Τρίτη 1 Μαΐου 2018

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΠΑΡ΄ΟΛΙΓΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΛΙΜΝΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ! (ΦΩΤΟ)

Πηγή: loutrakiblog.gr
  • Σημείωση διαχειριστή παρόντος ιστολογίου: το παρακάτω χθεσινό δημοσίευμα του φιλικού ιστολογίου loutrakiblog.gr επικαιροποιεί και επιβεβαιώνει και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, το δικό μας ρεπορτάζ, με τίτλο: ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΡΗΝΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΛΙΜΝΗΣ ΗΡΑΙΟΥ; που αναρτήθηκε την 26η Απριλίου 2018




Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε αναφερθεί στον επαρχιακό δρόμο Περαχώρας-Λίμνη Βουλιαγμένης και την επικινδυνότητά του, που οφείλεται στα ρήγματα στην δεξιά του λωρίδα προς τη Λίμνη. 

Τα ρήγματα δημιουργήθηκαν λόγω κακοτεχνίας του δρόμου τον περασμένο Γενάρη και ο δρόμος κατέστη λόγω της μη ορατότητας άκρως επικίνδυνος για τους οδηγούς. 

Αφού προκλήθηκαν δυο τροχαία πέρισυ το καλοκαίρι, η Περιφέρεια (είναι αρμοδιότητά της το οδικό δίκτυο) ανέλαβε δράση..... 

Τα συνεργεία δημιούργησαν μια δεύτερη χωμάτινη λωρίδα, την οποία επίστρωσαν με χαλίκι ώστε να διευκολύνεται η διέλευση των οχημάτων έως ότου αρχίσουν οι εργασίες για την οριστική επισκευή του δρόμου. 


Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού... 

Οι υποσχέσεις της Περιφέρειας, δια στόματος κ. Τατούλη σε συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει φέτος το χειμώνα (στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας) ήταν πως η επισκευή του οδικού δικτύου θα γίνει σύντομα αλλά ακόμα ...περιμένουμε την οριστική επισκευή!! 
Υποδεχόμαστε το καλοκαίρι, χιλιάδες επισκέπτες θα κατευθυνθούν προς τη Λίμνη της Βουλιαγμένης και το μόνο που απομένει είναι να προσευχηθούμε να μη συμβεί το κακό... 
Περσινή φωτογραφία. Τα συνεργεία δημιουργούν επιπρόσθετη χωμάτινη λωρίδα κυκλοφορίας 

Πρέπει άμεσα να επισκευασθεί ο δρόμος γιατί αποτελεί ύψιστο κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια. 
Δείτε την καταγγελία που έστειλε στο loutrakiblog αναγνώστης μας σήμερα. 
"Καλησπέρα. Ονομάζομαι Ο.... Σήμερα το πρωί καθώς ανέβαινα με το ποδήλατό μου από την λίμνη προς την Περαχώρα αναγκάστηκα να περάσω από το κομμάτι του δρόμου που έχει σπάσει. 
Έτσι λοιπόν με πολύ προσοχή πέρασα το κομμάτι και συνέχισα. 
Στην επιστροφή όμως ερχόταν ένα αμάξι από την πλευρά της λίμνης και ένα από την Περαχώρα. Τρέχανε πολύ και τα δύο με αποτέλεσμα η μόνη λύση να είναι να κόψω ταχύτητα για να μην με χτυπήσουν. 
Εν τέλει το αμάξι που κατέβαινε ήρθε τόσο κοντά μου που έγειρα προς τα δεξιά και ακούμπησα λίγο τα προστατευτικά στην άκρη του δρόμου (με άλλα λόγια θα μπορούσα να είχα πέσει στο γκρεμό). Αυτό που ζητάω από εσάς είναι να βοηθήσετε στο να φτιαχτεί ο δρόμος. 
Με ένα άρθρο είτε με το δικό μου συμβάν είτε και με τα προηγούμενα που έχουν γίνει ως παράδειγμα. Είδα την δημοσίευση σας την προηγούμενη εβδομάδα σχετικά με το θέμα. Ελπίζω να καταφέρετε κάτι. 
Ο.Λ. " 

Δείτε περσινό δημοσιεύμα για το θέμα αυτό 


Τροχαίο πέρισυ το καλοκαίρι με σοβαρές υλικές (ευτυχώς) ζημιές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.