Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

ΑΓΡΙΕΥΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: «ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΦΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΕΡΓΟ»

Πηγή: https://monoloutraki.gr


Επίθεση στο Δήμαρχο, Γ. Γκιώνη, εξαπέλυσε ο Ι. Καραπανάγος, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν τέσσερις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, την προηγούμενη Παρασκευή:

«Σας προσκαλώ να ταξιδέψουμε, όλοι μαζί, από τους Αγίους Θεοδώρους, μέχρι τη Μαυρολίμνη. Τι θα αντικρίσουμε; Εικόνες που μόνο θλίψη προκαλούν.»

Ο επικεφαλής της παράταξης «Αλλάζουμε Μαζί» αναφέρθηκε «σε μεγάλα προβλήματα που χρονίζουν», όπως η κατάσταση του παραλιακού πεζόδρομου, το κυκλοφοριακό και η έλλειψη χώρων στάθμευσης, αλλά και στην απουσία σχεδιασμού, όσον αφορά τις υποδομές που απαιτούνται, λόγω της έλευσης του Προαστιακού στο Λουτράκι. Παρέθεσε, επίσης, ζητήματα που αντιμετωπίζουν όλες οι περιοχές που βρίσκονται στην επικράτεια του Δήμου.

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του, δήλωσε, χαρακτηριστικά: «Βέβαια, έχουμε διαπιστώσει όλοι, τελευταία, ότι ο κ. Γκιώνης αρέσκεται να επιθεωρεί κυβερνητικά έργα και να φωτογραφίζεται με αρμόδιους υπουργούς, αφού ο ίδιος δεν έχει να επιδείξει έργο, με τη δημιουργία υποδομών, που θα λειτουργούσαν ως πόλος έλξης, για Έλληνες και ξένους επισκέπτες».

Συντάκτης: monoloutraki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.