Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΟΛΩΝ! (VIDEO)

Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Γιάννης Β. Καραπανάγος

Δεν πέρασαν παρά μόνο δώδεκα μέρες, από τον 2ο Ημιμαραθώνιο Σύζευξης Αρχαιολογικών Χώρων, που διοργάνωσε το "Άθλος και Ενέργεια", με τη έμπρακτη συμπαράσταση και την εθελοντική συνεργασία πολλών κατοίκων της Περαχώρας και η ιστορική αυτή ελληνική γωνιά της Ελλάδας, πραγματοποίησε έναν ακόμη άθλο!

Ο όμορφος χώρος του εστιατορίου "ΠΑΝΟΡΑΜΑ", με την καταπληκτική θέα, τον πλούσιο μπουφέ και το άφθονο κρασί, αποδείχθηκε μικρός για να φιλοξενήσει όλους εκείνους, ντόπιους αλλά και φίλους, που θέλησαν, με την παρουσία τους, να στηρίξουν τον Αθλητικό Όμιλο Περαχώρας, στο νέο του ξεκίνημα, για την καινούρια αγωνιστική χρονιά.


Σύσσωμο το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΠ, βοήθησε ώστε να διοργανωθεί αυτή, η κατά κοινή ομολογία, επιτυχημένη συνεστίαση, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε παρουσίαση των ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Π., από το συντάκτη του παρόντος ρεπορτάζ, οι οποίοι, υπό την καθοδήγηση του έμπειρου προπονητή τους Αθανάσιου Θώδη, θα αγωνιστούν με στόχο την ανάδειξη της Περαχώρας και στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Κορινθίας, όπως ο ίδιος ο προπονητής τόνισε στις κατ΄ ιδίαν συζητήσεις του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. 




 
Το εξαιρετικό βίντεο της παρουσίασης επιμελήθηκε ο Αθανάσιος Κ. Πρωτοπαπάς ο οποίος, για μία ακόμη φορά, με τις δημιουργίες του στην οθόνη προβολής, συνέβαλε τα μέγιστα στην καλύτερη εικόνα της παρουσίασης, σε συνεργασία με τον Ειδικό Γραμματέα του Ομίλου Σπύρο Σταύρου.
Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γκιώνης απευθύνει χαιρετισμό

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας κ. Μιχάλης Τσιχριτζής
Χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων, κ. Γεώργιος Γκιώνης, ο οποίος δήλωσε πως στόχος του Δήμου είναι το γήπεδο της Περαχώρας να αποχτήσει χλοοτάπητα, στην επόμενη αγωνιστική περίοδο και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας και δικηγόρος, κ. Μιχάλης Τσιχριτζής, ο οποίος χαρακτήρισε ποιοτική τη νέα προσπάθεια του Α.Ο.Π.
Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Περαχώρας κ. Δημήτρης Βασιλείου χαιρετίζει την εκδήλωση

Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Περαχώρας δείχνει το χαρτονόμισμα των είκοσι ευρώ, σε κορνίζα, το οποίο πρόσφερε ο πρώην προπονητής της ομάδος Παναγιώτης Χ. Παππάς στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, με την ανάληψη των καθηκόντων του, ως οικονομική ενίσχυση
Ουσιαστικός και περιεκτικός ο λόγος του Προέδρου του ΑΟΠ, κ. Δημήτριου Βασιλείου, έδωσε το στίγμα των στόχων του Ομίλου, μετά το χαιρετισμό και την παρουσίαση του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής από τον Γραμματέα αυτού, κ. Κοσμά Θεμέλιο.

