Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ!

Υπάρχουν λόγοι για τους οποίους βλέπεις νεκρούς ανθρώπους στο όνειρό σου 

 Ρένα Κολιοπάνου


Ονειρεύομαι συχνά νεκρούς ανθρώπους, κάτι που με ώθησε να κάνω την ερευνά μου, για να καταλήξω στο συμπέρασμα ότι πολλοί άνθρωποι δεν έχουν πλήρως συνειδητοποιήσει πόσο κοινά είναι τα όνειρα μας, στα οποία νεκροί έχουν έρθει ως επισκέπτες. Επίσης, πολλοί άνθρωποι αγνοούν ότι οι «επισκέψεις» συγκεκριμένων νεκρών, αντιπροσωπεύουν περισσότερο πτυχές του εαυτού τους.

Οι μυστικιστές ισχυρίζονται ότι ο κόσμος των ονείρων μπορεί να είναι μια σύνδεση με άλλους κόσμους, απρόσιτους, με σκοπό να ξυπνήσουν τη συνείδησή σου, γι' αυτό δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι από την αρχαιότητα πίστευαν πως τα όνειρα με ανθρώπους που δεν βρίσκονται εν ζωή, είναι ένα σημαντικό σημάδι και δεν πρέπει να αγνοηθούν. Οι νεκροί έρχονται στα όνειρά σου με ένα μήνυμα, συμβουλή ή προειδοποίηση που πρέπει να γίνουν κατανοητά, ώστε να αποφευχθούν περιττά προβλήματα και για να κρατήσεις τον εαυτό σου μακριά από το να κάνει λάθη.

Οι ψυχολόγοι πάλι πιστεύουν ότι τα όνειρα για συγγενείς ή φίλους που έχουν περάσει στην άλλη ζωή, είναι απλώς εκδήλωση κατάθλιψης ή αισθημάτων ενοχών απέναντί τους.
Ωστόσο, μια πιο προσεκτική ματιά και στις δυο απόψεις θα σου δώσει να καταλάβεις τι μηνύματα μπορεί να μεταφέρουν οι άνθρωποι, που είναι πλέον ζωντανοί μόνο στη μνήμη σου και σου μιλούν μόνο μέσα από τα όνειρά σου.

Αν δεις στο όνειρο σου ένα νεκρό άτομο - γενικό νόημα:

Αυτό μπορεί να αντιπροσωπεύει κάποιο τομέα της ζωής σου που έχει «πεθάνει». Μπορεί να αναφέρεται σε "θάνατο" των συναισθημάτων σου απέναντι σε κάποιον ή κατάθλιψη που ακολουθεί συνήθως μετά από μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου, όπως η απώλεια ενός αγαπημένου ανθρώπου, δουλειάς ή συνήθειας. Μπορεί επίσης να αντικατοπτρίζει την αίσθηση που έχεις για τη ζωή σου γενικά, όπου πιθανόν να είναι χωρίς κίνητρα και έλλειψης ικανοποίησης, όπως όταν κάποιος νιώθει σαν να μην «πηγαίνει πουθενά» σε μια κατάσταση σχέσης ή ζωής. Το νεκρό άτομο στο όνειρο μπορεί να συνδεθεί με πολλά από αυτά τα συναισθήματα, ως σύμβολα που αντιπροσωπεύουν συχνά μεγάλα τμήματα της εμπειρίας σου. Έτσι, περισσότερο το νεκρό πρόσωπο, υποδεικνύει ένα μέρος του εαυτού σου που θέλεις να αφήσεις να "πεθάνει".

Αν δεις στο όνειρο σου έναν νεκρό/η σύντροφο:

Πολλά όνειρα με νεκρούς προέρχονται από γυναίκες που έχουν χάσει τον άντρα τους. Είναι συνηθισμένο μάλιστα να έχει κάποιος ανησυχητικά όνειρα για κάποιο χρονικό διάστημα μετά τον θάνατο ενός αγαπημένου συντρόφου. Άλλωστε για την αποδοχή του θανάτου, συνήθως πρέπει να ανταποκριθείς σε συναισθήματα απώλειας, θλίψης, θυμού και συνεχιζόμενης αγάπης, ώστε η συνάντηση να γίνει ευκολότερη.

