Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΜΕΤ΄ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ!

Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Γιάννης Β. Καραπανάγος

Μέγας Εσπερινός μετ΄ αρτοκλασίας εψάλη απόψε (14.8.2018), Παραμονή της Εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, της Παναγίας μας, της Μητέρας του Θεού αλλά και της δικής μας Ουράνιας Μητέρας, του Ιερότερου από τα Πρόσωπα της Ορθοδοξίας, στον Ομώνυμο Ιερό Ναό της Περαχώρας και ακολούθησε Περιφορά της Εικόνας, στον κεντρικό δρόμο του χωριού. 
Στην περιφορά συμμετείχε Τμήμα της Φιλαρμονικής του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, με επικεφαλής τον Αρχιμουσικό κ. Πελοπίδα Μαυρόπουλο.
Παρόντες ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Αλκ. Γκιώνης, η Αντιδήμαρχος κα Μαρία Πρωτοπαππά, ο Αντιδήμαρχος κ Κώστας Παντελέου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Φίλιππας Θυμής, Γιώργος Ρουμελιώτης, Δημήτρης Δρίτσας και Γιάννης Γκίκας, καθώς και μεγάλο πλήθος προσκυνητών.
Και φέτος ομάδα παιδιών, που την αποτελούσαν παπαδάκια και μέλη της κατηχητικής συντροφιάς Περαχώρας, έψαλε τα εγκώμια πριν την περιφορά της Ιεράς Εικόνος.












 




 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.