Ο κ. Βασιλείου είπε:
"Αγαπητοί μας, φίλες και φίλοι,
Εκ μέρους του Δ.Σ σας ευχαριστώ όλους και τον κάθε έναν από σας ξεχωριστά, που βρήκατε τη διάθεση να διαθέσετε ένα ολόκληρο βράδυ για να γνωρίσετε τον σύλλογό μας και να τον στηρίξετε.
Δύο μήνες πριν ο Αθλητικός Όμιλος Περαχώρας, που ιδρύθηκε το 1958 και τροποποίησε το καταστατικό του το 1971, αντιμετώπιζε τον κίνδυνο να πάψει να υφίσταται.
Τα προβλήματα ήσαν πολλά και μεγάλα και το παλιό Δ.Σ είχε πλέον κουραστεί.
Επί σειρά ετών τα μέλη του κατέθεταν συνεχώς κυρίως την ψυχή τους, αλλά και πολύ χρόνο, επί πλέον και τις οικονομίες τους. Ο Σύλλογος όμως μαράζωνε για λόγους που ο καθένας μπορεί να φανταστεί με κυριότερο αυτόν της ουσιαστικής έλλειψης κατάλληλου αγωνιστικού χώρου. Τελικά υποβιβάστηκε στην τελευταία κατηγορία και όλοι, διοίκηση και αθλητές έχασαν κάθε διάθεση για οποιαδήποτε περαιτέρω προσπάθεια.
Γενικότερα όμως και από τον κόσμο της Περαχώρας δεν υπήρχε διάθεση να αναλάβουν καινούριοι άνθρωποι τις τύχες του συλλόγου έτσι ώστε να συνεχίσει να ζει.
Κάποιοι τότε ονειρεύτηκαν ότι ίσως ήταν δυνατόν ο Σύλλογος να διασωθεί. Πρώτος ο Γιάννης ο Καραπανάγος είχε την ιδέα να μιλήσει σε παλιούς του φίλους, με τους οποίους έπαιζε ποδόσφαιρο στις αλάνες της Περαχώρας, προ αμνημονεύτων χρόνων, και να σπείρει την ιδέα της προσπάθειας της διάσωσης του συλλόγου. Ευτυχώς βρήκε ανταπόκριση και οι άνθρωποι που συγκροτούν το σημερινό Δ.Σ ανέλαβαν, τελικά, τις τύχες του Συλλόγου. Όλοι μας, σας παρουσιαστήκαμε και περιμένουμε, εκτός από την όποια κριτική σας, και τις ευχές σας για καλή επιτυχία.
Ο προπονητής κ. Θώδης και ο Γενικός Αρχηγός της ομάδος κ. Λογοθέτης ο επονομαζόμενος Κακός, είναι παλιές καραβάνες και όλοι ελπίζουμε ότι θα βγάλουν ό,τι καλό στοιχείο υπάρχει σε κάθε ποδοσφαιριστή της ομάδας για να προοδεύσουμε σαν Σύλλογος και τελικά να κάνουμε περήφανο το χωριό μας. Μην ξεχνάμε ότι η Περαχώρα ήταν κάποτε υπερήφανη για τις ομάδες του Άρη και του Γερανού που συνυπήρχαν, και μετά την Αναγέννηση.
Το νέο Δ.Σ θέλει από σήμερα τον Α.Ο.Π. να λειτουργήσει σαν Αθλητική Κυψέλη με γνώμονα το ‘‘ευ αγωνίζεσθαι’’, σε Σύγχρονες όμως Αθλητικές Εγκαταστάσεις.

Θα αντλήσουμε δύναμή από:
·Την ιστορία του Συλλόγου μας.
·Την σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, που έχει προγραμματίσει μια δημιουργική και ουσιαστική θητεία, που με συνέπεια και υπευθυνότητα θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες των μελών του Συλλόγου.
·Την ποιότητα των Παικτών της Ομάδας μας.
·Την αγαστή συνεργασία με την εκάστοτε Ηγεσία του Δήμου μας.
·Την Αγάπη και τη δυναμική των φιλάθλων του Συλλόγου & της Τοπικής Κοινωνίας στο σύνολό της.

