Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ!


Ο Χάντιγκτον δεν προέβλεψε μόνο τη σύγκρουση των πολιτισμών και των θρησκειών, αλλά και την προκάλεσε! https://en.wikipedia.org/wiki/Clash_of_Civilizations
Οι αετονύχηδες της παγκοσμιοποίησης σκέφτηκαν ότι η θεωρία του Χάντινγκτον θα ήταν ένα τέλειο μέσο σύγκρουσης, που αν διεγερθεί κατάλληλα με πράκτορες, θα μπορούσε να αποτελέσει έναυσμα για κρατικές, φυλετικές και θρησκευτικές συγκρούσεις, έτσι ώστε οι λαοί να αλληλοσφαγούν μεταξύ τους, να “αδυνατίσουν» και να γίνουν τα εύκολα θύματα μίας ανερχόμενης παντοκρατορίας.

Μετά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, οι λαοί ζούσαν σε μία αγαστή συνεργασία και ειρήνη, έχοντας πάρει τα μαθήματά τους από το παρελθόν.
Κανείς δεν γνωρίζει αν ο Χάντιγκτον πρόβαλε την ιδέα του με σκοπό να προκαλέσει τον φονταμενταλισμό ορισμένων κύκλων ή αν την προώθησε για να την εκμεταλλευθούν ορισμένοι κύκλοι της παγκοσμιοποίησης, οι οποίοι την πήραν και την έκαναν πράξη. Πως; Με πληρωμένους πράκτορες που οργάνωναν εξεγέρσεις στις διάφορες χώρες, με έναυσμα τις φυλετικές διακρίσεις ή τη θρησκεία.
Εάν ρωτούσε κάποιος σήμερα τους πραγματικούς πνευματικούς ηγέτες των διαφόρων θρησκειών θα ανακάλυπτε ότι όχι μόνο δεν υπάρχει φανατισμός στις διάφορες θρησκείες τους, αλλά αντίθετα υπάρχει και κυριαρχεί η ιδέα της ειρήνης και της συμφιλίωσης. Στην συντριπτική πλειοψηφία τους οι πραγματικά θρησκευόμενοι άνθρωποι θέλουν να ζήσουν ειρηνικά και ο καθένας να λατρεύει τον Θεό του με τον τρόπο που του δίδαξαν οι πρόγονοί του.
Εάν όμως μία υπερδύναμη που φιλοδοξεί να κυβερνήσει τον πλανήτη πληρώσει αδρά μερικούς εκπαιδευμένους πράκτορες και τους στείλει να διεγείρουν τα πλήθη, είναι πολύ εύκολο ακόμα και για νουνεχείς πολίτες να πέσουν στην παγίδα και να μισούν ο ένας τον άλλον.
Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Οι πράκτορες της υπερδύναμης οργανώνουν μικρές ομάδες μέσα στα κράτη που σκοπεύουν να αποσταθεροποιήσουν αυτά τα κράτη και να τα οδηγήσουν σε εμφυλίους ή διακρατικούς πολέμους, υπό την κάλυψη-βιτρίνα π.χ. μίας ΜΚΟ ή μίας μυστικής οργάνωσης.
Σε μία δεδομένη στιγμή κάνουν μία προβοκατόρικη ενέργεια αρχίζοντας από μικρές εγκληματικές πράξεις, προετοιμάζοντας έτσι υποσυνείδητα τους λαούς για την τελική σύγκρουση, είτε αυτή είναι θρησκευτική ή φυλετική ή ιδεολογική. Στο τέλος προβαίνουν σε μία εντυπωσιακή τρομοκρατική ενέργεια στο όνομα της «πίστης» και της θρησκείας, οπότε πια όλος ο κόσμος πείθεται ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι τρομοκράτες και πρέπει να ανακοπούν τα τρελά σχέδιά τους.