Αν δεις στο όνειρο σου την νεκρή μητέρα σου:

Όπως και με τα άλλα όνειρα των νεκρών, δείχνει συνήθως πώς εκτυλίσσεται η σχέση σου μαζί της. Μπορεί να είναι μια θαυμάσια επιβεβαίωση της συνεχιζόμενης ύπαρξης σου.

Αν δεις στο όνειρο σου το νεκρό παιδί σου:

Εάν το παιδί σου πεθάνει, είναι μια από τις πιο σπαρακτικές εμπειρίες που μπορείς να βιώσεις. Μερικές φορές χρειάζονται χρόνια για να προσαρμοστείς σε ό, τι έχει συμβεί. Δεν είναι μόνο η συναισθηματική και ψυχολογική προσαρμογή, αλλά και ο τρόπος ζωής σου που συχνά είναι χτισμένος, γύρω από το πρόσωπο που έχεις χάσει. Ωστόσο, ο καθένας έχει τεράστιους πόρους επούλωσης και ικανότητα να ανταποκριθεί σε νέες εμπειρίες, ειδικά αν μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτές. Πολύ συχνά θα υπάρχουν όνειρα που συνεχίζουν τη σχέση σου με το παιδί.


Καταλήγοντας στην ουσία της «επίσκεψης» ενός νεκρού, συνοψίζεται στους εξής δύο λόγους:
1) Αν ονειρευτείς κάποιον που γνωρίζεις (μέλος οικογένειας, φίλο, αγαπημένο ή μακρινό γνωστό πρόσωπο), ο οποίος πέθανε πρόσφατα, η ψυχή του χρειάζεται κάποιο είδος καθοδήγησης από εσένα ή κάποιο είδος διαβεβαίωσης του θανάτου του.
2) Από την άλλη πάλι, ίσως εσύ έχεις ανάγκη την καθοδήγηση, την προστασία από ένα πνεύμα (είτε γνωστό, είτε άγνωστο) το οποίο θα εμφανιστεί με ένα μήνυμα (είτε έχεις ζητήσει συνειδητά βοήθεια, είτε όχι).
Η ομορφιά αυτών των επισκέψεων είναι ότι προσφέρουν μηνύματα και ζεστασιά, τη στιγμή που υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη, τόσο σε εσένα, όσο και στο πρόσωπο που έχει χάσει τη φυσική του υπόσταση.
Είναι όμορφο να γνωρίζεις, καθώς ονειρεύεσαι ότι έχεις ανάγκη από κάποιο είδος καθοδήγησης και ίσως υποσυνείδητα την ζητάς, από ένα αγαπημένο πρόσωπο που κάποτε συνδεόσασταν και απ' ότι φαίνεται προσφέρει με την σειρά του, την βοήθεια και την αγάπη του.
Άν ο νεκρός μάλιστα που είδες στο όνειρό σου, ήταν κάποιος που αγαπούσες και σε αγαπούσε πάρα πολύ, αυτό το πρόσωπο θα σου δώσει πολύ καλές συμβουλές, δείχνοντάς σου πραγματικές λύσεις μέσα από τα όνειρά σου. Μπορεί επίσης να σου εξηγήσει πολλά πράγματα σχετικά με το θάνατο του και τη δική σου ζωή.
Δεν θα ήταν ουτοπικό να πω ότι μπορείς να εμπιστευτείς τις πληροφορίες που λαμβάνεις με αυτόν τον τρόπο, επειδή οι νεκροί δεν εξαφανίζονται μετά το θάνατο. Συνεχίζουν να υφίστανται, θα συνεχίσουν να σε αγαπούν και να νοιάζονται για τη ζωή σου, ακόμα κι αν δεν έχουν πια σώμα, όπως εσύ.
Το μόνο που πρέπει να μάθεις, είναι να μη φοβάσαι και να ερμηνεύεις τα όνειρά σου, ώστε να είναι σε θέση να αποκρυπτογραφήσεις τα μηνύματα που λαμβάνεις καθημερινά από το ασυνείδητο, για να σου δείξουν όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις.

Πηγή: https://www.astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.