Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ !


Πριν μερικά χρόνια στην κορυφή της οδού Ερμού υπήρχε ένα ιστορικό ζαχαροπλαστείο που λεγόταν «Παπασπύρου». Ο ιδιοκτήτης είχε δεχθεί πρόταση να πουλήσει την επιχείρησή του έναντι ενός διόλου ευκαταφρόνητου ποσού, σε μια αμερικανική εταιρεία.

Φυσικά, όταν μιλάμε για ιστορική επιχείρηση ήταν αναμενόμενο να απορρίψει την πρόταση, γιατί εκτός από τα χρήματα υπήρχε η ιστορία και το μη ανταλλάξιμο συναισθηματικό κόστος.
Να σημειώσω δε, πως η επιχείρηση πήγαινε ιδιαίτερα καλά, ούσα ιστορική και γνωστή τοις πάσι!
Μερικούς μήνες μετά, το ζαχαροπλαστείο έπιασε φωτιά κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και κάηκε ολοσχερώς. Ο ιδιοκτήτης πείστηκε, έτσι, να το πουλήσει, και στη θέση του σήμερα βρίσκεται το γνωστό σε όλους μας McDonalds.
Έτσι κάνουν Business οι Αμερικάνοι.
Ή συμβαδίζεις μαζί τους, ή παύεις να βαδίζεις εντελώς!
Λίγο πριν τον Μάρτιο του 2011, οι ΗΠΑ είχαν εκφράσει την επιθυμία τους, να φύγει ο Μπασάρ αλ Άσαντ από την εξουσία της Συρίας, πράγμα το οποίο όπως είναι φυσιολογικό δεν έγινε δεκτό από τον Σύριο Πρόεδρο.
Έτσι, στην Συρία, ξέσπασαν συγκρούσεις, πρώτα με τη μορφή, εξέγερσης και ύστερα με τη μορφή εμφυλίου, χωρίζοντας τη χώρα στα δύο, έχοντας από τη μια πλευρά τους αντικυβερνητικούς με την υποστήριξη της αντιπολίτευσης -όπως γίνεται συνήθως- και από την άλλη πλευρά τους κυβερνητικούς.
Στη μέση; Ο απλός λαός φυσικά.
Όλα πήγαιναν καλά και οι αντικυβερνητικοί κέρδιζαν συνεχώς έδαφος αφήνοντας πίσω τους ερείπια.
Κάπου εκεί οι δυνάμεις της Συρίας άρχισαν να υπερνικούν τους κουρασμένους αντικαθεστωτικούς και να δείχνουν πως σύντομα θα αποκτήσουν και πάλι τον πλήρη έλεγχο.
Εκείνη λοιπόν τη στιγμή εμφανίζεται από το πουθενά μια Ισλαμική οργάνωση με την επονομασία, Ισλαμική πολιτεία του Ιράκ και της Συρίας ή αλλιώς παγκόσμιο Χαλιφάτο, και ξεκινά επιχειρήσεις εναντίον του καθεστώτος Άσαντ.
Ερώτηση με έπαθλο χρυσούν ωρολόγιον:
Που πάει το μυαλό σας; Ποιος βγαίνει κερδισμένος από την μυστήρια εμφάνιση μιας τέτοιας ομάδας ακριβώς τη στιγμή που οι αντικαθεστωτικοί αποδεικνυόντουσαν ανίκανοι να φέρουν εις πέρας την αποστολή της αποπομπής του Άσαντ από την εξουσία;
Και άρα… ποιος τους ενισχύει με όπλα;
Ποιος τους έδωσε τα ολοκαίνουργια τζιπ τους;
Ποιος τους ταΐζει;;;
Άρα! Από σήμερα, όταν θα ακούς ISIS θέλω να γνωρίζεις πως ακούς ΗΠΑ.
Από σήμερα τέλος το «Δεν γνώριζα»!
Η ISIS σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει την Ισλαμική ιδεολογία της και να αποκρύψει πως ο απώτερος σκοπός ήταν να πέσει ο Άσαντ από την εξουσία, κινήθηκε εναντίον των Χριστιανών στην Συρία.