Αυτές οι μεγάλες τρομοκρατικές επιθέσεις πολλές φορές είναι προβοκάτσιες που έχουν οργανωθεί από την ίδια την υπερδύναμη. Αυτοί οι θεωρούμενοι τρομοκράτες μπορεί να είναι απλοί πολίτες ή ακόμα και κράτη (Σαντάμ, Καντάφι, Μουμπάρακ, Άσαντ κτλ), κυρίως κράτη που κυβερνώνται από μονοκράτορες και τις ηγεσίες των οποίων θέλουν να ανατρέψουν για να εγκαταστήσουν ανδρείκελα που υπακούουν απόλυτα στα κελεύσματα της αυτοκρατορίας. Αφού έχουν αιματοκυλήσει το κράτος μέσα σε ένα χάος εμφυλίου πολέμου, οι πραγματικοί ηγέτες έχουν σκοτωθεί, οι λαοί έχουν εξοντωθεί και έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι η μία φατρία μισεί την άλλη. Τότε η χώρα είναι έτοιμη για την παραλλαγή που την ονομάζουν «δημοκρατική άνοιξη» ή κάτι παρόμοιο, είναι έτοιμη για την εγκατάσταση των ανδρείκελων.
Οι λαοί ζούσαν βέβαια πολύ καλύτερα με τους μονοκράτορες αλλά κανείς δεν νοιάζεται πια για το τι έγινε στο λαό. Οι δημοσιογράφοι πληρώνονται για να κρύβουν ή να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα. Μία νέα τάξη πραγμάτων έχει ήδη εγκατασταθεί στη χώρα-στόχο, όπου μία μικρή μερίδα του πληθυσμού έχει γίνει η ελίτ της χώρας με όλα τα προνόμια και τον πλούτο ενώ ο λαός έχει γίνει φτωχότερος από ποτέ και για πάντα σκλάβος χωρίς ελπίδα.
Σε αυτή την ιστορική στιγμή μπορείτε να βάλετε στη θέση της υπερδύναμης την Αμερική και τους σημαντικότερους συμμάχους της, την Αγγλία -που επιτηρεί την Ευρώπη- και το Ισραήλ -που επιτηρεί τη Μέση Ανατολή- μαζί με τις κύριες παγκόσμιες τράπεζες (των Ρότσιλντ και Ροκφέλερ) και την οικονομική δύναμη του Σόρος, οι οποίοι στηρίζουν την αυτοκρατορία ώστε να δημιουργηθεί ενα ακαταμάχητο μόρφωμα.
Στην πραγματικότητα, επειδή οι πολιτικοί αλλάζουν και εγκαθίστανται καινούριοι που δηλώνουν όλο και μεγαλύτερη υποτέλεια στις τράπεζες, από τις οποίες και αντλούν τη δύναμή τους, τελικά αυτοί που πραγματικά παίρνουν τις σημαντικές αποφάσεις είναι οι τράπεζες και όχι οι πολιτικοί.
Το περίεργο όμως είναι ότι οι τράπεζες δεν αλλάζουν ποτέ τις ηγεσίες τους με δημοκρατικές διαδικασίες. Οι ηγεσίες των τραπεζών είναι οι μυστικοί και μόνιμοι μονοκράτορες του πλανήτη που επιβάλλουν στους λαούς «δημοκρατικές διαδικασίες», έτσι ώστε να μπορούν να στρέφουν το ένα κόμμα εναντίον του άλλου, την μία θρησκεία εναντίον της άλλης και την μία φυλή εναντίον της άλλης.
Η παγκόσμια ελίτ βλέπει τα σύνορα των κρατών ως το κύριο πρόβλημά της για την ολοκλήρωση της παγκοσμιοποίησης. Φυσικά η ίδια η ελίτ δεν έχει πατρίδα, δεν πιστεύει σε τίποτα παρά μόνο στο χρήμα και τη δύναμη και χρησιμοποιεί τους εγκατεστημένους από αυτήν κυβερνήτες των κρατών για να εξυπηρετεί τα συμφέροντά της.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα του πως δουλεύει το σύστημα είναι η δημιουργία του ISIS. Είναι πασίγνωστο ότι ο αμερικανός γερουσιαστής Μακ Κέιν μαζί με κάποιους άραβες δημιούργησαν την ISIS και υποχρέωσαν την Σαουδική Αραβία να χρηματοδοτεί μαζί με κάποιους άλλους τις τρομοκρατικές της δραστηριότητες.
Δείτε εδώ: http://countercurrentnews.com/2014/06/isis-pr-mccain/ και εδώ: http://bluenationreview.com/john-mccain-circa-2013-arm-isis/
Δείτε και τη φωτο με το κείμενο που έγραψε ο Μακ Κέιν, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, στις 28.5.2013.

