Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ!


Με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος θα αφιχθούν στη Θεσσαλονίκη οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης που αφέθηκαν ελεύθεροι από τις τουρκικές φυλακές της Αδριανούπολης.

Το ακριβές πρόγραμμα
Πριν τα μεσάνυχτα, με εντολή του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, αναχώρησε από το αεροδρόμιο της Ελευσίνας το πρωθυπουργικό αεροσκάφος Embraer με προορισμό αεροδρόμιο στην περιοχή της Ανδριανούπολης. Στο αεροσκάφος θα επιβαίνουν ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικων Γιώργος Κατρούγκαλος και ο υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρος.
Εκεί θα καταφθάσουν οδικώς από την Ανδριανούπολη οι δύο στρατιωτικοί τους οποίους θα συνοδεύει η πρόξενος της Ελλάδας. 
Αμέσως μετά το πρωθυπουργικό αεροσκάφος θα τους μεταφέρει στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης, όπου θα τους υποδεχτούν ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής.
Όπως προβλέπει η στρατιωτική διαδικασία, οι Μητρεώδης και Κούκλατζης θα μεταφερθούν αμέσως στο 424 στρατιωτικό Νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις μία διαδικασία που μπορεί να διαρκέσει πάνω από ένα εικοσιτετράωρο. Στην συνέχεια με μεταφερθούν σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις, άγνωστο που, όπου θα καταθέσουν λεπτομερώς για όλα όσα συνέβησαν.
Στο αεροδρόμιο θα υπάρχουν τηλεοπτικές κάμερες, παραμένει άγνωστο όμως αν θα επιτραπεί να πλησιάσουν τους δύο στρατιωτικούς.
Υπολογίζεται το πρωθυπουργικό αεροσκάφος θα προσγειωθεί στη Θεσσαλονίκη μετά τα μεσάνυχτα και τις πρώτες πρωινές ώρες 1.00 π.μ. - 3π.μ.

Πηγή: https://www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.