρες τους στην Άνδρο και στη Τζιά.
Δυστυχώς η αύξουσα γεωμετρική πρόοδος των μεταναστευτικών ροών, οι τεράστιες πολιτισμικές διαφορές, η έλλειψη ταξιδιωτικών εγγράφων και η εφαρμοζόμενη ευρωπαική μεταναστευτική πολιτική, κάτω από ύποπτους διεθνείς όρους και πιέσεις που ασκούνται και στη Χώρα μας, τους εγκλωβίζει σε άγνωστα και μη συμβατά στους ίδιους κοινωνικά και εθνολογικά περιβάλλοντα, όπου μόνο ως επαίτες ή εγκληματίες μπορούν να διαβιώσουν.
Τους καθιστά ''ΝΟ PAPER-NO NAME'' απρόσωπους, μη εντάξιμους και μη διαχειρίσιμους.

Image result for λαθρομετανάστευση 
Παγιδευμένοι και πεινασμένοι, συχνά κατευθυνόμενοι από ξένα κέντρα αποφάσεων, γρήγορα θα λειτουργήσουν αποσταθεροποιητικά με απρόβλεπτες οδυνηρές για όλους μας συνέπειες.
Επιβάλλεται άμεσα σαν Λαός και σαν Κυρίαρχη Χώρα.
Να απευθυνθούμε επίσημα και φωναχτά στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, τονίζοντας ότι πραγματοποιείται βίαιη και μεθοδευμένη παραβίαση των συνόρων της Ελλάδας από την Τουρκία, η οποία αφού υποδέχεται από τη Συρία το Ιρακ και το Αφγανιστάν κυρίως, πρόσφυγες, άλλους εξοπλίζει και επαναπροωθεί στα θέατρα των συγκρούσεων και άλλους αποβιβάζει συστηματικά και οργανωμένα στα νησιά του Αιγαίου στο σύνολο της ακτογραμής από βορά έως το νότο, διανύοντας εκατοντάδες ή χιλιάδες χλμ και ακολουθώντας περίεργες διαδρομές, αφού βλέπουμε το παράδοξο, πρόσφυγες από τη Συρία να ''προτιμούν'' την αποβίβαση όχι μόνο στη Κώ και στη Ρόδο αλλά και στη Χίο, ακολουθώντας έτσι όχι την συντομότερη διαδρομή, αλλά την στρατηγικά επιλεγμένη.
Οι στερούμενοι ταυτότητας ή ταξιδιωτικών εγγράφων λαθρομετανάστες να επιστρέφονται στη Τουρκία ως χώρα προέλευσης, όπως ήδη επιβάλεται στην Ελλάδα βάσει της συμφωνίας του Σένγκεν, που βεβαίως ως μη Ευρωπαϊκό Κράτος αυτή δεν έχει υπογράψει, αλλά εδώ να βρίσκουν εφαρμογή, μέτρα οικονομικών κυρώσεων, σε περίπτωση μη συμμόρφωσής της.
Υπό την αιγίδα του ΟΗΕ να επιτηρούν κυανόκρανοι τα θαλάσια σύνορα της Χώρας μας, αφού οι δυνάμεις της Frontex απεδείχθησαν ανεπαρκείς, προς αντιμετώπιση της έκτακτης κατάστασης, χαρακτηρίζοντάς τη ως ''εμπόλεμη ζώνη'', σφραγίζοντας τα σύνορα και στερώντας από τους γείτονές μας τη δυνατότητα δημιουργίας θερμού επεισοδίου με το πρόσχημα της διάσωσης ή διαχείρισης των λαθρομεταναστών.
Επίσης κυανόκρανοι να δημιουργήσουν άμεσα, ασφαλείς ζώνες διαμονής προσφύγων και προσφυγικούς καταυλισμούς, στις εκεί εμπόλεμες περιοχές προς αποτροπή διάχυσης του προβλήματος των προσφύγων σε τρίτες χώρες.
Οι περισυλλεγέντες λαθρομετανάστες να μοιράζονται αναλογικά στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης αν τα ελληνικά σύνορα αποτελούν και ευρωπαϊκά, όπως επίσης και στα κράτη μέλη του ΟΗΕ που νομιμοποιούν στρατιωτικές επέμβασεις, ανατροπές καθεστώτων ή την στήριξη εμφυλίων συγκρούσεων σε κυρίαρχα κράτη, με διάφορα προσχήματα.

Image result for λαθρομετανάστευση 
Η Ελληνική Πολιτεία, να δημιουργήσει φυλασσόμενα κέντρα φιλοξενίας, απαιτώντας από όλους τους ευρωπαϊκούς και διεθνείς Οργανισμούς, να αναλάβουν το σύνολο των εξόδων, διάσωσης, περισυλλογής και διαμονής των λαθρομεταναστών.
Αλλιώς να κηρύξει τη χώρα σε κατάσταση ''πολιορκίας'' και έκτακτης ανάγκης και την προσωρινή, μέχρις διευθέτησης του προβλήματος, μη συμμόρφωσής της στη συνθήκη του Σένγκεν και Δουβλίνου 2, καθώς και στις λοιπές διεθνείς υποχρεώσεις της για το θέμα αυτό, για λόγους εθνικής ασφάλειας.
Οι δύστυχοι αυτοί μετανάστες πρέπει να καταγραφούν, να αποκτήσουν νέα ταυτότητα, να στεγασθούν, να σιτιστούν, να έχουν ιατρική φροντίδα και όσοι δεν καταστεί δυνατόν να επαναπροωθηθούν, να λάβουν εκπαίδευση προκειμένου ενταχθούν στις κοινωνίες διαμονής τους. Αλλιώς θα μετατραπούν σε πεινασμένες ανεξέλεγκτες αγέλες που θα αποσταθεροποιήσουν πρώτα τις Μεσογειακές χώρες και μετά το σύνολο της Ευρώπης.
Στο τέλος ούτε αυτοί θα σωθούν και θα παρασύρουν και εμάς στον ίδιο προθανάτιο ρόγχο.
Στα μέτρα που πρότεινα ενδεικτικά, μπορεί να προστεθούν ασφαλώς και άλλα συμπληρωματικά ή πιο πρόσφορα, αφού σε κάθε περίπτωση, ένα είναι βέβαιο.
Με τέτοιας μορφής και όγκου βίαιη μετακίνηση πληθυσμών στη πόρτα και στην ευρύτερη γειτονιά μας, η κοινωνική-φυλετική σύγκρουση στις ανοχύρωτες πόλεις μας, η τρομοκρατία, ο ρατσισμός, η εγκληματικότητα και η διασάλευση της δημόσιας τάξης συνολικά, αφορά τον άμεσο παρόντα χρόνο. Η ανθρωπιστική κρίση, θα μετατραπεί σε κοινωνική και εθνική κατάλυση της Χώρας.
Αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα περιορισμού της ανεξέλεγκτης εισόδου των λαθρομεταναστών και διασποράς τους στην ενδοχώρα και κύρια στην Αθήνα όπου πραγματικά εγκλωβίζονται ανάμεσά μας, σε πρώτη φάση θα πρέπει εμείς να κυκλοφορούμε με διαβατήρια και σε δεύτερη να αλλάξουμε χώρα αναφωνώντας ''Εάλω η Πόλις ''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.