Ο ISIS ξαφνικά απέκτησε υπερσύγχρονο οπλισμό, δικά του ΜΜΕ και έγινε παράγοντας αποσταθεροποίησης όχι μόνο της Συρίας αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης. Αυτό που δεν είχαν καταφέρει οι Αμερικανοί παρά τις φιλότιμες προσπάθειες τους να εκθρονίσουν τον Άσαντ, όπως έκαναν και με άλλους ηγέτες, το κατάφερε σχεδόν μόνος του ο ISIS. Ποιος άραγε είναι πίσω του ; Έχει ενδιαφέρον να ακούσετε τι είπε προχθές ο Πούτιν. Ότι ο ISIS χρηματοδοτείται από 40 χώρες, ανάμεσά τους και μέλη του G20. Ακούστε την ομιλία του εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=96k_8ywt22g
Αυτή τη φορά, όπως συμπεραίνεται, οι τρομοκράτες του ISIS είχαν εντολές να χρηιμοποιήσουν τα πιο απάνθρωπα μέσα προκειμένου να τρομοκρατήσουν ολόκληρο τον πληθυσμό της Συρίας, ώστε να εγκαταλείψει τα σπίτια του και να εισβάλει στην Ευρώπη, μέσω Ελλάδας με τη χρηματική βοήθεια του ιδρύματος Σόρος.
Δείτε επίσης το website που δημιουργήθηκε για να παρέχει οδηγίες και πληροφορίες στους μετανάστες για το πως θα κινηθούν σε τις χώρες της Ευρώπης! Το θέμα αποκάλυψε πρώτο στην Ελλάδα το iThesis.
http://ithesis.gr/politikh/poios-organose-auto-to-pagkosmio-sxedio-gia-to-prosfigiko/
Είναι επίσης περίεργο ότι ο Σόρος μία ημέρα πριν την επίθεση στο Παρίσι, πούλησε… κοψοχρονιά όλες τις μετοχές του σε μεγάλες τράπεζες και εταιρείες της Αμερικής και αγόρασε χρυσό. http://www.newsbomb.gr/politikh/parapolitika/story/642641/epithesi-gallia-deite-ti-ekane-o-soros-mia-imera-prin-to-makeleio-sto-parisi
Επιχειρηματική κίνηση ή προϊδεασμός παγκόσμιας σύρραξης;
Οι εντολές που είχαν, όπως φαίνεται, ήταν:
— Να εξολοθρεύσουν με τον πιο άγριο και εκφοβιστικό τρόπο τους χριστιανούς και τους αλεβίτες, όπου κι αν τους συναντούσαν.
— Να βιάσουν τις γυναίκες, ακόμα και τα μικρά κορίτσια και να τους πάρουν όσα χρήματα και κυρίως όσο χρυσό είχαν. Απώτερος στόχος ήταν η ανάμειξη και πολτοποίηση των φυλών.
— Να τρομοκρατήσουν τον λαό ώστε να τραπεί σε φυγή και τα στίφη να εισέλθουν σε όμορες χώρες, αλλά κυρίως στην Ευρώπη. Είναι σημαντικό ότι οι αραβικές χώρες δεν άνοιξαν τα σύνορά τους για να τους υποδεχθούν, αντίθετα η Ελλάδα και μετά απο αυτήν, ολόκληρη η Ευρώπη, φάνηκε ότι θα τους καλοδέχονταν μέχρι που έγινε το κακό.
— Να καταστρέψουν τα ιστορικά τους μνημεία έτσι ώστε να μη βρουν τις ρίζες τους ακόμα και αν αποφάσιζαν να γυρίσουν πίσω μετά από μερικά χρόνια. http://news247.gr/eidiseis/kosmos/news/irak-binteo-toy-isis-deixnei-to-euros-ths-katastrofhs-sthn-arxaia-polh-nimrount.3409303.html
Αυτοί οι στόχοι βέβαια δεν είναι δυνατόν να αντιπροσωπεύουν καμία θρησκευτική οργάνωση, όσο άγρια και πρωτόγονη κι αν είναι.
Φαινόταν σαν να τους είχαν “δασκαλέψει” ώστε το σύνθημά τους να είναι : Αρπάξτε «χρήμα και δύναμη» με κάθε μέσο και τρόπο.
Σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή μάς έδειξαν έναν δεμένο αιχμάλωτο τον οποίο συνέθλιψε ένα τανκ ενώ αυτός αγωνιζόταν με μικρά πηδηματάκια να το αποφύγει. http://www.skai.gr/news/world/article/297068/tzihadistes-tou-isis-sunthlivoun-kratoumeno-me-tank-sklires-eikones/
Αυτή και μόνο η εικόνα θα έφτανε να ξεσηκώσει όλο τον πολιτισμένο κόσμο της Δύσης. Κι όμως δεν ακούστηκε ούτε μία φωνή διαμαρτυρίας, σαν να είχαν συνηθίσει οι άνθρωποι στην απανθρωπιά, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που προκαλούσε εμετό και αποτροπιασμό. Αυτή η αγριότητα παρέπεμπε βέβαια σε μία «πίστη» όχι όμως στον Αλλάχ αλλά των εντολοδόχων τους.
Ο Χάντινγκτον δεν προέβλεψε μόνο, έδειξε το δρόμο στην υπερδύναμη πως να εξοντώσει τους λαούς με όπλο τις φυλετικές διακρίσεις, τους διαφορετικούς πολιτισμούς και τις διαφορετικές θρησκείες τους. Έδειξε στη Δύση πόσο άρρωστη είναι στα βαθύτερα στρώματα της ύπαρξής της!

Το άρθρο εκφράζει τις απόψεις του συγγραφέα και το ithesis υποστηρίζει την ελεύθερη έκφραση απόψεων και ιδεών

        
Ανδρέας Ε. Γεωργιάδης
      Κοινωνιολόγος

Πηγή: ithesis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.