Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Ο ΑΛΕΝ ΝΤΕΛΟΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ: ΞΕΡΝΑΩ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΦΕΥΓΩ ΧΩΡΙΣ ΛΥΠΗ! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

ΣΤΟ PARIS MATCH


Φωτογραφίες: AP

Ένας από τους πλέον διάσημους Γάλλους ηθοποιούς, ο Αλέν Ντελόν σοκάρει με την πικρία που απορρέει από συνέντευξή του στο Paris Match.

Όπως δηλώνει ο 82χρονος γόης του παγκόσμιου σινεμά, θα αφήσει αυτόν τον κόσμο «χωρίς λύπη».
«Η ζωή δεν έχει πλέον να μου φέρει πολλά. Εχω μάθει τα πάντα, τα έχω δει όλα αλλά, πάνω απ' όλα, μισώ αυτή την εποχή, ξερνάω», δηλώνει ο Αλέν Ντελόν σε συνέντευξή του που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη, σε ειδική έκδοση του Paris Match για τα 60 χρόνια της καριέρας του με τίτλο «Εγώ ο Ντελόν: Η συνέντευξη της ζωής του».

Όλα είναι ψέματα, μόνο το χρήμα μετράει

«Υπάρχουν αυτά τα όντα που μισώ, όλα είναι ψέματα, όλα είναι στρεβλά, δεν υπάρχει κανένας σεβασμός, δεν υπάρχουν λόγια, μόνο το χρήμα μετράει. Ξέρω ότι θα αφήσω αυτόν τον κόσμο χωρίς λύπη», δηλώνει ο ηθοποιός ο οποίος κάνει φλας-μπακ στην καριέρα του, μιλά για τις γυναίκες της ζωής του, για τη δύσκολη σχέση με την οικογένειά του, για φίλους που έχασε.
«Σχεδόν όλοι είναι νεκροί», λέει με πίκρα, δείχνοντας να τον έχει σημαδέψει η απώλεια προ μηνών της Μιρέιγ Νταρκ, με την οποία μοιράστηκε τη ζωή του τη δεκαετία του '70.

Δεν βρήκα τη γυναίκα της ζωής μου

Οταν ερωτάται για την θέση της γυναίκας στη ζωή του σήμερα, ο ηθοποιός απαντά ότι δεν μπόρεσε να βρει «εκείνη» την μοναδική. «Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν υποψήφιες, υπάρχουν δέκα, αλλά καμία προς στιγμής δεν είναι η κατάλληλη για μένα για να τελειώσω τη ζωή μου». «Θα μπορούσα να παντρευτώ μια γυναίκα αν ήταν έτοιμη να με συνοδεύσει ως το τέλος» πρόσθεσε επίσης ο Ντελόν.
Μιλά για το πόσο σπουδαίο ρόλο έπαιξαν στη ζωή του τα ζώα και ειδικά οι σκύλοι, αποκαλύπτοντας ότι έχει θάψει περίπου 50 ζώα και πως εύχεται να ταφεί μαζί τους.
«Δεν ονειρεύτηκα τέτοια καριέρα, ήρθε απλώς, έτσι» αναφέρει επίσης ο διάσημος γόης της 7ης Τέχνης. «Δεν φτιάχτηκα για αν γίνω ο Αλέν Ντελόν, θα έπρεπε να έχω πεθάνει εδώ και καιρό, αυτό ονομάζεται μοίρα» πρόσθεσε.
«Δεν έκανα τίποτα, σταμάτησα το σχολείο στα 14 και έγινε ηθοποιός, όπως ο Λίνο Βεντούρα ή ο Μπαρτ Λάνκαστερ» λέει και προσθέτει: «Μπορώ να πω, χωρίς ψευδοσεμνότητες, ότι πέτυχα σ’ αυτή τη δουλειά».
Όπως είπε ο Αλέν Ντελόν, η νέα ταινία του Πατρίς Λεκόντ, στην οποία παίζει με την Ζιλιέτ Μπινός θα είναι η τελευταία του.


  


Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.