Οι Στόχοι μας είναι:
·Η άμεση ολοκλήρωση των αναγκαίων για την κατηγορία μας επισκευαστικών εργασιών στις εγκαταστάσεις του γηπέδου της Περαχώρας , ώστε να εξασφαλισθεί η άδεια διεξαγωγής Αγώνων και η συμμετοχή της Ποδοσφαιρικής μας Ομάδας στο τοπικό πρωτάθλημα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας. Και στη συνέχεια η κατασκευή, επί τέλους, ενός συγχρόνου γηπέδου. Υπάρχουν ήδη έτοιμες οι σχετικές μελέτες και με άμεση δημοπράτηση του Έργου, εφ’ όσον ενταχτεί στον Προυπολογισμό Δήμου του 2016, μπορεί να αποπερατωθεί μέχρι και το τέλος του Σεπτέμβρη του 2016.

·Η Κατασκευή, επί πλέον Σύγχρονων Αθλητικών Εγκαταστάσεων στο Χώρο του Γηπέδου
·Η Δημιουργία μιας ποδοσφαιρικής Ομάδας που θα συμμετάσχει, κατ’ αρχήν, με αξιώσεις στο Τοπικό πρωτάθλημα, αλλά και που σταδιακά και με πρόγραμμα θα μετεξελίσεται σε μια Ομάδα που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Ο τελικός μας στόχος για τούτη την αγωνιστική περίοδο είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Κατηγορίας μας.
·Θα αναμορφώσουμε τον Προϋπολογισμό περιόδου 2015-2016, με προσπάθεια αναζήτησης και εξασφάλισης Πρόσθετων Οικονομικών Πόρων απ’ όπου τούτο είναι δυνατόν.
·Η κατάκτηση του Επάθλου Ήθους, όπως έχει ανακοινωθεί από την ΕΠΣ Κορινθίας για την περίοδο 2015-16 και θα απονεμηθεί στις Ομάδες που οι Ποδοσφαιριστές, ο προπονητής & οι παράγοντες δεν θα υποπέσουν σε οποιοδήποτε παράπτωμα εμπίπτει στις διατάξεις του Κ.Α.Π. καθώς και η ενεργοποίηση συστήματος Αξιολόγησης και Επιβράβευσης Ποδοσφαιριστών μας (Ηθική & Υλική) με απονομή τιμητικής πλακέτας και χρηματικό έπαθλο. Τα κριτήρια που θα καθοριστούν από το Δ.Σ θα γίνουν γνωστά σύντομα στους ποδοσφαιριστές, έτσι όπως σχεδιάζει ο εμπνευστής του συστήματος αξιολόγησης κ. Καραπανάγος.
·Η ευρύτερη συνεργασία όλων των ποδοσφαιρικών σωματείων του Δήμου μας. Ο σύλλογός μας έχει ήδη από 11-9-2015 απευθύνει σχετικές επιστολές στα Δ.Σ. τους.
·Η επαναλειτουργία, σε σύντομο χρονικό διάστημα, της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου για τα νέα μας παιδιά.
·Και τέλος η επέκταση των δραστηριοτήτων του Συλλόγου μας με τη δημιουργία τμημάτων καλαθοσφαίρισης, πετοσφαίρισης και επιτραπέζιας αντισφαίρισης.
Όλοι αυτοί οι στόχοι μπορεί να γίνουν εφικτοί αν εργαστούμε ενωμένοι και συστηματικά. Την υποδομή θα την δημιουργήσουμε και τις απαραίτητες γνώσεις τις έχουμε.
Θα φροντίσουμε όμως, πριν απ’ όλα τα ανωτέρω, να πάρουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας των αθλητών του Συλλόγου.
Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας''. 
Η κα Κωνσταντίνα Ράπτη, εκ μέρους της Συντονιστικής Επιτροπής του ''ΑΘΛΟΣ+ΕΝΕΡΓΕΙΑ'', κατά την υπογραφή της ιδρυτικής πράξης του άτυπου αυτού σχηματισμού συνεργασίας, από τον Πρόεδρο του Α.Ο.Περαχώρας.
Παρουσία όλων, υπογράφηκε, από τον Πρόεδρο, κ. Δημήτρη Βασιλείου, η συνεργασία του Αθλητικού Ομίλου με το "Άθλος και Ενέργεια", με τη βοήθεια της εκπροσώπου της Συντονιστικής Επιτροπής και Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων της Περαχώρας, κας Κωνσταντίνας Ράπτη.
Η πρώτη μεγάλη χορηγία, αξίας 1.000 ευρώ από τον κ. Παναγιώτη Φούντα, μέλος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Οικιστών Λίμνης Ηραίου. χρυσό χορηγό και τον κ. Αθανάσιο Γλυκοφρύδη, από την Περαχώρα, αργυρό χορηγό αλλά και άλλες μικρότερες χορηγίες, εξίσου σημαντικές για τον Όμιλο, προσφέρθηκαν στη διάρκεια της εκδήλωσης.

