Κυριακή 29 Μαΐου 2016

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ: ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ BOX SAVATE!

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος BOX SAVATE, που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Βραχατίου ΄΄Γ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ΄΄ 10-11 Ιουνίου 2016, με συμμετοχή 250 αθλητών και αθλητριών από είκοσι και πλέον χώρες. Πρόκειται για αθλητικό γεγονός υψηλού επιπέδου, που για πρώτη φορά φιλοξενείται στο Δήμο Βέλου-Βόχας και ευρύτερα στην Κορινθία.
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας συγκροτήθηκε η Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων «Αλκυόνια 2016», με επικεφαλής τον δήμαρχο Βέλου-Βόχας, με την ακόλουθη σύνθεση:
Πρόεδρος Αννίβας Παπακυριάκος Δήμαρχος Βέλου-Βόχας, Α΄ Αντιπρόεδρος Χρίστος Κάκος Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Savate, Β΄ Αντιπρόεδρος Γεώργιος Πολίτης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Alkyon |Resort Hotel & Spa, Μέλη: Παύλος Γερακάρης Δημοσιογράφος- Πρόεδρος Μικτού Συμβουλίου Αθλητικών Συντακτών, Παναγιώτης Παυλόπουλος-Διευθυντής του web Ramona radio tv, Μαρία Καλλίρη Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Παιδείας και Αθλητισμού, Ανδρέας Σιάχος Πρόεδρος ΝΠΔΔ ΄΄ΑΝΕΛΙΞΗ΄΄, Ευάγγελος Τσάκωνας Έφορος Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, Δημήτριος Νικολάου, Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Βραχατίου.
Τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής συνεδρίασαν για μια ακόμη φορά τη Δευτέρα 23/04/2016 και ασχολήθηκαν με όλα τα θέματα που αφορούν στην υποδοχή και φιλοξενία των αποστολών. Την προετοιμασία του δημοτικού γυμναστηρίου και άλλες υπηρεσίες που θα απαιτηθούν για την άψογη διεξαγωγή των αγώνων τους οποίους αναμένεται να παρακολουθήσουν εκατοντάδες θεατές από την Κορινθία και άλλες περιοχές.

Γραφείο Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.