Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018

ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΟΥΣ ΑΙΘΕΡΕΣ! "ΚΥΡΙΑΡΧΗ" Η ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΟ ΤΡΙΠΛΟΥΝ! ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

papachristoy_arthro
Η Βούλα Παπαχρήστου επιβεβαίωσε τη δυναμική της στο τριπλούν και με άλμα στα 14.60, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου του Βερολίνου, σημειώνοντας μία ακόμη μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα στους φετινούς αγώνες. Αφιέρωσε τη νίκη της στα θύματα των φονικών πυρκαγιών της Αττικής.
Ένα άλμα ήταν αρκετό για τη Βούλα Παπαχρήστου, αφού ισοφαρίζοντας την καλύτερη επίδοση της χρονιάς στην Ευρώπη με 14.60 μέτρα, κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου του Βερολίνου.
Η Ελληνίδα αθλήτρια σημείωσε τη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας της, χάρη στη μοναδική ουσιαστικά έγκυρη προσπάθειά της στον αγώνα, τη δεύτερη, αφού το άλμα της ήταν εντυπωσιακό και έξω από τις δυνατότητες των αντιπάλων της.
Η ίδια μάλιστα το πανηγύρισε εξ αρχής σαν… χρυσό άλμα και το αφιέρωσε στα θύματα των φονικών πυρκαγιών στην Ελλάδα, δείχνοντας στον ουρανό και στη συνέχεια τη μαύρη κορδέλα, που έφερε στη γαλανόλευκη μπλούζα της.

Τρίτο χρυσό για την Ελλάδα
Αυτό ήταν μάλιστα, το τρίτο χρυσό μετάλλιο και τέταρτο συνολικά για τα ελληνικά χρώματα στο 24ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του Βερολίνου, ανεβάζοντας έτσι το συνολικό αριθμό των ελληνικών μεταλλίων στα 27, εκ των οποίων τα 11 χρυσά, 6 ασημένια και 10 χάλκινα.
Αξίζει δε να σημειωθεί ότι το ασημένιο μετάλλιο στο συγκεκριμένο αγώνα, πήρε η Κριστίν Γκιέρις από τη Γερμανία με 14.45 μέτρα και το χάλκινο η Άνα Πελετέριο από την Ισπανία, με 14.44 μέτρα.

Πηγή: https://koitamagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.