Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

ΙΣΟΠΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο. ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ!

Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Σπύρος Σταύρου*

Οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας του Αθλητικού ομίλου Περαχώρας (Α.Ο.Π) για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, ξεκίνησαν τη περασμένη Κυριακή με αντίπαλο τον Αθλητικό Σύλλογο Λουτρακίου (Α.Σ.Λ) ή ULTRAS. Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο των Ισθμίων "Γιάννης Στέφας", ένα γήπεδο γνώριμο, για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές της Περαχώρας καθώς εκεί πραγματοποιούνταν, την περασμένη αγωνιστική περίοδο οι εντός έδρας υποχρεώσεις της ομάδας. 
Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές για ποδόσφαιρο. Παρ΄όλα αυτά η προσέλευση του κόσμου δεν ήταν τόσο μεγάλη. Πιθανός ανασταλτικός παράγοντας να ήταν η ώρα που έλαβε χώρα το παιχνίδι (11:00 πμ). Ας περάσουμε όμως σιγά-σιγά και στο αγωνιστικό κομμάτι.
Η ποδοσφαιρική ομάδα του Α.Ο.Περαχώρας πριν την έναρξη του αγώνα
ΜΠΗΚΕ ΔΥΝΑΤΑ Ο Α.Ο.Π, ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΟΙ ULTRAS  
Από τα πρώτα κιόλας λεπτά, η ομάδα της Περαχώρας προσπάθησε να επιβάλει το ρυθμό της πιέζοντας ψηλά τον αντίπαλο, γεγονός που οδήγησε τους ποδοσφαιριστές των ULTRAS σε πολλά ατομικά λάθη. Στη συνέχεια η Περαχώρα αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο προσπάθησε κυρίως από τα πλάγια με τους Σιαμά και Π. Κόντη να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι έχοντας μεγάλο πρόβλημα στη κυκλοφορία της μπάλας περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο.

Δίκαια ανοίγει το σκορ ο Α.Ο.Π
Η πίεση των φιλοξενούμενων απέδωσε καρπούς λίγο πριν την ολοκλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, όταν ο Σιαμάς από δεξιά με ωραία ατομική προσπάθεια πάτησε περιοχή πασάροντας τη κατάλληλη στιγμή στο ύψος του πέναλντι όπου ο Π. Κόντης κινήθηκε στη πλάτη των αμυντικών και με δυνατό σουτ σημείωσε το πρώτο γκολ της Περαχώρας στο εφετινό πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας.
Το δεύτερο γκολ της Περαχώρας
Γρήγορα και το 0-2
Λίγα λεπτά αργότερα η Περαχώρα κέρδισε κόρνερ από τα αριστερά με εκτελεστή το Σιαμά. Ύστερα από λανθασμένη έξοδο του τερματοφύλακα των ULTRAS ο Π. Κόντης επωφελήθηκε από τη σύγχυση που επικράτησε στη μικρή περιοχή των γηπεδούχων και με κοντινή κεφαλιά έκανε το 0-2 σημειώνοντας παράλληλα και το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Σέντρα και ..... 1-2 οι ULTRAS
Αμέσως μετά, με τη σέντρα, ο Κρουσζίνσκι εκμεταλλευόμενος τη λάθος θέση του έμπειρου πορτιέρο των φιλοξενούμενων, διαμόρφωσε το 1-2 με τρομερό σουτ από το ημικύκλιο της μεσαίας γραμμής. Αυτό ήταν και το σκορ με το οποίο οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.  


Μοιρασμένη η κατοχή, τη πρωτοβουλία η Περαχώρα

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ακριβώς όπως και το πρώτο, με τη Περαχώρα να έχει την υπεροχή και τους ULTRAS να προσπαθούν να ισορροπήσουν το παιχνίδι. Με το πέρας της ώρας η κούραση ήταν εμφανής εκατέρωθεν με αποτέλεσμα ο ρυθμός του αγώνα να πέσει.

Οι ULTRAS φτάνουν στην ισοφάριση
Στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα από το Λουτράκι θα καταφέρει να ισοφαρίσει. Σε εκτέλεση κόρνερ από αριστερά έπειτα από ασθενές διώξιμο του Νικολού ο Παππάς με κοντινή κεφαλιά θα ισοφαρίσει σε 2-2.

Τελικό σκορ 2-2
Η Περαχώρα προσπάθησε να ανακτήσει άμεσα το προβάδισμα, χάνοντας δύο σημαντικές ευκαιρίες με τους Δ. Κόντη και Σιαμά απέναντι στη πολυπρόσωπη άμυνα των γηπεδούχων οι οποίοι προσπαθούσαν να κρατήσουν το βαθμό της ισοπαλίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ULTRAS θα μπορούσαν μέχρι και να "κλέψουν" τους τρείς βαθμούς προς τέλος του αγώνα αν ήταν πιο ψύχραιμοι στις τελικές τους επιλογές.

                   

Στο δια ταύτα
-Η Περαχώρα δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένη με το βαθμό της ισοπαλίας σε καμία περίπτωση, αφού ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς.
-Μετά το 0-2 δεν υπήρχαν και πολλοί που πίστευαν ότι η ομάδα των ULTRAS θα καταφέρει να πάρει κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι. 


Ο Διαιτητής του αγώνα με τους δύο βοηθούς του
Α.Ο.ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ: Χρήστος Νικολού, Νίκος Θυμής, Χρήστος Α. Δρίτσας, Σπύρος Ι. Λογοθέτης, Χήστος Ι. Δρίτσας, Γιάννης Ζύκα (73' Qentro Ermal), Παναγιώτης Κόντης, Δημήτρης Θώδης, Παναγιώτης Παρασκευόπουλος (70' Ντάνιελ Θοδωρι), Δημήτης Κόντης, Γιώργος Σιαμάς,
Προπονητής : Αθανάσιος Θώδης

Δεν αγωνίστηκαν: Β. Λογοθέτης, Β. Φόρτης, Δ. Δρίτσας

ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Α.Billa, ΒΑ.Ghetan, Γ. Παππάς, Χ. Κλουβιδάκης, Ο. Κωσταντινίδης, Α. Κόντρος, Κ. Ανδρέου, Π. Κανάκης, Α. Παπαμιχαλόπουλος, L.Κρουσζίνσκι, A.Νινιός, E.Συλαϊδης, R.Rousai, Ν. Αγγέλου, Σ. Ρουστέμης, Γ. Γεωργόπουλος, Χ. Πελέκης


                   
ΥΓ Ευχαριστώ πολύ τον Θάνο Φιλάνδρα για το χρόνο που αφιέρωσε ώστε να βοηθήσει στη σύνταξη του παραπάνω κειμένου

* Ειδικός Γραμματέας Αθλητικού Ομίλου Περαχώρας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.