Τρίτη 16 Μαΐου 2017

ΓΗΠΕΔΟ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ: ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! (VIDEO)

Το Henningsvær Idrettslag Stadion που βρίσκεται σε μια βραχονησίδα, δίπλα στο μικρό ψαροχώρι Χένινγκσβερ δεν μοιάζει με γήπεδο καθώς γύρω του υπάρχει... το πέλαγος
Henningsvær Stadion
Το γήπεδο μιας μικρής ομάδας στη Νορβηγία έχει ήδη κερδίσει με το σπαθί του τον τίτλο του σταδίου με την καλύτερη θέα στον (ποδοσφαιρικό κι όχι μόνο) κόσμο.

Το Henningsvær Idrettslag Stadion που βρίσκεται σε μια βραχονησίδα, δίπλα στο μικρό ψαροχώρι Χένινγκσβερ δεν μοιάζει με γήπεδο καθώς γύρω του υπάρχουν βουνά, το πέλαγος και μικροί κόλποι.
Το γήπεδο δημιουργήθηκε πάνω σε ένα βράχο που ισιώθηκε, στο νοτιότερο τμήμα του νησιού Χέλαντσόγια, όπου βρίσκονται και τα ξύλινα παρτέρια για τον μπακαλιάρο που ψαρεύουν οι κάτοικοι.

Διαθέτει τεχνητό χλοοτάπητα και αποτελεί την έδρα του ερασιτεχνικού σωματείου Henningsvær IL. Επίσης, έχει και προβολείς για νυχτερινά παιχνίδια.
Ο αγωνιστικός χώρος περιβάλλεται από μερικά μέτρα άσφαλτο, ο οποίος χρησιμοποιείται για να παρακολουθούν όρθιοι οι θεατές, αλλά και για να παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους.
Το θέμα είναι τί γίνεται στην περίπτωση μιας... στραβοκλωτσιάς, όπου η μπάλα πιθανόν να καταλήξει στο γύρω πελαγος. ΄Αραγε, έχουν τα στελέχη της ομάδας... ικανό απόθεμα σε μπάλες ή μήπως επιστρατεύονται οι μαούνες για να την βρουν και να την επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο;

Πηγή: www.thetoc.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.