Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΤΙΘΕΤΗ Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΣΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΟΥ Α.Τ. ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου εκφράζει τη κατηγορηματική της αντίθεση στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης σχετικά με τη κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος Αγ. Θεοδώρων.

Στις συνθήκες κρίσης που ζούμε μια τέτοια απόφαση θα αφήσει στο έλεος παραβατικών ή και εγκληματικών ενεργειών μία τουριστική και βιομηχανική περιοχή με διάσπαρτο περιβάλλοντα οικιστικό ιστό, επάνω σε εθνικούς οδικούς και σιδηροδρομικούς άξονες, όπου τα προβλήματα πολλαπλασιάζονται το καλοκαίρι.
Παράλληλα προκαλούν εύλογες απορίες οι σκέψεις για κατάργηση της Τουριστικής Αστυνομίας στο Λουτράκι.
Τόσο σοβαρά ζητήματα για το τόπο μας θα έπρεπε να είχαν τεθεί σε διαδικασία ουσιαστικής διαβούλευσης όπου οι εμπλεκόμενοι φορείς και συλλογικότητες θα μπορούσαν να διατυπώσουν τις απόψεις τους, προτού προκύψουν οι κυβερνητικοί σχεδιασμοί, πόσω μάλλον οι αποφάσεις.
Οι βουλευτές Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ήδη κινητοποιηθεί ώστε να αναθεωρηθούν οι κυβερνητικοί σχεδιασμοί. Καλούμε τη Δημοτική μας Αρχή να αναλάβει πρωτοβουλίες και να στηρίξει φορείς και πολιτικές δυνάμεις ώστε οι παρεμβάσεις να είναι αποτελεσματικές.
Καλούμε τέλος τη κυβέρνηση να σκύψει και να μελετήσει τα σοβαρά προβλήματα που θα μπορούσαν να προκύψουν από τέτοιες αποφάσεις. Η εμμονή σε αυτούς τους σχεδιασμούς, ερήμην της τοπικής κοινωνίας, εγκυμονεί προβλήματα για τη λειτουργία του Δήμου μας και πρέπει να αναθεωρηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.