Αυτό δεν ήταν τυχαίο μιας και ήταν γνωστή η αντίρρηση της Ρωσίας στην αντικατάσταση του Άσαντ και ο μόνος τρόπος να δουν αν θα εξωθούσαν την Ρωσία σε αντίδραση ήταν να πλήξουν τους ομόθρησκους τους Χριστιανούς.
Έτσι κι έγινε.
Σε κάθε άλλη περίπτωση, αν η ISIS ήταν πραγματικά μια ειλικρινής Ισλαμική οργάνωση δίχως «μανούλα» την Αμερική, θα έπρεπε να προσπαθήσουν να περιχαρακώσουν και να προστατεύσουν τον Μπασάρ αλ Άσαντ, μιας και είναι γνωστός Ισλαμιστής!
Γιατί σας τα είπα όλα αυτά;
Ο έλεγχος της Συρίας είναι κομβικής σημασίας γι' αυτό που ετοιμάζει το Ισραήλ.
Από το τέλος του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, και μετά την επανεγκατάσταση του Ισραήλ στην περιοχή, όπως και να το κάνουμε δεν νιώθει καλά περιτριγυρισμένο από αρχέγονους εχθρούς* και θέλει να τελειώνει.
Γι' αυτό και προσπαθεί με τις πλάτες του δημιουργήματός του, των ΗΠΑ να προωθήσει τα σχέδιά του, να ελέγξει τις γύρω χώρες, έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλές σε περίπτωση που αποφασίσει να εξαπολύσει επίθεση κατά του Ιράν.
Στην προσπάθεια όμως αυτή υπήρξε μια αναμενόμενη αλλά δισκατάβλητη αντίσταση από την Ρωσία η οποία δεν επιθυμεί την επικράτηση του Ισραήλ και των ΗΠΑ σε μια περιοχή μεγάλων συμφερόντων.
Όταν λοιπόν η Ρωσία για πρώτη φορά μετά το πέρας του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου ξεκινά πολεμικές επιχειρήσεις σε ξένο και απομακρυσμένο έδαφος, το Ισραήλ ζήτησε από τις ΗΠΑ να δημιουργήσουν συνθήκες, έτσι ώστε να υπάρξει η συνδρομή του ΝΑΤΟ εναντίον της Ρωσίας με απώτερο σκοπό, όπως προανέφερα τον έλεγχο της περιοχής.
Οι ΗΠΑ ήρθαν σε επαφές με τις ηγεσίες της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας, αλλά καμία δεν δέχθηκε να εμπλακεί σε έναν πόλεμο που δεν θα μπορούσε να εξηγήσει στους πολίτες της, και που φυσικά δεν θα γνώριζε αν θα …γυρίσει πίσω!
Από το βράδυ της 13ης Νοεμβρίου το σωτήριον έτος 2015, και με τον γνωστό Αμερικανικό τρόπο, οι όποιες αντιστάσεις της Γαλλίας αποτελούν παρελθόν.
Η Γαλλία θα εισέλθει μανιασμένα σε μια σύγκρουση εναντίον του Παγκόσμιου Χαλιφάτου [ISIS], απλά κατά λάθος θα χτυπάει τους Σύριους αναζητώντας τα όπλα που έχουν αναπτύξει οι Ρώσοι.
Αν δεν εισέλθει ύστερα από ένα τόσο ηχηρό χτύπημα στην καρδιά της, τότε σύντομα θα δούμε πιθανό πραξικόπημα και αντικατάσταση Ολάντ με έναν πλήρως ελεγχόμενο Γάλλο Πρόεδρο, ως απόρροια διαδηλώσεων εναντίον του.
Κι αν ο Ολάντ ως άλλος Σαρλ Ντε Γκωλ, σε μια στιγμή τρέλας αποφασίσει να πει την αλήθεια στον κόσμο, απλά θα τον σκοτώσουν.
Ο Στρατηγός ντε Γκωλ αντιμετώπισε 40 απόπειρες δολοφονίας οι οποίες αποτύγχαναν στο παρά “1, όταν αποφάσισε να ορθώσει το ανάστημά του καταγγέλλοντας την απόφαση των ΗΠΑ να τυπώσουν δολάρια δίχως αντίκρυσμα σε χρυσό και να γίνουν έτσι η γνωστή σε όλους μας αυτοκρατορία.
