Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018: ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΤΩΝ PLAY OFFS ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α1 HANDBALL PREMIER!


Ξεκινάν το Σάββατο 28/4 οι ημιτελικοί των Play offs για την άνοδο στην Α1 handball premier. 
Η ομάδα του Ποσειδώνα Λουτρακίου τερμάτισε στην 4η θέση του ομίλου και αντιμετωπίζει στις 17:30 στο ΔΑΙΣ τον πρώτο της βαθμολογίας Α.Ο. ΝΗΡΕΑ με μειονέκτημα έδρας.
Η ομάδα του Νηρέα μετά από μια καταπληκτική πορεία στο πρωτάθλημα με 16 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις μια (1) ήττα στην τελευταία αγωνιστή άνευ σημασίας, είναι το απολυτό φαβορί όχι για την πρόκριση στους τελικούς αλλά και για την άνοδο του στην Α1 handball premier. 
Ο αρχηγός του Ποσειδώνα Λουτρακίου Μ.Γκίκας ανάφερε:
“O πρωταρχικός στόχος της ομάδας μας ήταν η είσοδος στην τετράδα του πρωταθλήματος, και το καταφέραμε, τώρα έχουμε την πρόκληση να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο μιας και στο πρωτάθλημα ηττηθήκαμε και στα δυο παιχνίδια. Ο Νηρέας διαθέτει ένα σύνολο παικτών με μεγάλη εμπειρία από τα σαλόνια της Α1 σε υψηλό επίπεδο. Η αποστολή μας είναι ιδιαίτερη δύσκολη και θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστική ώστε να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε στον βαθμό που μας αναλογεί.” 
Το άλλο ζευγάρι είναι μεταξύ του Άρη Νικαίας και του Ιωνικού Ν.Φιλαδέλφειας με το 1ο παιχνίδι και με πλεονέκτημα έδρας να πραγματοποιείται το Σάββατο στις 19:30 στην έδρα του Άρη.
Τα επόμενα παιχνίδια θα γίνουν την τετάρτη στην έδρα του Λουτρακίου και του ιωνικού αντίστοιχα. Η πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος θα κριθεί στα 2 νικηφόρα αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.