Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ! (VIDEO)

Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Γιάννης Β. Καραπανάγος

Ένας Καλαίσθητος Πληροφοριακός Τουριστικός Χάρτης τοποθετήθηκε πρόσφατα στην τριγωνική είσοδο της Περαχώρας. Ένα έργο της Δημοτικής Αρχής, το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πολύτιμος οδηγός για τους επισκέπτες της περιοχής μας αλλά και ολόκληρου του Δήμου μας, αφού αποτυπώνει με λεπτομέρειες Τουριστικά Αξιοθέατα, Αρχαιολογικούς Χώρους, Εκκλησίες και Μοναστήρια, καθώς και Χώρους Άθλησης και Ψυχαγωγίας.
Ο πρώην Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας κ. Θανάσης Γεωργίου έγραψε στο προσωπικό του Facebook:
«Κατι μικρο αλλα πολυ χρησιμο για το δημο μας. ο πληροφοριακος χαρτης της περιοχης μας. Ιδεα του γιαν καραπαναγου και σε συνεργασια με το καραβουλη ως προδρο του lto παντα συμφωνα με το νομο του υπουργειου τουρισμου. Το γεναρη 2017 ο αναδοχος μας παρεδωσε τους 5 χαρτες οπου ειχαμε επιλεξει τους αγιους τον ισθμο την ηβη κ τη περαχωρα.ευχαριστω κ το μιλτο το αρχιτεκτονα για τη μακετα.
κ δυο ηλεκρονικοι 4×9 στην 25 μαρτιου κ ισθμο για προβολη ολων των γεγονοτων και των δυνατων μας σημειων θαταν οτι καλυτερο.». 
Συγχαρητήρια σε όλους εκείνους της Δημοτικής Αρχής, με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Αλκ. Γκιώνη, οι οποίοι έχοντας ανοικτά τα ώτα τους,  χωρίς μικρότητες και μικροσυμφέροντα, υλοποίησαν την ιδέα ενός δημότη, με αποκλειστικό κριτήριο το κοινό όφελος και την καλύτερη προβολή του Δήμου μας και τοποθέτησαν αυτούς τους τουριστικούς χάρτες σε καίριες τοποθεσίες





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.