Με άλλα λόγια, τον έκαναν να χάσει τον ύπνο του σε μια προσπάθεια να τον συνεφέρουν και να τον πείσουν να αφήσει τους ηρωισμούς.
Γιατί επέλεξαν τη Γαλλία, και γιατί έναν φιλικό αγώνα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Γαλλίας;
Γιατί πολύ απλά, οι Γάλλοι δεν είναι ένας ακόμα λαός.
Πρόκειται για μια παγκόσμια δύναμη, 2 ηγετική στην Ευρώπη, με ένα κράμα πολιτισμού αλλά και μεσογειακού ταμπεραμέντου ενώ δεν βρίσκονται καν στη Μεσόγειο.
Ήταν ιδεαλιστές, πρωτεργάτες και ατίθασοι στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, και αποτελούν μια υγιή έκφανση εθνικισμού στον Ευρωπαϊκό χώρο, η οποία σέβεται την ιστορική και γλωσσική της υπόσταση χωρίς να την επιβάλει σε άλλες χώρες.
Στην Γαλλία μιλάνε Γαλλικά και κατά 80% θα σου απαντήσουν στα Γαλλικά ακόμα κι αν γνωρίζουν Αγγλικά.
Και ο χώρος των χθεσινών γεγονότων δεν ήταν τυχαίος.
Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας εθνικών ομάδων, ήταν ό,τι καλύτερο μιας και θα δημιουργούσε μιας πρώτης τάξεως μαύρη «διαφήμιση» σε όλο τον κόσμο, αφού ο αγώνας μεταδιδόταν απευθείας και αντίπαλος ήταν η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία.
Άρα, οι Γάλλοι δεν θα μπορούσαν να υποβαθμίσουν το γεγονός, ελέγχοντας την κατάσταση και να αποφύγουν να συνταχθούν στο πλευρό των ΗΠΑ εναντίων της ISIS όπως έπραξαν μερικούς μήνες πριν με τα γεγονότα στα γραφεία του γελιογραφικού περιοδικού «Charlie Hebdo»!
Ως εκ τούτου, οι Γάλλοι φίλαθλοι αποχώρησαν από το γήπεδο, τραγουδώντας, αναμενόμενα, τον …Εθνικό τους ύμνο!
Μαφία.
Πολύ σωστά.
Απλές πρακτικές της Μαφίας είναι όλα όσα διαβάζετε μέχρι στιγμής.
Γιατί, όταν οι περισσότεροι από εσάς, λέτε πως όλα αυτά είναι συνωμοσιολογικά σενάρια, δεν σκέφτεστε πως καμία υπερδύναμη σε αυτόν τον πλανήτη δεν θα αφήσει τα συμφέροντά της στην τύχη!
΄Ο,τι είναι για εσάς συνωμοσία, για εκείνους είναι απλές δράσεις για την εξασφάλιση και περιχαράκωση των συμφερόντων τους.
Τα κράτη στις μέρες μας είναι εταιρείες και δεν διστάζουν να θυσιάσουν ζωές πολιτών τους αρκεί να προωθήσουν τα σχέδιά τους σε μια παγκόσμια σκακιέρα.
Οι ΗΠΑ το έπραξαν με την ανατίναξη των δίδυμων πύργων και να είσαστε σίγουροι αλλά και προετοιμασμένοι πως δεν θα διστάσουν να το πράξουν και πάλι, σε περίπτωση που σε κάποια δημοσκόπηση οι πολίτες των ΗΠΑ δηλώσουν πως δεν βλέπουν τον λόγο στρατιώτες τους να βρίσκονται τόσο μακριά από την πατρίδα στο έδαφος της Συρίας.
Αυτή η ημέρα δεν είναι αρκετά μακριά, από τη στιγμή που η Ρωσία, εκκινώντας τις επιχειρήσεις στο έδαφος της Συρίας, άρχισε να δημοσιοποιεί αποδείξεις των …θεατρικών επιχειρήσεων των ΗΠΑ στη Συρία, κατά τις οποίες οι ΗΠΑ δήλωναν πως πρόσβαλαν θέσεις της ISIS ενώ το 90% των επιχειρήσεων δεν είχαν καν λόγο ύπαρξης και μόνο κακό δεν έκαναν στο Παγκόσμιο Χαλιφάτο!
