Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ!

Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Γιάννης Β. Καραπανάγος 
  • Φωτογραφικά στιγμιότυπα και video

 
Εργαστήρι του Αϊ Βασίλη φιλοξενείται στην Περαχώρα! Στο σπίτι της Φωτεινής και του Παναγιώτη Παππά! Εκεί ο χώρος έχει μετατραπεί σε κέντρο δημιουργίας πρωτότυπων χριστουγεννιάτικων κατασκευών, για να στολιστεί το χωριό μας.  

Κατασκευές, που πρόκειται να τοποθετηθούν στην είσοδο της Περαχώρας, για να την διακοσμήσουν, αποκτώντας άρωμα και χρώμα Χριστουγέννων, στο πλαίσιο μιας εορταστικής ατμόσφαιρας. 

Το εργαστήρι του Αϊ Βασίλη στο σπίτι της Φωτεινής και του Παναγιώτη Παππά
Την πρωτοβουλία ανέλαβε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Περαχώρας, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Περαχώρας, την Ένωση Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Περαχώρας, τον Αθλητικό Όμιλο Περαχώρας, τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Οικιστών Λίμνης Ηραίου, την Κατηχητική Συντροφιά, το Γυμνάσιο Περαχώρας και τον άτυπο σχηματισμό Συνεργασίας Συλλόγων και Φυσικών Προσώπων ''ΑΘΛΟΣ+ΕΝΕΡΓΕΙΑ''.
Από αριστερά: Κωνσταντίνα Ράπτη, Φωτεινή Παππά, Μίνα Γιαννούλη, Παναγιώτης Χ. Παππάς, Παναγιώτης Ι. Παππάς, Παναγιώτης Θώδης
Συγχωριανοί μας και όχι μόνο, με μεράκι και ζήλο, πολύ καλή διάθεση και πολλά χαμόγελα, στολίζουν, κόβουν, βάφουν, συνθέτουν και αισθάνονται ικανοποιημένοι, από τα δημιουργήματά τους.  Ταυτόχρονα ανυπομονούν για τη μεταφορά και τοποθέτησή τους στο χώρο της έκθεσης.
Η σκέψη ότι θα προσφέρουν χαρά και χαμόγελα, σε μικρούς και μεγάλους, στο πνεύμα των Χριστουγέννων, τους δίνει δύναμη, εδώ και δύο εβδομάδες, σχεδόν σε καθημερινή βάση,  για να μην αισθάνονται την κούραση και να αψηφούν τις άσχημες καιρικές συνθήκες. 

 
Διακαής πόθος τους να δουν την είσοδο του χωριού μας  στολισμένη γιορτινά, όπως την έχουν φανταστεί!
''Μαγικά Χριστούγεννα'' λοιπόν, στην Περαχώρα, με πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων. Διέξοδος στο αδιέξοδο των συσσωρευμένων προβλημάτων της ζωής μας, που μας απασχολούν έντονα γιατί, κάποιοι, μας θέλουν μόνο απογοητευμένους, αγχωμένους, καταπιεσμένους και μοιρολάτρες, χωρίς ταυτότητα και προορισμό.

Άξιοι συγχαρητηρίων οι ακούραστοι εθελοντές, οι οποίοι πέτυχαν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Εμείς ανυπομονούμε να το θαυμάσουμε!












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.