Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

  • Πηγή: https://www.loutrakiblog.gr/
Σε πολύ ωραίο κλίμα και με αρκετό κόσμο ο Α.Ο.Περαχώρας εγκαινίασε τα νέα του γραφεία στην Περαχώρα-Λουτρακίου.
Μια αξιόλογη προσπάθεια καταβάλλεται από τη Διοίκηση και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από τη μέχρι τώρα πορεία του ΑΟΠ στο Πρωτάθλημα της Γ' Κατηγορίας της ΕΠΣ Κορινθίας.
Η ομάδα οργανώνεται σωστά. Νέα άτομα απαρτίζουν το νέο Διοικητικό συμβούλιο, που αγαπούν και το χωριό και τον ΑΟΠ, δίνουν πραγματικά την ψυχή τους και αυτό φαίνεται εντός και εκτός γηπέδου. Θεώρησαν ότι πρέπει να στεγαστούν σε γραφείο και το έπραξαν, όπως άλλωστε κάνει κάθε σοβαρό Σωματείο.
Τα εγκαίνια έγιναν σήμερα στην Περαχώρα, παρουσία του δημάρχου Λουτρακίου-Π-Αγ.Θ. Γιώργου Γκιώνη, του Αντιδήμαρχου Αθλητισμού Σάκη Παπαθανασίου, του Αντιδημάρχου Αγίων Θεοδώρων Σπύρου Ράτη, των δημοτικών συμβούλων Κώστα Λογοθέτη, Μαρίας Πρωτοπαππά, Γιάννη Καραπανάγου, Κωστή Ζερβού, Βασίλη Βασιλείου, Φίλιππα Θυμή, των νεοεκλεγμένων συμβούλων Μιχάλη Κανάκη, Δημήτρη Θυμή, Βαγγέλη Βλάσση και Σ. Κουφογιάννη. Το παρών έδωσε ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Λουτρακίου Γιώργος Δέδες, από τον ΑΟΛ ο Δημήτρης Γέρου, από την ΕΠΣ Κορινθίας ο Φάνης Σιτές.
Το παρών έδωσε και η Κατερίνα Βασιλείου, σύζυγος του αείμνηστου πρώην Προέδρου του ΑΟΠ και δημοτικού συμβούλου, πρώην επικεφαλής της παράταξης ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ, Δημήτρη Βασιλείου.
Τον αγιασμό τέλεσε ο πάτερ-Τσαμπίκος ο οποίος ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.

Δείτε τις δηλώσεις του ΑΟΠ, Μιχάλη Κλεπετσάνη


Δείτε τις δηλώσεις του Δημάρχου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων Γεωργίου Γκιώνη


Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση





































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.