Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

Ο ΠΥΡΑΓΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ!

Γράφει ο Γιάννης Β. Καραπανάγος

Δεξιά ο κ. Βασίλης Γεροβασίλης

Η πρόσφατη ανακοίνωση της μετακίνησης του Διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Περαχώρας, Πυραγού Βασίλη Γεροβασίλη, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Κορίνθου, με απόφαση του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, προκάλεσε αίσθηση και ανάμεικτα συναισθήματα. 
Ο κ. Γεροβασίλης, καταγόμενος από την Κόρινθο, ανέλαβε τη Διοίκηση του Κλιμακίου, με το βαθμό του Ανθυποπυραγού, από την ίδρυσή του, το έτος 2010 και για οκτώ χρόνια, έχοντας θέσει τον εαυτό του στην υπηρεσία του πολίτη με ευγένεια και χαμόγελο, έγραψε τη δική του ιστορία και στάθηκε επάξια, με το προσωπικό του, στις επάλξεις της πυρασφάλειας, της κατάσβεσης πυρκαγιών αλλά και της αποτελεσματικής διαχείρισης καταστάσεων εκτάκτου ανάγκης.

Υποδειγματικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το υπηρεσιακό, καθώς και το προσωπικό του ενδιαφέρον, για την προστασία του φυσικού πλούτου του Δήμου μας, σε συνεργασία με την Προϊσταμένη του Υπηρεσία, άλλες Αρχές και Συλλόγους του Δήμου μας. 
Τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε στο χωριό μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία, αν και τη θεωρούμε δεδομένη, στα νέα του καθήκοντα. 
Νέος Διοικητής του κλιμακίου αναλαμβάνει ο Ανθυποπυραγός Χρήστος Μακρής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.