Κοινώς βαρούσαν στο γάμο του Καραγκιόζη!
Τι περιμένουμε τώρα;
Εκτός από όσα προανέφερα για τη Γαλλία, αναμένουμε κάποιο ανάλογο «μάθημα» για την Ισπανία και την Ιταλία.
Αναμένουμε αναζωπύρωση στην Ουκρανία έτσι ώστε να προβληματιστεί η Ρωσία προσπαθώντας να κρατήσει τις ισορροπίες και να σκεφτεί την επιστροφή.
Αναμένουμε την εκμετάλλευση της αναζωπύρωσης στην Ουκρανία από τη Γερμανία για να δράσει ενισχύοντας την ελεγχόμενη από την Ευρωπαϊκή Ενωση και το ΝΑΤΟ κυβέρνηση της Ουκρανίας εναντίον της Ρωσίας.
Αναμένουμε μετά την εκκίνηση των διαδικασιών απόσχισης της Βαρκελώνης από την Ισπανία να πράξει το ίδιο και η Νότια Οσετία, έτσι ώστε να πειστεί για μια ακόμα φορά, -και τελευταία- να προκαλέσει η Γεωργία, τη Ρωσία και να την αναγκάσει σε επιστροφή των στρατευμάτων της.
Περιμένουμε να θυσιαστεί η Αυστρία ως παράδειγμα για όλη την Ευρώπη από την ISIS έτσι ώστε όλες οι χώρες της Ευρώπης να συστρατευτούν εναντίον της ISIS προωθώντας τα σχέδια των ΗΠΑ – Ισραήλ.
Και τέλος, αναμένουμε την ολοκληρωτική ένωση των Ευρωπαϊκών κρατών, με τη σύσταση Ευρωπαϊκού στρατού, ύστερα από εντυπωσιακό και συνάμα ηχηρό χτύπημα στην μόνη ουδέτερη χώρα δίχως στρατό σε όλη την Ευρώπη, την Ελβετία!
Η εποχή της αθωότητας αποτελεί παρελθόν.
Όσο θα υπάρχουν στον πλανήτη οι ΗΠΑ και το Ισραήλ με τη μορφή πληγής, τόσο ο πλανήτης θα χορεύει στους ρυθμούς τους.
Δεν μας περισσεύει κανείς, πόσο μάλλον οι αθώοι Αμερικανοί και Ισραηλινοί πολίτες, που τη στιγμή που οι ηγέτες τους, θα πατάνε τα κόκκινα κουμπιά, εκείνοι θα υποφέρουν χάνοντας τη ζωή τους!
Όσο οι Άνθρωποι θα αναλώνονται σε εφετζίδικους τρόπους έκφρασης του φόρου τιμής στα τόσο άδικα χαμένα θύματα, κάθε δήθεν τρομοκρατικής επίθεσης, με κεράκια, χρωματισμούς κτηρίων και λοιπά διαφημιστικά τρικ, τόσο θα απομακρύνονται από την ουσία και θα είναι καταδικασμένοι να το ξαναζήσουν!
Δεν υπάρχει πιο ουσιαστικός τρόπος απότισης φόρου τιμής στα θύματα από το να σταματήσουμε όλοι εμείς το κακό προηγούμενο το οποίο έχουμε επιτρέψει να υφίσταται ζητώντας ευθύνες από εκείνους που με βάση την κοινή λογική θα αποκομίσουν όφελος από κάθε τέτοια πράξη.
Πρέπει να λογοδοτήσουν για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας καθώς και για την παρεμπόδιση της εξέλιξής της!
Ούτε μισός στρατιώτης στις άδικες επιχειρήσεις τους ανά τον πλανήτη!
Όχι άλλο αίμα!
Τα δολάρια τους είναι βαμμένα με το αίμα μας!

*Το Ισραήλ είχε εκδιωχθεί από τη θέση στην οποία βρισκόταν [και στην οποία επέστρεψε με την χρήση του προπετάσματος καπνού που δημιούργησε ο υποκινούμενος από τις ΗΠΑ, με τη χρηματοδότηση του Χίτλερ, δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος] πριν 1800 περίπου χρόνια από τους Πέρσες. [Σημερινό Ιραν- Ιράκ)


Πηγή:http://www.difernews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.