Τετάρτη, 2 Μαΐου 2018

ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΙΑ-ΧΩΡΑ RADIO NEWS ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 6 ΜΑIΟΥ 2018!

Ο ΦΑΡΟΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ
  •  Εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Περαχώρας και της Θεατρικής του Ομάδας, καθώς και ο Συγγραφέας-Σκηνοθέτης κ. Γιάννης Αικατερίνης είναι καλεσμένοι στην εκπομπή του Γιάννη Β. Καραπανάγου, την Τετάρτη, 2 Μαΐου 2018 και ώρα 17:00΄. 
  • Την Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018 και ώρα 18:00΄, πρεμιέρα της εκπομπής της Μάχης Ανδριανού με τίτλο: ''Η Γυναίκα στον Περαία Χώρα Radio News-Μια εκπομπή για τη Γυναίκα''. Καλεσμένη η κοινωνιολόγος κα Μαρία Κάχρου. 


ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΑΘΜΟΥ ΑΠΟ 2 ΕΩΣΜΑΙΟΥ 2018

Τετάρτη, 2 Μαΐου
17:00'- Ο Γιάννης B. Καραπανάγος επιμελείται και παρουσιάζει εκπομπή για την επικαιρότητα. 
Καλεσμένοι: Εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Περαχώρας και της Θεατρικής του Ομάδας, καθώς και ο Συγγραφέας-Σκηνοθέτης κ. Γιάννης Αικατερίνης. 
18:30΄- Ο Θανάσης Πρωτοπαππάς επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή «ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ», επιλέγοντας τα τραγούδια για τις ακροάτριες και τους ακροατές του σταθμού.
Θανάσης Κ. Πρωτοπαππάς

20:00΄- Ο Dj Μελέτης Θώδης επιλέγει τραγούδια για σας.
Μελέτης Θώδης

20:30΄- Η εκπομπή ''ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ''.
Ο εφημέριος Τσαμπίκος Π. Πετρόπουλος επιλέγει τη μουσική, για μία ώρα, στο στούντιο του σταθμού και η Ελένη Ζερβού στην ανάγνωση κειμένων.
Ο εφημέριος Τσαμπίκος Π. Πετρόπουλος και η Ελένη Ζερβού

Πέμπτη, 3 Μαΐου
17:00΄- Η εκπομπή ''ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ'' με τον Δημήτρη Αικατερίνη. 
Δημήτρης Αικατερίνης

18:00΄- Η εκπομπή της Μάχης Ανδριανού με τίτλο: ''Η Γυναίκα στον Περαία Χώρα Radio News-Μια εκπομπή για τη Γυναίκα''. Καλεσμένη της Μάχης Ανδριανού η κοινωνιολόγος κα Μαρία Κάχρου.
η εικόνα προφίλ της Μαχη Ανδριανου
Μάχη Ανδριανού

19:00΄- Ο Θανάσης Πρωτοπαππάς, για μία ώρα, επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή «ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ», επιλέγοντας τα τραγούδια για τις ακροάτριες και τους ακροατές του σταθμού.

Σάββατο, 5 Μαΐου 
10:00΄-12:00΄: Αναμετάδοση της εκπομπής ''ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ'', που επιμελείται και παρουσιάζει η Όλγα, από το διαδικτυακό ραδιόφωνο NOVEL Radio.

Κυριακή, 6 Μαΐου 
10:00΄-12:00΄: Αναμετάδοση, σε επανάληψη, της εκπομπής ''ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ'', που επιμελείται και παρουσιάζει η Όλγα, από το διαδικτυακό ραδιόφωνο NOVEL Radio, κάθε Σάββατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.