 
Η βραδιά περιελάμβανε παρουσίαση της σημαίας του Ομίλου με το νέο έμβλημα, της νέας κάρτας-μέλους και των καρτών για χρυσούς και αργυρούς χορηγούς, αντίστοιχα και λαχειοφόρο αγορά με αξιόλογα δώρα. Παρά τις δύσκολες οικονομικά συγκυρίες, τις οποίες όλοι βιώνουμε, διατέθηκαν όλοι οι λαχνοί και άπαντες οι παρευρισκόμενοι αξίζουν ένα μεγάλο "ευχαριστώ", από μέρους των συντελεστών του Ομίλου. 
Ο Α΄Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Θώδης επιμελείται της λαχειοφόρου αγοράς
Ο Α΄ Αντιπρόεδρος, κ. Παναγιώτης Θώδης, ανέλαβε την κλήρωση, με τη βοήθεια του συντάκτη του παρόντος ρεπορτάζ. 
Τυχεροί της κλήρωσης αναδείχθηκαν οι κυρίες Αφροδίτη Θώδη, Μαρίκα Γεωργίου, Κασσιανή Κόντη και οι κ.κ. Μιχάλης Φόρτης και Βασίλης Γεωργίου. 
Η βραδιά συνεχίστηκε με ζωντανή μουσική από τριμελή ορχήστρα, χορό και πολύ κέφι. 
Η τηλεοπτική κάλυψη έγινε από τον ΗΛΕΚΤΡΑ TV, με την κάμερα του κ. Παναγιώτη Περιβολάρη.

 
Παρόντες στην εκδήλωση ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γκιώνης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Τάσος Σακελλαρίου, Θανάσης Γεωργίου και Σωτήρης Πέρρας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Φίλιππας Θυμής, Κωνσταντίνος Δόσχορης, Παναγιώτης Βαρελάς και Στάθης Συλλαϊδής, οι πρώην Αντιδήμαρχοι κ.κ. Γιώργος Γλυκοφρύδης και Γιώργος Δέδες, ο Διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας κ. Δημήτρης Μακρίδης, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κορινθίας κ. Μιχάλης Τσιχριτζής και ο Αναπληρωτής Γραμματέας της κ. Γιάννης Γεροβασίλης, ο Διοικητής και ο Υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου κ.κ. Βαγγέλης Πιπέρης και Ανδρέας Γεώργαρης, αντίστοιχα, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Σταθμού Περαχώρας κ.  Βασίλης Γεροβασίλης, o Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κορινθίων κ. Γιώργος Μουρούτσος, ο κ. Γιάννης Μαυροειδής και η κα Ντίνα Καλλιμάνη-Κοτσώνη.  

Όλοι ευχήθηκαν τα καλύτερα στην ποδοσφαιρική ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Περαχώρας και έφυγαν με την προσδοκία, να γιορτάσουν, στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, τις διακρίσεις της ομάδας, γιατί όχι και το Πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας, στην οποία αυτή αγωνίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.