Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

ΤΕΛΟΣ ΤΟ Α.Τ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ;-ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ!

Πηγή:novel918.gr

Φίλες και φίλοι, Αυτό που καταφέραμε να αποφύγουμε αρκετά χρόνια και με όλες τις Κυβερνήσεις, φαίνεται να παίρνει σάρκα και οστά από την σημερινή εις βάρος βέβαια της αστυνόμευσης και της ασφάλειας των πολιτών.
Αναφερόμαστε στα Αστυνομικά τμήματα της Κορινθίας, για τα οποία σύμφωνα με σχέδιο που τέθηκε σε διαβούλευση, προβλέπεται η συγχώνευση του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Θεοδώρων με το Α.Τ. Λουτρακίου και ο σταθμός Τουριστικής Αστυνομίας Λουτρακίου να συγχωνευθεί με το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, στο οποίο μάλιστα προβλέπεται και η ίδρυση Γραφείου Τουρισμού. 
Όμως αποτελεί δυστυχώς πλέον αδιαμφισβήτητο γεγονός, ότι τα η εγκληματικότητα και ο φόβος της ανασφάλειας έχουν γίνει τα μεγαλύτερα προβλήματα ξεπερνώντας ακόμη και τα παραδοσιακά θέματα της καθημερινότητας, καθώς έχουν αυξηθεί γεωμετρικά οι μικροκλοπές και έχουν εμφανιστεί φαινόμενα ένοπλων ληστειών με απειλές κατά ανθρώπινων ζωών. Σαν απάντηση σε όλα αυτά, είναι σαφές πλέον ότι οι προσωπικές ανησυχίες και τα παράπονα δεν μπορούν να έχουν μόνιμο και ουσιαστικό αποτέλεσμα. 
Αντίθετα χρειάζεται ενότητα και συγκροτημένη σθεναρή πίεση απ’ όλους μας, προς κάθε κατεύθυνση και με κάθε τρόπο. Πίεση προς τους εκλεγμένους Βουλευτές του Νομού προκειμένου να μεταφέρουν τις αγωνίες των κατοίκων που τους επέλεξαν ως αντιπροσώπους τους στο κέντρο λήψεως των αποφάσεων, τη Βουλή των Ελλήνων και ενέργειες από την Δημοτική αρχή η οποία μαζί με την αντιπολίτευση πρέπει να καταρτίσουν από κοινού και να επιδώσουν στον αρμόδιο Υπουργό Δημοσίας Τάξεως ολοκληρωμένη πρόταση παραμονής και ενίσχυσης των υφιστάμενων αστυνομικών τμημάτων του Δήμου. 
Τα οικονομικά αναχώματα που προβάλει σήμερα η κυβέρνηση, πρέπει να παραμεριστούν και να απαντηθούν με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες όπως για παράδειγμα την ανάληψη από τον Δήμο των βασικών λειτουργικών εξόδων των Αστυνομικών Τμημάτων (ενοίκιο, ηλεκτρισμός, τηλέφωνο κλπ) ή ακόμα και την διάθεση κατάλληλων Δημοτικών χώρων για το σκοπό αυτό. 
Φίλες και φίλοι, Είναι προφανές ότι για τους ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ, το αίσθημα της ασφάλειας, η διασφάλιση της ζωής και της περιουσίας όλων των Δημοτών, είναι ουσιαστικό ζήτημα και αποτελεί βασική προϋπόθεση μιας οργανωμένης κοινωνίας και συνεπώς επιβάλλεται, μέσα στην αβεβαιότητα της σημερινής εποχής και των ισοπεδωτικών οριζόντιων τακτικών, με σχέδιο και αποφασιστικότητα, ενωμένοι και συντονισμένοι όλοι μας, να διαφυλάξουμε με κάθε τρόπο τα αυτονόητα και τα κεκτημένα. Η Δημοτική αρχή σκοπεύει να ασχοληθεί με το θέμα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.