Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Η ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΦΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΩΝ!

Του Πρωτοπρ. Δημητρίου Θεοφίλου, M.D, Student Ph.D E.K.Π.Α 

diataraxi fillou
Γνωρίζω καλά πως το ζήτημα που θα διαπραγματευτώ, αποτελεί σύγχρονο αντί-ταμπού.
Αλλά ως ποιμένας και θεραπευτής, καλούμαι να πάρω το ρίσκο και να εκτεθώ, σε μια διαμετρικά αντίθετη στάση πολλών που υπολογίζουν το κόστος της εικόνας τους, για την προσωπική και επαγγελματική τους πορεία.
Εδώ και πάρα πολλά χρόνια πριν, η ιατρική, η φιλοσοφία και η θρησκειολογία έχουν συμπέσει (πράγμα σπάνιο μέσα στη ιστορία), πως η φυσιολογία του ανθρωπίνου σώματος είναι σαφής και συγκεκριμένη, σε δύο εκδοχές, του άνδρα και της γυναίκας.
Ο Θεός όπως όλοι γνωρίζουμε, ανεξάρτητα το πόσοι το αποδέχονται ή όχι, δημιούργησε άρσεν και θήλυ, μόνο!!!
Οι διαταραχές φύλου υπήρξαν πάντα ως εξαίρεση, τόσο στον άνθρωπο όσο και στα ζώα, και όχι ως επιλογή κοινωνικού φύλου.
Αυτό σημαίνει πως η κοινωνική ταυτότητα του ανθρώπου, δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι διαφορετική από την φυσιολογία του σώματός του.
Γνωρίζω καλά πως ζούμε σε κοινωνίες δήθεν ανοιχτές, τάχα ανεκτικές, αλλά εξόχως υποκριτικές στο να δεχθούν μια διαφοροποιημένη άποψη, από εκείνην που προωθούν και επιβάλουν ως κυρίαρχη, παγκόσμια κέντρα συγκεκριμένων συμφερόντων, με την αγαστή συνεργασία των Μ.Μ.Ε.
Όπως ο καθένας και η καθεμία έχει το δικαίωμα να εαυτό-προσδιορίζεται όπως επιθυμεί, έτσι και ο καθένας και η καθεμιά θα πρέπει να έχει το δικαίωμα να εκφράζει την όποια διαφορετική του άποψη, δίχως το φόβο να χαρακτηριστεί, ομοφυλοφοβικός, ρατσιστής ή φασίστας και τα παρόμοια, και χωρίς να διώκεται ποινικά για τις απόψεις του, γιατί με αυτό τον τρόπο ποινικοποιείται η ελεύθερη άποψη και φιμώνεται η ελευθερία του λόγου.
Σοκ προκύπτει από το ρωσικό ντοκιμαντέρ «Sodom»1, όπου αναλύεται διεξοδικά όλη η αλήθεια, για τους έμφυλους ρόλους και την προωθούμενη προπαγάνδα.
Η «δυσφορία φύλου», οι «έμφυλες ταυτότητες» και όλα τα παρόμοια φληναφήματα, είναι ιδιοκατασκευές της παγκόσμιας νέας τάξης πραγμάτων (New World Order), έτσι ώστε να πάψει να υπάρχει ο άνθρωπος με τη γενετική, φυλετική και φυσιολογική εκδοχή του, έτσι όπως υπήρξε μέχρι σήμερα μέσα στο χρόνο, και να περάσουμε σε μια εποχή είτε transex, είτε unisex, είτε transhumanism.
Τα Μ.Μ.Ε με συνεπή και συνεχή τρόπο στοχεύουν στο μυαλό και στις ψυχές, κυρίως των νέων ανθρώπων, για να τους εμφυτεύσουν μια νέα αντίληψη περί ανθρώπου, εκείνη του μετανθρώπου, μέσα σε ένα μεταχριστιανικό και ευρύτερα μεταθρησκειακό περιβάλλον, σε μια «νέα ομογενοποιημένη κοινωνία» όπου τα πάντα θα είναι ρευστά και συζητήσιμα, σε ένα κόσμο όπου τα πάντα θα επιτρέπονται σε επίπεδο Ύβρεως, με άμεσο κίνδυνο να προκύψει «η οργή των θεών», η Νέμεση που καιροφυλακτεί στο παρασκήνιο της ανθρώπινης ιστορίας.
Είπα «θεών», γνωρίζοντας καλά ότι πολλοί θεωρούν πως τους θεούς τους σκότωσαν, τους λησμόνησαν, τους ξεπέρασαν, τους έθαψαν... είναι όμως έτσι;
Για σκεφτείτε τις στιγμές του πόνου, της ασθένειας και κυρίως του θανάτου, πόσο αποτελεσματική υπήρξε άραγε αυτή η «πατροκτονία» στο συνειδητό ή το ασυνείδητο του κάθε αρνησίπιστου;
