Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΑΣΑΜΕΝΗ...!


Του δημοσιογράφου Νίκου Νικολόπουλου

Ανάσταση Χριστού Θεασάμενη... μήνυμα που το περιμένουν όλοι οι ορθόδοξοι χριστιανοί κάθε χρόνο με ευλάβεια, πίστη αλλά και προσμονή για το πότε θα έλθει και η δική τους ανά­σταση...

Ο Χριστός μας λοιδορί­θηκε, βασανίστηκε και στο τέλος σταυρώθηκε. Για­τί; Απλά για να πάρει επά­νω του όλες τις αμαρτίες αφρώνων «Φαρισσαίων».
Τελικά αν σκεφτούμε τη θυσία του Θεανθρώπου ίσως κάποιοι απο εμάς πουν ότι αυτή η θυσία ήταν χωρίς αποτέλεσμα. Χωρίς αλλαγή στην κακή ανθρώπινη νοο­τροπία.
΄Εχουν περάσει χιλιάδες χρόνια και τίποτα δεν έχει αλλάξει. ΄Οπου και αν κοι­τάξεις «Φαρισσαίοι» παντού ρημάζουν τις ζωές μας και εμείς ως πρόβατα περιμέ­νουμε καθημερινά την δική μας ανάσταση. Ξέρετε, τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά των λαών έχουν γί­νει στο όνομα του Χριστού. Από που να αρχίσω και που να τελειώσω...
Από τις Σταυροφορίες όταν Χριστιανοί έσφαξαν Χριστιανούς δήθεν για να εξαγνίσουν την Χριστιανο­σύνη, από τα μυάσματα, κρύβοντας τους πραγματι­κούς λόγους του πολέμου που δεν ήταν άλλοι απο τα μεγάλα συμφέροντα των Ιε­ρών τόπων.
Από τότε μέχρι σήμερα τίποτα δεν έχει αλλάξει. Τα ίδια συμφέροντα έστω και αν πέρασαν χιλιάδες χρόνια μας κυβερνάνε και σήμερα. Άθλιοι σταυρωτές Ευρωπαί­οι αλλά και ντόπιοι σταυρώ­νουν το λαό μας καθημερι­νά. Χωρίς καμμία διαφορά απο τα βασανιστήρια που πέρασε ο Θεάνθρωπος.
Εδώ και τρία χρόνια μας υποβάλλουν σε θυσίες δί­χως αύριο. Μας αφαίρε­σαν την ελπίδα, τα όνειρα, μας οδηγούν καθημερινά σε τάσεις αυτοκτονίας και κά­ποιοι πιό αδύναμοι κάνουν πράξη δυστυχώς την απελ­πισία τους και όλοι γνωρί­ζετε ότι 5000 συνάνθρωποί μας έφυγαν άδικα απο τον απάνθρωπο τόπο που λέγε­ται Ελλάδα.
Και τι κάνουν οι κυβερ­νώντες; Απολύτως τίποτα πατριώτες ή μάλλον εξα­κολουθούν να τσακώνο­νται για το πάπλωμα. Ακό­μη και τώρα που καταθέτω την ψυχή του λαού μας στο χαρτί κάποιοι κλέβουν ασύ­στολα ό,τι έχει απομείνει όρθιο.
Ναι, πράγματι κατάφε­ραν να βγούν στις αγορές και μάλιστα για επιβεβαίω­ση ήλθε στην Ελλάδα για μιά φορά ακόμη το αρπα­κτικό που ακούει στο όνομα Μέρκελ για να στηρίξει μιά παραπαίουσα κυβέρνηση που μοναδικό σκοπό έχει να σώσει τα μεγάλα συμφέρο­ντα και κάποιους «υποβρύ­χιους» κλεφταράδες που έχουν και το κουράγιο αλλά και το θράσος να μας κά­νουν μαθήματα δημοκρατί­ας. Αλήθεια, έχετε αναλο­γιστεί πως θα κάνει Πάσχα αυτός ο λαός; Πως θα ταϊ­σει τις Άγιες μέρες τα παιδιά του;
Κλείνοντας θα ευχηθώ σε όλους δύναμη και υγεία ζη­τώντας από τον Θεάνθρωπο μαζί με τη δική του Ανάστα­ση να έλθει και η δική μας. ΄Οσο για τα πολιτικά ανδρεί­κελα, πίσσα και πούπουλα για όλους...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.