Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ: «ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΟΙ. Ο LTO ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΓΚΙΩΝΗ, ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΟΥΛΗ, ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΒΛΑΣΣΗ, ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ»!

Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Γιάννης Β. Καραπανάγος

Η 6η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου (Loutraki Tourism Organization-LTO) πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017,  στο Loutraki Thermal Spa, "Αίθουσα Πολυχώρων" και θεωρήθηκε απόλυτα επιτυχημένη.
Το απερχόμενο Διοικητικού Συμβούλιο, με επικεφαλής τον Πρόεδρό του κ. Σπύρο Καραβούλη, προέβη σε απολογισμό του έργου που έχει επιτελέσει, καθώς και σε οικονομικό απολογισμό, ενώ εξελέγη και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, με διετή θητεία. 

Με την ευκαιρία της Γενικής Συνέλευσης ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Αλκ. Γκιώνης δήλωσε, μεταξύ των άλλων, στο παρόν ιστολόγιο: ''Οι εντυπώσεις, όλο αυτό τον τελευταίο καιρό, αυτά τα χρόνια που διοικούμε τώρα το Δήμο, εμένα με ενθουσιάζουν, γιατί στο LTO έχουν μαζευτεί όλες οι δυναμικές παρουσίες που ασχολούνται με τον τουρισμό του Δήμου μας. Από τη μια περιοχή, από το Σχίνο, Πίσια, μέχρι τους Αγίους Θεοδώρους. Κι αυτό είναι πολύ βασικό. Πρώτη φορά που συμμετέσχε η Διώρυγα, Ταξιτζήδες, Εμπορικός Σύλλογος Καταστηματαρχών ''Ο Σχίνος'', Εμπορικός Σύλλογος Αγίων Θεοδώρων, Ξενοδόχοι, Τουριστικά Γραφεία, Καφετέριες, Μπαρ, όλα αυτά τα πράγματα, όλη αυτή μαζί η δυναμική παρουσία, είναι ότι καλύτερο για τον τόπο. Εμείς είμαστε ανοιχτοί. Ο LTO δεν είναι ούτε του Γκιώνη, ούτε του Καραβούλη, ούτε του Βλάσση ούτε του Σακελλαρίου. Είναι όλων αυτών που θέλουν να ασχοληθούν με ένα θετικό πρόσημο για την ανάπτυξη του τόπου μας. Να μπορέσουμε αυτό το τουριστικό προϊόν που λέγεται Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, να το αναπτύξουμε όσο μπορούμε περισσότερο. Εκεί γίνεται όλη η μεγάλη προσπάθεια''. 

Επίσης, ο Πρόεδρος του Τουσριστικού Οργανισμού Λουτρακίου κ. Σπύρος Καραβούλης δήλωσε, μεταξύ των άλλων, στο παρόν ιστολόγιο: ''Νομίζω πως ήταν μια πολύ σημαντική συνεδρίαση για την ιστορία και την εξέλιξη του Τουριστικού Οργανισμού. Είχαμε παρουσία Βουλευτών, Εκπροσώπων της Εκκλησίας, της Περιφέρειας, Δήμων, Φορέων, Μελών κ.λ.π.. Ειπώθηκαν πάρα πολλές και χρήσιμες απόψεις. Ήταν μια ουσιαστική συνεδρίαση και έδωσε μια ευρύτερη εικόνα και κατανόηση πάνω στο έργο του Τουριστικού Οργανισμού, στην σκοπιμότητα της ύπαρξης του και έδωσε και την ευκαιρία, βέβαια, τοποθετήσεων για όλα τα θέματα τουριστικού ενδιαφέροντος.''

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκάλεσε η τοποθέτηση-ανάλυση της κας Σουλτάνας Ζερβουδάκη για το φαινόμενο της Μέδουσας στον Κορινθιακό Κόλπο, το οποίο έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία. Όμως πρόκειται για ένα φυσικό φαινόμενο, το οποίο καλούνται να αντιμετωπίσουν, από κοινού, όχι μόνο οι Δημοτικές Αρχές αλλά και οι ίδιοι οι κάτοικοι, σε ρεαλιστική βάση, λαμβάνοντας υπόψη την απόλυτη κυριαρχία της φύσης.

Στη Γενική Συνέλευση παρέστησαν η Βουλεύτρια κα Μαρία Θελερίτη, οι Βουλευτές κ.κ. Γιώργος Τσόγκας και Χρίστος Δήμας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιώργος Πετρίτσης, Εκπρόσωποι της Αντιπεριφέρειας Κορινθίας, ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, η Αντιδήμαρχος κα Μαρία Πρωτοπαππά, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Τάσος Σακελλαρίου και Κώστας Παντελέου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Πέτρου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων, καθώς και Εκπρόσωπος της Διώρυγας της Κορίνθου.

Μετά το πέρας των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης, ακολούθησε Δεξίωση, Coctail Party, στην εξωτερική πισίνα του Υδροθεραπευτηρίου.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.