Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΑ 4, Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ 4 ! Η ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΟΧΥΡΩΝ!

ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΩΚΑΣ*

Ε ναι, λοιπόν, αυτός είναι ο πάτος που όλοι ψάχνουμε ! Τον πιάσαμε, τον αγγίξαμε, είμαστε επίσημα μία χώρα χωρίς καμία προοπτική, χωρίς στόχους, χωρίς κανένα μέλλον.
Ο ελληνικός λαός προδόθηκε ολοκληρωτικά, το έπαθε πολλάκις τα τελευταία 41 χρόνια, άλλοι τον χρησιμοποίησαν ως συνυπεύθυνο, άλλοι τον χειρούργησαν, άλλοι τον χλεύασαν, άλλοι τον εκμεταλλεύτηκαν και τον κορόιδεψαν.
Αλήθεια, είναι μεγάλος ο αριθμός των πολιτικών που η ιστορία έχει γράψει με μελανά χρώματα.
Φτάνοντας στο σήμερα, δίχως να ξεχάσουμε στιγμή απ” όσα έχουν ήδη προηγηθεί, μεταξύ των οποίων τα όργια ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, ο Σύριζα ανέλαβε την τύχη της χώρας.
Θέλετε ήταν η αντίδραση του λαού; Θέλετε μία διέξοδος στο καλύτερο; Θέλετε η επιθυμία για αλλαγή; Ο ελληνικός λαός έκανε αυτή τη μεγάλη ανατροπή, έψαξε άμεσα για τη λύση, που όμως αποδείχθηκε ότι είναι η ταφόπλακα της χώρας.
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δεν έχει αφήσει πια τίποτα όρθιο σε αυτή τη χώρα. Παίζει με τις λέξεις, παίζει με πρόσωπα, παίζει με χαμόγελα, παίζει όμως και με το μέλλον της Ελλάδας. Δεν γίνεται πια κατανοητή καμία από τις αποφάσεις και τις κινήσεις του. Καμία δεν δίνει προοπτική προόδου για τη χώρα.
Εκμεταλλεύθηκε για 5 μήνες το θυμό και τις κακουχίες των Ελλήνων από τα καταστροφικά μνημόνια και δημιούργησε ελπίδες επανάστασης, δυνάμεις αναγέννησης και τελικώς οπισθοχώρησε πανηγυρικά την τελευταία στιγμή. Έπαιξε σκληρό πόκερ με την Ευρώπη, ξεχείλωσε την οικονομία της χώρας, τρομοκράτησε την εσωτερική και εξωτερική αγορά, έδιωξε κάθε είδους επενδυτή και αποτελείωσε κάθε ελπίδα ανασυγκρότησης με το 3ο μνημόνιο, με το οποίο έδωσε ελπίδα στα καλά εκπαιδευμένα γεράκια της Ευρώπης να καθαρίσουν και τα τελευταία εναπομείναντα ψίχουλα της χώρας και από την άλλη, αφαίρεσε κάθε ελπίδα από τους συμπατριώτες του.
Υποσχέθηκε να κλείσει τα κανάλια για τα χρέη τους, να τιμωρήσει κόμματα για τα δικά τους χρέη, να κυνηγήσει όλα τα σκάνδαλα που έχουν βιάσει αλύπητα την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, έδωσε λόγο τιμής να πατάξει τη διαφθορά σε κάθε τομέα, έδωσε όρκο να αναγεννήσει την Ελλάδα, να επιβάλει δικαιοσύνη. Κι αντί όλων αυτών, έστειλε την καλή του φίλη Ζωή Κωνσταντοπούλου στα αζήτητα, μόνο και μόνο γιατί ζήτησε η ίδια από τον Στουρνάρα να προσέλθει στη Βουλή για να καταθέσει, μόνο και μόνο γιατί έψαξε τα σκάνδαλα και ζήτησε να αποδοθούν ευθύνες.
Ο πρωθυπουργός προσκύνησε τα συμφέροντα και άρχισε να πουλάει έναν έναν όλους τους συνεργάτες του. Κανείς δεν τον αναγνωρίζει πια, είναι άλλος άνθρωπος, αυτός που αποδόμησε την αριστερή φιλοσοφία, προκειμένου οι φιλόδοξοι, δήθεν αριστεροί, να κρατηθούν γερά στην εξουσία. Όλοι αυτοί αντί για υβριστές των μνημονίων και των συντεχνιών, όπως τους είχαμε συνηθίσει, μεταμφιέστηκαν σε καπιταλιστικές μαριονέτες, υπέρμαχοι του ίδιου του φανταστικού εχθρού τους!
Ο Αλέξης Τσίπρας, ο Έλληνας Ροβεσπιέρος εκείνης της καλοκαιρινής ημέρας στο ευρωκοινοβούλιο, μετετράπη σε δήμιο της πατρίδας του !
Δεν είναι μόνο το μνημόνιο, είναι η ζημιά που υπέστην, για χάρη του, η οικονομία, είναι τα μέτρα που θάβουν κάθε ίχνος πρωτογενούς παραγωγής, είναι το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, είναι η περικοπή των συντάξεων, η επιβολή του ένφια, η κατάργηση των εξεταστικών επιτροπών της Βουλής, όλα αυτά δηλαδή τα όπλα που τον εξέλεξαν πρωθυπουργό.
Επί των ημερών του, ένας δικός του υπουργός κατήγγειλε ότι απειλείται η ζωή του από μέλη του κόμματός του και ουδείς ασχολήθηκε δέοντος. Υπουργός του άνοιξε τα σύνορα και πολλαπλασιάστηκαν σε χιλιάδες οι πρόσφυγες, έγινε η Ελλάς ενα απέραντο ξενοδοχείο προσφύγων, ο ίδιος στη συζήτηση για το θέμα, ως αρνί επί σφαγής, δέχθηκε όλα τα μέτρα που του επέβαλαν. Μόλις πρόσφατα επισκέφθηκε την Τουρκία και οι Τούρκοι, παρουσία του, χλεύασαν τον εθνικό ύμνο μας και αυτός δεν έκανε ούτε ένα σχόλιο, ο Νταβούτογλου του μίλησε ανοιχτά για συνδιαχείριση στο Αιγαίο και δεν έβγαλε άχνα, ενώ εξετέθη ανεπανόρθωτα και στο κυπριακό.
Τι άλλο να κάνει πια ο Αλέξης ; Μέχρι και ο υπουργός του, ο Νίκος Φίλης, άλλαξε την ιστορία και την αμαύρωσε με τις προκλητικές και προσβλητικές δηλώσεις του για τους Ποντίους, με τον Τσίπρα να παρακαλουθεί αμέτοχο, χωρίς να παίρνει θέση στο θέμα.
Άλλαξαν όλοι μαζί οι σύντροφοι του Σύριζα, σε μικρό χρονικό διαστημα. Ο Αλέξης Τσίπρας φαντάζει ως πιόνι ενός κρυφού σχεδίου που μένει να αποτελειώσει μερικά ακόμη οχυρά που κρατούσαν οι Έλληνες στην χώρα τους. Αν αυτό συνεχιστεί, σύντομα η Ελλάδα δεν θα είναι αυτή που ξέρουμε, αυτή που θα θέλαμε να είναι.

*Στρατιωτικός

Πηγή:http://ithesis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.