Νέα ήθη μέσα από την αδηφάγο εικόνα, προτείνονται ως σενάρια ζωής, για να ζήσουμε σύμφωνα με όσα αυτά επιτάσσουν τόσο εμείς όσο και οι επερχόμενες γενεές.
Αν αναζητούσαμε την εγκυρότητα και την αντοχή τους στη αλήθεια, σε χώρες, σε λαούς και σε πολιτισμούς που δοκιμάσθηκαν και επιχειρήθηκε να εφαρμοστούν, βλέπουμε συντρίμμια, εκατόμβες υπαρξιακών θανάτων, ενοχές αξεπέραστες, πόνο πολύ οδύνη και δυστυχία, τελικός απολογισμός η ολοκληρωτική αποτυχία.
Η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια στα πλαίσια της νεοταξικής παγκοσμιοποίησης, έχει καταστεί ένα διεθνές πειραματόζωο, αυτό δεν είναι τυχαίο αφού σε τούτο τον «θαλασσοδαρμένο βράχο», εντοπίστηκαν σημάδια και υπολείμματα φιλότιμου, παραδοσιακών αξιών, όπως πίστης, φιλοπατρίας και οικογενειακής εστίας, τα οποία ενόχλησαν πολύ, κυρίως το δυτικό ξεχαρβαλωμένο μοντέλο κοινωνικής ζωής.
Τα πειράματα ξεκίνησαν, πρώτα στο τομέα της οικονομίας, συνεχίστηκαν στο τομέα της κοινωνίας και διευρύνθηκαν στη υπαρξιακή καθημερινότητα του νεοέλληνα.
Οι παραδοσιακές αρχές και δομές αποδομήθηκαν και στη συνέχεια κατεδαφίστηκαν με μεθοδικό και συστηματικό τρόπο εδώ και κοντά μισό αιώνα. Αρκετοί σε θεωρητικό επίπεδο δεν δεχόμαστε το ρόλο του πειραματόζωου, αλλά το διακύβευμα είναι μεγάλο, το τυράκι στη φάκα πολύ επιθυμητό και δελεαστικό, έτσι στη πράξη υπάρχει υποταγή και εθελοδουλία μέσα από μια εντέχνως επιβαλλόμενη χρεωκρατία2.
Οι οθόνες των τηλεοράσεων και των υπολογιστών, συμβουλεύουν: «Σώπα και μη μιλάς3, αυτός είναι ο νέος, θαυμαστός, καινούργιος κόσμος4, σε αυτόν θα ζήσεις θέλετε δεν θέλεις....»
Οι πάντες σιωπούν με πρώτους τους πνευματικούς ταγούς αυτού του τόπου:
· Εκκλησία, Πανεπιστημιακοί, Ακαδημαϊκοί, Λογοτέχνες, λοιπή Εκπαιδευτική Κοινότητα, τσιμουδιά...
· Δικαστικοί, Στρατιωτικοί, Αστυνομικοί εξουδετερωμένοι και ακίνδυνοι από χρόνια, μετά από μια σειρά εκκαθαριστικών επιχειρήσεων για τον παραγκωνισμό των αρίστων και των ανδρείων.
Ο ψυχικός και ηθικός καταιγισμός από τα βαριά βομβαρδιστικά των προσκυνημένων Μ.Μ.Ε καθημερινός και ανηλεής, με εκατόμβες θυμάτων. Σκηνές καθημερινής οδύνης που θυμίζουν τον πειθαναγκασμένο «καλό στρατιώτη Σβέικ5».
O λεγόμενος αντιρατσιστικός νόμος, ποινικοποιεί την ελεύθερη γνώμη και φιμώνει τη δημοκρατία.
Ο αντιρατσιστικός νόμος τελικά εκείνο που κατορθώνει είναι να προσβάλλει την ελευθερία της έκφρασης και να προβάλλει την ελευθεριότητα των ηθών.
Ο μόνος δρόμος που απομένει στον απλό πολίτη και πιστό, είναι η αντίσταση και η άρνησή του να υποταχθεί.
Σκεπτόμενος πως αν η κατάσταση αυτή συνεχιστεί το μέλλον θα είναι φρικιαστικό, με την πλήρη εξαφάνιση του ανθρωπίνου προσώπου.
Πρέπει να γίνει κατανοητό πως εδώ και πολύ καιρό ταξιδεύουμε σε αχαρτογράφητα νερά, είναι θέμα χρόνου η πλήρης διάλυση του κοινωνικού ιστού, με απρόβλεπτες συνέπειες για το μέλλον της ανθρωπότητας.
Το τεκμήριο της συλλογικής ανθρώπινης αθωότητας έχει απολεσθεί εδώ και καιρό οριστικά.

1 https://www.youtube.com/watch?v=BP8--TUh2pM 
2 https://www.youtube.com/watch?v=8jOQvOf4MNI
3 https://www.youtube.com/watch?v=WwkDvxYZGLg
4 ΧΑΞΛΕΫ. Α., «Θαυμαστός καινούργιος κόσμος», εκδόσεις ΝΗΣΙΔΕΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2010
5 https://en.wikipedia.org/wiki/The_Good_Soldier_%C5%A0vejk

Πηγή: http://www.romfea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.